Бързото каране -за и против?
Модератор: Технически модератори
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- MaXo
- ентусиаст
-
- Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
- Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
ма те всички си викат абе къде е махо да се дръпнем бееееMaXo написа:Ми добре аре да се пуснем ...

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
t_andonov написа:ма те всички си викат абе къде е махо да се дръпнем бееееMaXo написа:Ми добре аре да се пуснем ...момче хората си имат и по важна работа от светофарните дръпки
при сток вариант с Аудито те бия така че .............

- MaXo
- ентусиаст
-
t_andonov написа:ма те всички си викат абе къде е махо да се дръпнем бееееMaXo написа:Ми добре аре да се пуснем ...момче хората си имат и по важна работа от светофарните дръпки
Дете ти го давай на виртуални замервания ... мен не ми давай наклон кво да правя ... и аз работя ама ми оставя време и за малко риъл тестове ... не само празни приказки по форумите от такива като теб.
без реклами в подписа...

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
MaXo написа:t_andonov написа:ма те всички си викат абе къде е махо да се дръпнем бееееMaXo написа:Ми добре аре да се пуснем ...момче хората си имат и по важна работа от светофарните дръпки
Дете ти го давай на виртуални замервания ...

точно твоите изказвания са типично детски
- MaXo
- ентусиаст
-
Кои по-точно са детските изказвания... че от време на време ви приземявам може би ... бързата 530ка дето А4ките не и били в категорията ... пък сега да е сток... ти един чип за мнооо тунингарстване ли го имаш?То по улиците тия А4ки дето са 1.8Т масово са поне с чип ... в Ауди форума всичко живо се чипоса.
Пък и коефициента за турбо е 1.7 по спомен ... демек точно в един клас сме. 1.8х1.7 става около 3 литра.
Не трябва да се плашиш от тунинг съпоставим с цената на 2 резервоара бензин... 

без реклами в подписа...

- bat Jeko
- младши ентусиаст
-
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
MaXo написа:Кои по-точно са детските изказвания... че от време на време ви приземявам може би ... бързата 530ка дето А4ките не и били в категорията ... пък сега да е сток... ти един чип за мнооо тунингарстване ли го имаш?То по улиците тия А4ки дето са 1.8Т масово са поне с чип ... в Ауди форума всичко живо се чипоса.Пък и коефициента за турбо е 1.7 по спомен ... демек точно в един клас сме. 1.8х1.7 става около 3 литра.
1. казах ПРИ сток ,а не ако може да е сток

2.някаде да виждаш да съм написал че се плаша

3.тряа да съм болен

непобедимата а4-ка дет е на всяка манджа мерудия

Последна промяна stambo_81dg на 20 Фев 2008, 18:17, променена общо 1 път
- t_andonov
- ентусиаст
-
MaXo написа:Кои по-точно са детските изказвания... че от време на време ви приземявам може би ... бързата 530ка дето А4ките не и били в категорията ... пък сега да е сток... ти един чип за мнооо тунингарстване ли го имаш?То по улиците тия А4ки дето са 1.8Т масово са поне с чип ... в Ауди форума всичко живо се чипоса.Пък и коефициента за турбо е 1.7 по спомен ... демек точно в един клас сме. 1.8х1.7 става около 3 литра.
старче объркал си форума тука няма бързи олимпиади само баааавни БМВ-та дай си сам наклонче на някъде и се смитай с бързото ауди:mhihi:
- MaXo
- ентусиаст
-
stambo_81dg написа:3.тряа да съм боленда тръгна за софия да се дърпам МАКСО
непобедимата а4-ка дет е на всяка манджа мерудия![]()
![]()
Е кой е казал, че трябва да пътуваш спецялно ... все някога идваш за нещо в София нали... или пък аз ще имам път към твоя край. А нема как да е на всяка манджа мерудия след като я имам от нема и 3 седмици ... и съм се пускал само с 2 БМВта от тоя форум ... и то общо взето те ме накараха ... може да ги питаш Пенчев и Лудия кой даваше повече зор на Бояна да се пускаме.

