Искам да попитам?????

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 21 Фев 2008, 17:54

Tod написа:DJ Jonny ти се безмилостен, тая кола ако има ръце ще те удоши! :shock: :mhihi:

Аз съм потресен от снимките :shock:
Имитацийте на дърво ,започват от Е60 :idea: До сега всичко ,което наподобява дърво в колите си е такова ;)

Какво е моето виждане ( не го налагам на никого!)

Тези автомобили са в т.нар. премиум клас ,макар и вече да са на годинки.Тези дървени апликаций започнаха да се предлагат от към 92 година с излизането на 8 цилиндровите версий на моделното семейство. В първо поколение Е34 до този момент липсваше възможноста за оформяне дизайна в пътническата кабина във вариантите с дървесина и поради тази причина те оставаха на зад от конкуренцията - Ауди и Мерцедес. Интериорите до този момент бяха скучни, каквото и да си говорим със сивотата и еднообразието далеч изоставаха и даже напомняха на Е30,там където тези неща не са били съществени а класа е високия такъв ... Съобразно виждането си клиента вече е можел да избира дървените инкрустаций или да не ги залага в избора от опций на автомобила си.НО БМВ вече са направили тази стъпка ,за което им правя евала :!:

Разликата от първия,който плаща музиката и "последната дупка на кавала" е огромна :mhihi: Първия харесва това, последния може да не го харесва и прави гимнастики за да настрои автомобила по вкуса си.Аз лично не виждам по-благородна атмосфера от тази с дървото, все пак не караме 3-ки :roll: Единствено изключително редкия E34 ///M5 20 Jahre Motorsport произведен в 20 броя е разполагал с Карбонови апликаций там където някои от Е34-ките са с дърво :idea:
Изображение
Изображение

Чудя ви се как се вкарвате в скуката и еднообразието на сила :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 21 Фев 2008, 18:13

Снимките по-горе къртят. :guitarist: :++ :++ :yes: :clap:

Ако искате да видите най-щастливия човек на земята. Намирате една такава М-ка и я подарявате на Пенчев. После няма да се отървете цял живот от него :winky:

Казвам го в добрия смисъл. :uups:
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 21 Фев 2008, 18:37

Пак повтарям ако някой маха махагона да се обажда, че Бисер излезе много напред с екстрите :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Гошка тия снимки на евридейката ти ли са .... ;)

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 21 Фев 2008, 18:40

^ И обещавам пак такава снимка в подписа си ,но не с "кравата" :mhihi: а със звяра :twisted: :twisted:
Толкова много желая такъв автомобил ,че направо вече започвам да изпитвам абсиденции :mhihi: :mhihi:
Ох мамооо едно комби с 6 скорости ,ей трябва още малко време да мине :help:
Зъбчо, това е единствения вариант ,който го избирам пред дървото :)

Венци ,не са от нея приятел :help:
Ма евридейката чат -пат я ползвам в такива режими,като за онзи бяс с многото дросели :mhihi: :mhihi:
Иска ми се вече пак да ходим на Калояново на пистата :roll:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 21 Фев 2008, 20:38

Penchev написа:
Tod написа:DJ Jonny ти се безмилостен, тая кола ако има ръце ще те удоши! :shock: :mhihi:

Аз съм потресен от снимките :shock:
Имитацийте на дърво ,започват от Е60 :idea: До сега всичко ,което наподобява дърво в колите си е такова ;)

Какво е моето виждане ( не го налагам на никого!)

Тези автомобили са в т.нар. премиум клас ,макар и вече да са на годинки.Тези дървени апликаций започнаха да се предлагат от към 92 година с излизането на 8 цилиндровите версий на моделното семейство. В първо поколение Е34 до този момент липсваше възможноста за оформяне дизайна в пътническата кабина във вариантите с дървесина и поради тази причина те оставаха на зад от конкуренцията - Ауди и Мерцедес. Интериорите до този момент бяха скучни, каквото и да си говорим със сивотата и еднообразието далеч изоставаха и даже напомняха на Е30,там където тези неща не са били съществени а класа е високия такъв ... Съобразно виждането си клиента вече е можел да избира дървените инкрустаций или да не ги залага в избора от опций на автомобила си.НО БМВ вече са направили тази стъпка ,за което им правя евала :!:

