Искам да попитам?????
Модератор: Технически модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Tod написа:DJ Jonny ти се безмилостен, тая кола ако има ръце ще те удоши!![]()
Аз съм потресен от снимките

Имитацийте на дърво ,започват от Е60

Какво е моето виждане ( не го налагам на никого!)
Тези автомобили са в т.нар. премиум клас ,макар и вече да са на годинки.Тези дървени апликаций започнаха да се предлагат от към 92 година с излизането на 8 цилиндровите версий на моделното семейство. В първо поколение Е34 до този момент липсваше възможноста за оформяне дизайна в пътническата кабина във вариантите с дървесина и поради тази причина те оставаха на зад от конкуренцията - Ауди и Мерцедес. Интериорите до този момент бяха скучни, каквото и да си говорим със сивотата и еднообразието далеч изоставаха и даже напомняха на Е30,там където тези неща не са били съществени а класа е високия такъв ... Съобразно виждането си клиента вече е можел да избира дървените инкрустаций или да не ги залага в избора от опций на автомобила си.НО БМВ вече са направили тази стъпка ,за което им правя евала

Разликата от първия,който плаща музиката и "последната дупка на кавала" е огромна

Чудя ви се как се вкарвате в скуката и еднообразието на сила

Георги Пенчев
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Снимките по-горе къртят.
Ако искате да видите най-щастливия човек на земята. Намирате една такава М-ка и я подарявате на Пенчев. После няма да се отървете цял живот от него
Казвам го в добрия смисъл.

Ако искате да видите най-щастливия човек на земята. Намирате една такава М-ка и я подарявате на Пенчев. После няма да се отървете цял живот от него

Казвам го в добрия смисъл.

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Пак повтарям ако някой маха махагона да се обажда, че Бисер излезе много напред с екстрите
Гошка тия снимки на евридейката ти ли са ....

- Penchev
- Сватбаря
-
^ И обещавам пак такава снимка в подписа си ,но не с "кравата"
а със звяра
Толкова много желая такъв автомобил ,че направо вече започвам да изпитвам абсиденции
Ох мамооо едно комби с 6 скорости ,ей трябва още малко време да мине
Зъбчо, това е единствения вариант ,който го избирам пред дървото
Венци ,не са от нея приятел
Ма евридейката чат -пат я ползвам в такива режими,като за онзи бяс с многото дросели
Иска ми се вече пак да ходим на Калояново на пистата
Георги Пенчев

Толкова много желая такъв автомобил ,че направо вече започвам да изпитвам абсиденции

Ох мамооо едно комби с 6 скорости ,ей трябва още малко време да мине

Зъбчо, това е единствения вариант ,който го избирам пред дървото

Венци ,не са от нея приятел

Ма евридейката чат -пат я ползвам в такива режими,като за онзи бяс с многото дросели

Иска ми се вече пак да ходим на Калояново на пистата

Георги Пенчев
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Penchev написа:Tod написа:DJ Jonny ти се безмилостен, тая кола ако има ръце ще те удоши!![]()
Аз съм потресен от снимките![]()
Имитацийте на дърво ,започват от Е60До сега всичко ,което наподобява дърво в колите си е такова
![]()
Какво е моето виждане ( не го налагам на никого!)
Тези автомобили са в т.нар. премиум клас ,макар и вече да са на годинки.Тези дървени апликаций започнаха да се предлагат от към 92 година с излизането на 8 цилиндровите версий на моделното семейство. В първо поколение Е34 до този момент липсваше възможноста за оформяне дизайна в пътническата кабина във вариантите с дървесина и поради тази причина те оставаха на зад от конкуренцията - Ауди и Мерцедес. Интериорите до този момент бяха скучни, каквото и да си говорим със сивотата и еднообразието далеч изоставаха и даже напомняха на Е30,там където тези неща не са били съществени а класа е високия такъв ... Съобразно виждането си клиента вече е можел да избира дървените инкрустаций или да не ги залага в избора от опций на автомобила си.НО БМВ вече са направили тази стъпка ,за което им правя евала![]()
Разликата от първия,който плаща музиката и "последната дупка на кавала" е огромнаПървия харесва това, последния може да не го харесва и прави гимнастики за да настрои автомобила по вкуса си.Аз лично не виждам по-благородна атмосфера от тази с дървото, все пак не караме 3-ки
Единствено изключително редкия E34 ///M5 20 Jahre Motorsport произведен в 20 броя е разполагал с Карбонови апликаций там където някои от Е34-ките са с дърво
![]()
Чудя ви се как се вкарвате в скуката и еднообразието на сила![]()
Георги Пенчев

Пенчев с тия снимки за пореден път показвай че си нечовек...

Иначе аз неща дървета в мойта кола...Искам само да си направя тавана и колонките в черна алакантара... Искам всичко черно просто... Евентуално тук там нещо цветно особенно под капака... //М!!!!

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
всичките махагони ги давайте на мен.А и на Тошко му трябват тъй че махайте ги тиа дървении от таблата-веднагаWenzy написа:Пак повтарям ако някой маха махагона да се обажда, че Бисер излезе много напред с екстрите![]()
![]()

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Иначе аз неща дървета в мойта кола...Искам само да си направя тавана и колонките в черна алакантара... Искам всичко черно просто... Евентуално тук там нещо цветно особенно под капака... //М!!!!
[/quote]
е тва е истината,другото са шарении

е тва е истината,другото са шарении

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Penchev
- Сватбаря
-
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Гошка, ще ни зомбираш с тия снимки ..... поцял ден си мисля замо за ///М-ки ....
Хибава е .... ама само дето има задни ел. джамове иначе откъдето и да го погледнеш - ТДС ...
... Мир братя, шегувам се 

Хибава е .... ама само дето има задни ел. джамове иначе откъдето и да го погледнеш - ТДС ...

- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
Колеги ето за то говоря http://www.4ump4.com/forum че искам да направя с моята Е-34 ка мисля че ще стане много добре но от къде да се купи нещо подобно.

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
С риск да се повторя ... Ще кажа....ПЕНЧЕВ спри се бе... Ти не мислиш ли тия хора как ще заспат...
Майтапа настрана...
Никога не съм харесвал БМВ кармазъ ...Ама за това нямам думи.....

Никога не съм харесвал БМВ кармазъ ...Ама за това нямам думи.....

- piNky
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 530 xDrive '13
Колеги ... като видях това М5 ми хрумна идея да не е претапицирано с кожа, а с лист от карбонови нишки. Да знаете къде се продава тук нещо такова? ВЪпреки, че си мисля, че ще се купува от ebay.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
колега Пенчев --смили се над нас и събота и неделя бъди като нас --моя вариант с фолиото
--май ще е най добър --кеф -махагон оргиналд кеф - алумин - кеф карбон
----

32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3