Е34
Модератор: Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
george_BMW написа:И Аз направих вратка Пежо 306 за Е-34
аз няма да казвам закво съм разменял една е34-ка че мноо мъи сраммм

- BAWARISCHE
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вече Е38 730д 01
JANI написа:когато блесне слънце джамовете потъмняват и всъщност стават по4ти огледални в моя слу4ай и нищо не може се види вътре

- BAWARISCHE
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вече Е38 730д 01

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
JANI написа:когато блесне слънце джамовете потъмняват и всъщност стават по4ти огледални в моя слу4ай и нищо не може се види вътре
Колега от къде си поръча такива стъкла и колко струват? Възможно ли е да се сложат и на моета кола и кой ги слага ?
ами не знам тея са си заводски ,по-често се срещат на е38 на е39 са рядкост ма то тая кола и липсва само навигация и мулти волан има ел кожа с подгрев , и надуване , ел щора , пе4ка , затъмняване на всички огледала за обратно виждане , автоматични чистачки пръскалки на фаровете, ченджър с усилвател , и тнн... което ме навява на мисълта че просто е няква поръчка щото друга 39-ка с толкова неща не съм виждалsineok_pi4_ написа:JANI написа:когато блесне слънце джамовете потъмняват и всъщност стават по4ти огледални в моя слу4ай и нищо не може се види вътре
Колега от къде си поръча такива стъкла и колко струват? Възможно ли е да се сложат и на моета кола и кой ги слага ?
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2