гърмежи е34
Модератор: Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: гърмежи е34
bmwfena написа:Славянко престаниslavianko написа:Колега как е възможно да я караш тази кола изобщо на газ след като ти гори 20/100 ??? Мой познат и той с М20 и абсолютно същият разход. Вие или сте мазохисти или не знам. Толкова ли много пари струва един газов инжекцион че се мъчите с тези първобитни уредби. Къде ви е икономията тогава от тази газ. И аз съм против газта но съм си сложил ижекцион. Като ще е гарга то поне да е рошава.djani 1973 написа:свещите са сменени да сменя и кабелите но каде да си намеря читави![]()
![]()
старата ми беше с М20-ми карах я близо 10 месеца на газ и нито един път не ми е гръмнала----не стряскай колегата ве.Колега смени си кабелите щом си с М20 виж некой будала майстор да не ти е натегнал некъв клапан виж си компресията некой цилиндър да не се е бъгнал и вземи си обогати малко сместа щото бедната смес води до гърмежи и голям разход
![]()
на Славянко му е широко около врата с таа газова инжекционка ама на нас фукариите не ни е лесно
![]()

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
не са смей --таагазовица не ти ли омръзна вече....да я спазаримslavianko написа:bmwfena написа:Славянко престаниslavianko написа:Колега как е възможно да я караш тази кола изобщо на газ след като ти гори 20/100 ??? Мой познат и той с М20 и абсолютно същият разход. Вие или сте мазохисти или не знам. Толкова ли много пари струва един газов инжекцион че се мъчите с тези първобитни уредби. Къде ви е икономията тогава от тази газ. И аз съм против газта но съм си сложил ижекцион. Като ще е гарга то поне да е рошава.djani 1973 написа:свещите са сменени да сменя и кабелите но каде да си намеря читави![]()
![]()
старата ми беше с М20-ми карах я близо 10 месеца на газ и нито един път не ми е гръмнала----не стряскай колегата ве.Колега смени си кабелите щом си с М20 виж некой будала майстор да не ти е натегнал некъв клапан виж си компресията некой цилиндър да не се е бъгнал и вземи си обогати малко сместа щото бедната смес води до гърмежи и голям разход
![]()
на Славянко му е широко около врата с таа газова инжекционка ама на нас фукариите не ни е лесно
![]()
![]()

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Бе въртят ми се едни такива мисли из главата. Ама ще видим. Най вероятно на лято ще е ако ще еbmwfena написа:не са смей --таагазовица не ти ли омръзна вече....да я спазаримslavianko написа:bmwfena написа:Славянко престаниslavianko написа:Колега как е възможно да я караш тази кола изобщо на газ след като ти гори 20/100 ??? Мой познат и той с М20 и абсолютно същият разход. Вие или сте мазохисти или не знам. Толкова ли много пари струва един газов инжекцион че се мъчите с тези първобитни уредби. Къде ви е икономията тогава от тази газ. И аз съм против газта но съм си сложил ижекцион. Като ще е гарга то поне да е рошава.djani 1973 написа:свещите са сменени да сменя и кабелите но каде да си намеря читави![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
Колега,
За кабели виж тук: http://www.vdauto.com/bg/products.php?id=14
Аз преди време си купих от тях кабели за Е30-ката
Малко са скъпички, но бях много доволен.
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
iv444o написа:Колега,
Аз повечето неща си ги купувам от тях..Доволен съм засега...А и са много коректни..Купих от тях вискосъединител и се прецака нещо след 4 месеца...Ама като отидох им казах и веднага ми го смениха с нов... Нямаше грам проблеми...Ако кажеш че през нет-а си ги видял ти дават 10% отстъпка...Сменил съм си от тях всички лули и свещи и съм доволен определено...
- djani 1973
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 39 TDS
гърмежи е34
другата седмица отивам да сменям платната на испарителя обаче от тиа гармове вчера несто се е прецакало днес я палих и не иска да даржи ниските обороти и студена няма изваден маркуч 

мъжът не е камила ,че да не пие цяла садмица.
.
на мене наи често ми се измъкваше един маркуч под смукателните колектори,трудно се вижда с напипване е работата

- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
Ако не стане със смяна на мембраните, лекарството се нарича ТДС. Взимаш го еднократно и забравяш за гърмежите. Е ако нямаш късмет може да се разболее колата от "синдром на заминалата плочка", но както разбрахме от една тема 0- лечение има - помпа (механична) от предишнатъа 5ца, Стамбо81 да е с теб и си готов!
Успех колега
Успех колега
- djani 1973
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 39 TDS
Махай газовата.И аз съм с М20 и сменях три пъти дебитомер.Гореше ми от 15 до 18 градско и гърмеше на поразия.Накрая ми писна от тая скапана газ и я махнах.Дали ще даваш пари за ремонти или за бензин е същата работа,само дето не си съсипваш колата за някакви си 5-6 лева на 100км и караш истинско BMW.Аз поне така мисля.
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
абе колега смени си и кабелите виж да не ти взима въздух от някъде и си намери ЧИТАВ майстор газаджия да ти прегледа изпарителя после на гасанализатор да ти нагласят сместа и си готов аз карам само на газ и нямам проблеми никви
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3