заваряване на демпфер
Модератор: Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Колега що са смееш . аз така знам . я кажи ти за какво е . в крайна сметка е за тва . не е за красота . и без това имаш черна точка .sachs написа:klintan66 написа:колега не напразно този двигател се монтира и в други марки. шайбата е сложена за да обира усукването при спиране и палене на двигателя...quote]
еи добре че е тя иначе щеше да строши вала![]()
![]()
![]()

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ми ако можеше тия тъпите германци нямаше да я правят демпферна а да я направят кат на Москвичаsachs написа:klintan66 написа:колега не напразно този двигател се монтира и в други марки. шайбата е сложена за да обира усукването при спиране и палене на двигателя...quote]
![]()
![]()

bmwfena написа:sachs написа:ми ако можеше тия тъпите германци нямаше да я правят демпферна а да я направят кат на Москвичаklintan66 написа:колега не напразно този двигател се монтира и в други марки. шайбата е сложена за да обира усукването при спиране и палене на двигателя...quote]
![]()
![]()
![]()
ти си техн.лице а аз съм обикновен човечец и не разбирам кво ти е толкова смешно.Мисля че има разлика да те ударят с мокра кърпа през шията или с лопата-ще има разлика май в поразиите
ти кво ще кажеш
![]()
беше отдавна-направих се на гявол-вчупих шайбатна коляновия вал и се изтарикатих-сложих за момент такава с заварка-ми нема такъв ужас -при едно палене болта го нямаше и шайбата беше отдолуна земята-леглото на шпонката беше разбито за отрицателно време
![]()
![]()
аре заварявайте и карайте
![]()
![]()
не бе пичове.вие май не ме разбрахте.не казвам че е по добре заварката.искам да ви кажа че става,само че тряаа да се внимава да не да не се завари на криво.иначе това се води "ГАСИТЕЛ НА УСУКВАЩИ ТРЕПТЕНИЯ" демек мотора работи по равномерно и е по балансиран.аз лично съм заварил поне 5-6 такива шайби на клиенти които не им се дават кинти.по късно и снимка мога да постна.последния такъв случай беше онзи дех на една е39-ка.кара си я човека и няма ядове....
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ок братле....извинявайsachs написа:bmwfena написа:sachs написа:ми ако можеше тия тъпите германци нямаше да я правят демпферна а да я направят кат на Москвичаklintan66 написа:колега не напразно този двигател се монтира и в други марки. шайбата е сложена за да обира усукването при спиране и палене на двигателя...quote]
![]()
![]()
![]()
ти си техн.лице а аз съм обикновен човечец и не разбирам кво ти е толкова смешно.Мисля че има разлика да те ударят с мокра кърпа през шията или с лопата-ще има разлика май в поразиите
ти кво ще кажеш
![]()
беше отдавна-направих се на гявол-вчупих шайбатна коляновия вал и се изтарикатих-сложих за момент такава с заварка-ми нема такъв ужас -при едно палене болта го нямаше и шайбата беше отдолуна земята-леглото на шпонката беше разбито за отрицателно време
![]()
![]()
![]()
![]()
не бе пичове.вие май не ме разбрахте.не казвам че е по добре заварката.искам да ви кажа че става,само че тряаа да се внимава да не да не се завари на криво.иначе това се води "ГАСИТЕЛ НА УСУКВАЩИ ТРЕПТЕНИЯ" демек мотора работи по равномерно и е по балансиран.аз лично съм заварил поне 5-6 такива шайби на клиенти които не им се дават кинти.по късно и снимка мога да постна.последния такъв случай беше онзи дех на една е39-ка.кара си я човека и няма ядове....

bmwfena написа:sachs написа:ок братле....извинявайbmwfena написа:sachs написа:ми ако можеше тия тъпите германци нямаше да я правят демпферна а да я направят кат на Москвичаklintan66 написа:колега не напразно този двигател се монтира и в други марки. шайбата е сложена за да обира усукването при спиране и палене на двигателя...quote]
![]()
![]()
![]()
ти кво ще кажеш
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не бе пичове.вие май не ме разбрахте.не казвам че е по добре заварката.искам да ви кажа че става,само че тряаа да се внимава да не да не се завари на криво.иначе това се води "ГАСИТЕЛ НА УСУКВАЩИ ТРЕПТЕНИЯ" демек мотора работи по равномерно и е по балансиран.аз лично съм заварил поне 5-6 такива шайби на клиенти които не им се дават кинти.по късно и снимка мога да постна.последния такъв случай беше онзи дех на една е39-ка.кара си я човека и няма ядове....![]()
![]()
![]()
БМВ завинаги

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
....последния такъв случай беше онзи дех на една е39-ка.
значи и по София има такива пишман тарикати
значи и по София има такива пишман тарикати

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2