Лепене на махагон--идеи за лепило
Модератор: Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
bmwfena написа:ще взема от тоа черния дето лепят стъклата-там нема мърданеGemar написа:Аз бих заложил на силикон
Да наистина е много здраво но засъхва за около 5-6 часа минимум.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
нека да е--миналия път с тва Хелметекс ли как беше-30мин ги натисках и пак се разлепи--само тоа силикон-здрава работаludia написа:bmwfena написа:ще взема от тоа черния дето лепят стъклата-там нема мърданеGemar написа:Аз бих заложил на силикон
Да наистина е много здраво но засъхва за около 5-6 часа минимум.

- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Със силикон ще стане най-добре ама трябва много хубаво да изчистиш и обезмаслиш кората, че сигурно е просмукана от тия спрейове.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
верно еBreyton написа:Със силикон ще стане най-добре ама трябва много хубаво да изчистиш и обезмаслиш кората, че сигурно е просмукана от тия спрейове.

- bmwfena
- БМВманиачения
-
ми хвани си ги на твойта така-аз като будала ще си ги хвана с друго(OO==[][]==OO) написа:Фани ги с рапидки да ти е мирна главата

Здравейте.
Никакви лепила, хелметекси и хелмевекси... Само монтажен кит на Хенкел, или Бизон. В тубичка като силикон, нужен е пистолет. След това няма махане. Пробвано 100-ина пъти.
Лесно е да се жертваш за приятел, но е трудно да намериш приятел, за когото да се жертваш!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
Re: Здравейте.
мерси колега за съвета ама дсе пак-нещо за технологиятаJoro2004 написа:Никакви лепила, хелметекси и хелмевекси... Само монтажен кит на Хенкел, или Бизон. В тубичка като силикон, нужен е пистолет. След това няма махане. Пробвано 100-ина пъти.

Здравейте.
Фенче, няма технология. Повърхностите не трябва да са прашни, кита се нанася само върху едната и се притиска добре. После ела го махни. Аз няма да съм.
Лесно е да се жертваш за приятел, но е трудно да намериш приятел, за когото да се жертваш!
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Аз съм лепил със черен силикон горната част на корите на вратите (тази на която се намира духалката) и няма отлепяне на този детайл от кората.
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Здравейте колеги,
като стана въпрос за лепило - за да не отварям нова тема ..При мен се отлепиха краищата на декорацията, която е на вратите над подлакътниците -предните . Там е облицовано с някъкъв материал - плюш ли е велтър ли е какво е и аз не го знам ама краищата се отлепиха и е малко грозно и искам да попитам с какво лепило да ги залепя ? Пробвах с моментно ,но тази материя като се намаже с такова лепило и тя просто го ''пие'' !
като стана въпрос за лепило - за да не отварям нова тема ..При мен се отлепиха краищата на декорацията, която е на вратите над подлакътниците -предните . Там е облицовано с някъкъв материал - плюш ли е велтър ли е какво е и аз не го знам ама краищата се отлепиха и е малко грозно и искам да попитам с какво лепило да ги залепя ? Пробвах с моментно ,но тази материя като се намаже с такова лепило и тя просто го ''пие'' !
- bmwfena
- БМВманиачения
-
опитай с двойно лепящо тиксоsineok_pi4_ написа:Здравейте колеги,

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2