гърмежи е34

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Re: гърмежи е34

Мнение от slavianko » 27 Яну 2008, 0:12

bmwfena написа:
slavianko написа:
djani 1973 написа:свещите са сменени да сменя и кабелите но каде да си намеря читави :)
Колега как е възможно да я караш тази кола изобщо на газ след като ти гори 20/100 ??? Мой познат и той с М20 и абсолютно същият разход. Вие или сте мазохисти или не знам. Толкова ли много пари струва един газов инжекцион че се мъчите с тези първобитни уредби. Къде ви е икономията тогава от тази газ. И аз съм против газта но съм си сложил ижекцион. Като ще е гарга то поне да е рошава.
Славянко престани :mhihi: :mhihi: :mhihi: старата ми беше с М20-ми карах я близо 10 месеца на газ и нито един път не ми е гръмнала----не стряскай колегата ве.Колега смени си кабелите щом си с М20 виж некой будала майстор да не ти е натегнал некъв клапан виж си компресията некой цилиндър да не се е бъгнал и вземи си обогати малко сместа щото бедната смес води до гърмежи и голям разход :!: :!: на Славянко му е широко около врата с таа газова инжекционка ама на нас фукариите не ни е лесно :mhihi: :mhihi:
:mhihi: :mhihi:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 27 Яну 2008, 0:17

slavianko написа:
bmwfena написа:
slavianko написа:
djani 1973 написа:свещите са сменени да сменя и кабелите но каде да си намеря читави :)
Колега как е възможно да я караш тази кола изобщо на газ след като ти гори 20/100 ??? Мой познат и той с М20 и абсолютно същият разход. Вие или сте мазохисти или не знам. Толкова ли много пари струва един газов инжекцион че се мъчите с тези първобитни уредби. Къде ви е икономията тогава от тази газ. И аз съм против газта но съм си сложил ижекцион. Като ще е гарга то поне да е рошава.
Славянко престани :mhihi: :mhihi: :mhihi: старата ми беше с М20-ми карах я близо 10 месеца на газ и нито един път не ми е гръмнала----не стряскай колегата ве.Колега смени си кабелите щом си с М20 виж некой будала майстор да не ти е натегнал некъв клапан виж си компресията некой цилиндър да не се е бъгнал и вземи си обогати малко сместа щото бедната смес води до гърмежи и голям разход :!: :!: на Славянко му е широко около врата с таа газова инжекционка ама на нас фукариите не ни е лесно :mhihi: :mhihi:
не са смей --таагазовица не ти ли омръзна вече....да я спазарим :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Мнение от slavianko » 27 Яну 2008, 10:03

bmwfena написа:
slavianko написа:
bmwfena написа:
slavianko написа:
не са смей --таагазовица не ти ли омръзна вече....да я спазарим :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Бе въртят ми се едни такива мисли из главата. Ама ще видим. Най вероятно на лято ще е ако ще е :mhihi: :mhihi:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Аватар

Мнение от nikolloff » 27 Яну 2008, 10:31

колега
опитай да смениш мембраните на изпарителя и някой да ти го регулира както трябва.Ако пак гърми, сложи си стоп птрол клапан да ти спира газта след като я изгасиш.Според мен изпарителя ти се е прецакал и ти пуска втечнена газ.
:)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от iv444o » 27 Яну 2008, 11:12

Колега,
За кабели виж тук: http://www.vdauto.com/bg/products.php?id=14
Аз преди време си купих от тях кабели за Е30-ката
Малко са скъпички, но бях много доволен.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 27 Яну 2008, 14:13

iv444o написа:Колега,
За кабели виж тук: http://www.vdauto.com/bg/products.php?id=14
Аз преди време си купих от тях кабели за Е30-ката
Малко са скъпички, но бях много доволен.

Аз повечето неща си ги купувам от тях..Доволен съм засега...А и са много коректни..Купих от тях вискосъединител и се прецака нещо след 4 месеца...Ама като отидох им казах и веднага ми го смениха с нов... Нямаше грам проблеми...Ако кажеш че през нет-а си ги видял ти дават 10% отстъпка...Сменил съм си от тях всички лули и свещи и съм доволен определено...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 39 TDS

гърмежи е34

Мнение от djani 1973 » 27 Яну 2008, 16:02

другата седмица отивам да сменям платната на испарителя обаче от тиа гармове вчера несто се е прецакало днес я палих и не иска да даржи ниските обороти и студена няма изваден маркуч :(
мъжът не е камила ,че да не пие цяла садмица.

Аватар

.

Мнение от nikolloff » 29 Яну 2008, 12:15

на мене наи често ми се измъкваше един маркуч под смукателните колектори,трудно се вижда с напипване е работата
;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 528i
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak

Мнение от Svetlio.Angelov » 29 Яну 2008, 23:25

Ако не стане със смяна на мембраните, лекарството се нарича ТДС. Взимаш го еднократно и забравяш за гърмежите. Е ако нямаш късмет може да се разболее колата от "синдром на заминалата плочка", но както разбрахме от една тема 0- лечение има - помпа (механична) от предишнатъа 5ца, Стамбо81 да е с теб и си готов!
Успех колега

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 39 TDS

г

Мнение от djani 1973 » 30 Яну 2008, 11:53

:mhihi:
мъжът не е камила ,че да не пие цяла садмица.

Потребител
Аватар

Мнение от hunter_dg » 08 Фев 2008, 1:23

Махай газовата.И аз съм с М20 и сменях три пъти дебитомер.Гореше ми от 15 до 18 градско и гърмеше на поразия.Накрая ми писна от тая скапана газ и я махнах.Дали ще даваш пари за ремонти или за бензин е същата работа,само дето не си съсипваш колата за някакви си 5-6 лева на 100км и караш истинско BMW.Аз поне така мисля.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 08 Фев 2008, 9:36

абе колега смени си и кабелите виж да не ти взима въздух от някъде и си намери ЧИТАВ майстор газаджия да ти прегледа изпарителя после на гасанализатор да ти нагласят сместа и си готов аз карам само на газ и нямам проблеми никви

Потребител
Аватар

и аз бях така

Мнение от sisqo2008 » 01 Фев 2009, 18:50

колега и аз бях така от свештите е смених ги и няма проблем вече

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 01 Фев 2009, 20:25

минала работа :D