Smoked Hella за Е34
Модератор: Технически модератори
63 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- KONN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2001 730d
Добре де а стъкла не се ли продават някъде само ??
Аз мойте в момента съм на процес сваляне на стъклата с две успях ама за другите
Но мойте стъкла много са се матирали с времето и ще е хубаво ако има от някъде да се купуват.
Аз мойте в момента съм на процес сваляне на стъклата с две успях ама за другите

Но мойте стъкла много са се матирали с времето и ще е хубаво ако има от някъде да се купуват.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- (OO==[][]==OO)
- кандидат ентусиаст
-
ммм да интересни са
Но все пак аз твърдо съм решен да си ги правя сам моите, а и подобре да си спестя 300 лева за някоя друга гъзарийка като ксенон например - него няма да мога да си го направя
а стъкла търсих миналата седмица, но не намерих...иначе и аз може да си ги сменя късите

Но все пак аз твърдо съм решен да си ги правя сам моите, а и подобре да си спестя 300 лева за някоя друга гъзарийка като ксенон например - него няма да мога да си го направя

а стъкла търсих миналата седмица, но не намерих...иначе и аз може да си ги сменя късите
- KONN
- кандидат ентусиаст
-
Тия фарове от ebay са добри ама са малко повече от 300лв. по скоро към 500лв с доставката нещо такова.В ebay има стъкла за фаровете идват някъде около 70лв. с доставката до тука ма нещо не ме кефят много http://item.express.ebay.com/BMW-E30-E32-E34-HEADLIGHT-CRYSTAL-CLEAR-GLASS-LENSES_W0QQitemZ370011551657QQihZ024QQtrZexpQQcmdZExpressItem
- KONN
- кандидат ентусиаст
-
Тия фарове от ebay са добри ама са малко повече от 300лв. по скоро към 500лв с доставката нещо такова.В ebay има стъкла за фаровете идват някъде около 70лв. с доставката до тука ма нещо не ме кефят много http://item.express.ebay.com/BMW-E30-E32-E34-HEADLIGHT-CRYSTAL-CLEAR-GLASS-LENSES_W0QQitemZ370011551657QQihZ024QQtrZexpQQcmdZExpressItem
- KONN
- кандидат ентусиаст
-
- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
то с тия стъкла ще свети фара като прожектор - ще прави едина бяла точка и толкова.
трябва ти стъкло което пречупва светлината за да се получи по - голяма площ на осветяване.
тези стъкла са за фарове с начупен рефлектор, който разпръсква светлината, а стъклото служи само за защита на крушката.
трябва ти стъкло което пречупва светлината за да се получи по - голяма площ на осветяване.
тези стъкла са за фарове с начупен рефлектор, който разпръсква светлината, а стъклото служи само за защита на крушката.

- KONN
- кандидат ентусиаст
-
- (OO==[][]==OO)
- кандидат ентусиаст
-
Прекалено модерни са тези фарове за е34
Тези стъкла - гладките няма да окажат никакво влияние на нашите къси светлини, тъй като сме с лупи!
За дълги според мен не са подходящи...колегата е прав!
Тези стъкла - гладките няма да окажат никакво влияние на нашите къси светлини, тъй като сме с лупи!
За дълги според мен не са подходящи...колегата е прав!
- (OO==[][]==OO)
- кандидат ентусиаст
-
...то даже и някакви шпрейчета за затъмняване съм виждал, но моите мъждукащи като кандило фарчета нещо подобно би ги довършило

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Стъклата стават от лада 1600(OO==[][]==OO) написа:ммм да интересни са![]()
Но все пак аз твърдо съм решен да си ги правя сам моите, а и подобре да си спестя 300 лева за някоя друга гъзарийка като ксенон например - него няма да мога да си го направя![]()

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- (OO==[][]==OO)
- кандидат ентусиаст
-
Re: ре
slavianko написа:Стъклата стават от лада 1600(OO==[][]==OO) написа:ммм да интересни са![]()
Но все пак аз твърдо съм решен да си ги правя сам моите, а и подобре да си спестя 300 лева за някоя друга гъзарийка като ксенон например - него няма да мога да си го направя![]()
а стъкла търсих миналата седмица, но не намерих...иначе и аз може да си ги сменя късите![]()
Даже имам 4 такива ама как да ги сложа ладови стъкла на БМВ
![]()
Как ли не се мъчих и не мога да си ги сваля тез стъкла без да ги счупя и това е. Вече трети фар дава фира
![]()
пробвай с Трабантови и те ставали

63 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5