без реклами в подписа...

- MaXo
- ентусиаст
-
t_andonov написа:старче объркал си форума тука няма бързи олимпиади само баааавни БМВ-та дай си сам наклонче на някъде и се смитай с бързото ауди:mhihi:
Ще си взимам БМВ в близко бъдеще така, че трябва да свикваш с присъствието ми ... пък и се държа прилично и нема защо да се смитам или да ме смита някой.

без реклами в подписа...

- t_andonov
- ентусиаст
-
MaXo написа:t_andonov написа:старче объркал си форума тука няма бързи олимпиади само баааавни БМВ-та дай си сам наклонче на някъде и се смитай с бързото ауди:mhihi:
Ще си взимам БМВ в близко бъдеще така, че трябва да свикваш с присъствието ми ... пък и се държа прилично и нема защо да се смитам или да ме смита някой.Иначе се обади де ... отчете се браво.

ас
Направо се замислих и аз,сутринта днеска от Стара Загора до София мойта я юрках яко,че щях да закъснея за бачкане....170...200...и кво стана...........набих се на околовръстното и Младост-Горнобански-час и малко...май наистина няма смисъл.
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: Бързото каране -за и против?
sineok_pi4_ написа:Здравейте колеги ,
повод за да напиша тази тема,която е малко в страни от автомобилите ни е тревожно нарастващата тенденция на катастрофи с висока смъртност напоследък .Искам да призова всички за внимателно шофиране и да направим една анкета за или против бързото каране -какво печелим и какво можем да загубим ако стигнем до дадена точка по-бързо ? Чакам вашите мнения по въпроса.
А иначе не мога да ги разбера някой - като настъпят педала на газ-та и всички трябва да им правят път ,а че ще стигнат с 3 или 4 минути по-рано ? Какво са 4 минути ? Дори едно кафе не може човек да изпие за това време ,но е достатъчно за да се случи непоправимото...
Ето, онзи ден тук някакъв от Бургас с E46 решил да се прави на газар ,а е на 40 години - човек на тази възраст уж му идвал акъла ..Понастоящем живея в Царево . И този решил да си пробва колата колко вдига и на абсолютно равен път между Китен и Лозенец и направо картинката беше страшна -имаше черва разпиляни по платното , трупът му беше изхвърлен на 30 метра от колата ,а самата кола се търкаляла по таван близо 70 метра......СЪбираха го в три чувала......След тази гледка ,която по стечение на обстоятелствата видях , сънувах цяла седмица кошмари ..Кажете ми хора, как е възможно сами да си причиняваме такива неща? Казват,че кой каквото си направи никой друг не може да му го направи и е вярно ,че всичко е въпрос на култура и всеки си казва ''на мен няма да ми се случи'', да но се случва и в повечето случай крайният резултат е фатален ..
Днес пак някакъв в Бургас не усял да вземе завоя на един светофар и беше изхвърчал на 40 метра в тревата -малко му останало да падне в морето ..... Как е възможно да има толкова безотговорни шофьори ? Аз, който имам книжка от близо 14 години и карам автомобил , напоследък винаги като сядам в колата преди да тръгна на път примерно от морето до Пловдив или някъде другаде и все започва да ме преследва това странно чуство ,че и при това пътуване ще се нагледам на катастрофи .... Ако ви кажа ,че вече ме е страх да карам из родните пътища, защото не е минало ден през който да тръгна на някъде и да не срещна по пътя размазани ламарини или още по-лошо -човешки жертви. Искам да се обърна към всички с апел -Хора, спрете се! За къде бързате ? Защо е цялата тази агресия , всичките тези нерви -вредите само на себе си .Не забравяйте ,че живота е твърде ценен за да бъде пропиляван по толкова безмислен начин -в бързане за никъде!!!!
Предполагам си улегнал, след като си минал от тройка на петица. Задай си въпроса дали си разсъждавал по този начин, когато си бил на 25 години, например и сам ще си отговориш на въпроса.
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3