Разликата от първия,който плаща музиката и "последната дупка на кавала" е огромна :mhihi: Първия харесва това, последния може да не го харесва и прави гимнастики за да настрои автомобила по вкуса си.Аз лично не виждам по-благородна атмосфера от тази с дървото, все пак не караме 3-ки :roll: Единствено изключително редкия E34 ///M5 20 Jahre Motorsport произведен в 20 броя е разполагал с Карбонови апликаций там където някои от Е34-ките са с дърво :idea:
Изображение
Изображение

Чудя ви се как се вкарвате в скуката и еднообразието на сила :mhihi:

Георги Пенчев

:shock: :shock: :shock:

Пенчев с тия снимки за пореден път показвай че си нечовек... :mhihi: :mhihi: То няма такъв ненормален интериор....Красота от всякъде... Хмммм ще си принтирам едната и я нося на Плешивия да ми претапицира волана по същия начин... И аз не издържам просто.... Вие на мене ми дайте една такава пък 2 живота няма оттърване от мене.... Искам и отвън да я видя...

Иначе аз неща дървета в мойта кола...Искам само да си направя тавана и колонките в черна алакантара... Искам всичко черно просто... Евентуално тук там нещо цветно особенно под капака... //М!!!!

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 21 Фев 2008, 20:51

Wenzy написа:Пак повтарям ако някой маха махагона да се обажда, че Бисер излезе много напред с екстрите :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Гошка тия снимки на евридейката ти ли са .... ;)
всичките махагони ги давайте на мен.А и на Тошко му трябват тъй че махайте ги тиа дървении от таблата-веднага :mhihi: :mhihi: :mhihi: който ми даде махагон веднага му дава ледика 2 квадрата с цвят какъвто си избере :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 21 Фев 2008, 22:57

Иначе аз неща дървета в мойта кола...Искам само да си направя тавана и колонките в черна алакантара... Искам всичко черно просто... Евентуално тук там нещо цветно особенно под капака... //М!!!!
:mhihi: :mhihi: :mhihi:[/quote]
е тва е истината,другото са шарении :yes:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 21 Фев 2008, 23:01

pavlin_e30 написа:Иначе аз неща дървета в мойта кола...Искам само да си направя тавана и колонките в черна алакантара... Искам всичко черно просто... Евентуално тук там нещо цветно особенно под капака... //М!!!!
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

е тва е истината,другото са шарении :yes:[/quote]поне си скромен :mhihi:

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 22 Фев 2008, 9:55

Дълбок поклон пред безсмъртното им дело :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

п.с. Хайде лек ви ден и да ви видя сега как ще работите :lol:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 22 Фев 2008, 10:26

Гошка, ще ни зомбираш с тия снимки ..... поцял ден си мисля замо за ///М-ки .... :D
Хибава е .... ама само дето има задни ел. джамове иначе откъдето и да го погледнеш - ТДС ... :mhihi: :mhihi: :mhihi: ... Мир братя, шегувам се :D

Потребител
Аватар

Мнение от vasko 6 » 22 Фев 2008, 12:00

ФЕРАРИ РЕПА ДА ЯДЯТ! Е ТВА Е ЧЕВЕНО!

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
Детайли за колата: BMW E38 740 i black

Мнение от ggb » 22 Фев 2008, 16:51

Колеги ето за то говоря http://www.4ump4.com/forum че искам да направя с моята Е-34 ка мисля че ще стане много добре но от къде да се купи нещо подобно. :help: :help: :help: :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 22 Фев 2008, 23:01

С риск да се повторя ... Ще кажа....ПЕНЧЕВ спри се бе... Ти не мислиш ли тия хора как ще заспат... :mhihi: :mhihi: :mhihi: Майтапа настрана...
Никога не съм харесвал БМВ кармазъ ...Ама за това нямам думи..... :++
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530 xDrive '13

Мнение от piNky » 23 Фев 2008, 14:42

Колеги ... като видях това М5 ми хрумна идея да не е претапицирано с кожа, а с лист от карбонови нишки. Да знаете къде се продава тук нещо такова? ВЪпреки, че си мисля, че ще се купува от ebay.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 23 Фев 2008, 19:32

колега Пенчев --смили се над нас и събота и неделя бъди като нас --моя вариант с фолиото :mhihi: --май ще е най добър --кеф -махагон оргиналд кеф - алумин - кеф карбон :mhihi: :mhihi: :mhihi: ----

ПредишнаСледваща

Назад към E34