километража ....падна

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Re: у

Мнение от bmwfena » 17 Дек 2007, 21:10

klintan66 написа:казвал съм го тук там .но ще го кажа и тук за инфо. карах близо 3 месеца с чистачки само на 3 та степен -много изнервящо между впрочем . и понеже имам много св време . съм прекарал поне 50 -60 часа при всякакви майстори включително в наис кар пловдив където съм даже вип. проблема беше повече от банален ---бушончето на чистачките нямаше контакт с пластинките. т.е мериш бушона -здрав но --ток има само в него . и накрая един пич алармаджия го оправи като СЪБРА пластинките за 2 мин. "само" за 30 лв. но все пак го оправи.
как така бушончето ве Клинтане :( :( :( ми ако е бушончето хич няма да бачкат--нема логика в това :confused:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 17 Дек 2007, 21:47

klintan66 написа:казвал съм го тук там .но ще го кажа и тук за инфо. карах близо 3 месеца с чистачки само на 3 та степен -много изнервящо между впрочем . и понеже имам много св време . съм прекарал поне 50 -60 часа при всякакви майстори включително в наис кар пловдив където съм даже вип.

Нормално да не разберат какъв е бил проблема ако го е нямало ВЕНЦИ-оня който се занимава само с ел.инсталации и можеш ли да ми обясниш какво разбираш под това ВИП? Дане би да минаваш по-тънко в тарифата -съмнявам се ! Едно ще ти кажа- Митето -управителя на сервиза е достатъчно интелигентен за да започне да дели хората на ВИП и такива ,който отиват при него за първи път. Щом си там за работещите там всеки е клиент и се отнасят към него с подобаващо уважение .

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 17 Дек 2007, 21:48

klintan66 написа:казвал съм го тук там .но ще го кажа и тук за инфо. карах близо 3 месеца с чистачки само на 3 та степен -много изнервящо между впрочем . и понеже имам много св време . съм прекарал поне 50 -60 часа при всякакви майстори включително в наис кар пловдив където съм даже вип.

Нормално да не разберат какъв е бил проблема ако го е нямало ВЕНЦИ-оня който се занимава само с ел.инсталации и можеш ли да ми обясниш какво разбираш под това ВИП? Дане би да минаваш по-тънко в тарифата -съмнявам се ! Едно ще ти кажа- Митето -управителя на сервиза е достатъчно интелигентен за да започне да дели хората на ВИП и такива ,който отиват при него за първи път. Щом си там за работещите там всеки е клиент и се отнасят към него с подобаващо уважение .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

e

Мнение от klintan66 » 18 Дек 2007, 0:58

eй---чакай бе ---исках да кажа че съм доволен --че ми обръщат внимание --без да гледат че карам 13 г кола . Именно Митето --пич е --имам му телефона и съм му звънкал в извън работно време само за консултации. но е факт че не можаха да го оправят за цели два дни --сменяхме лосчета компютри -но не тръгна. Пари не взеха . от това уваженито ми към него не намаля и Данката е добър . Между другото съм им клиент от около 10 г . имат и недоволни клиенти. но да ти кажа за мен вече е важно и отношението не само майсторлъка. аз лично съм ги препоръчал на всичките си познати каращи бмв .. а и отстъпчица ползвам... лелеле . Та исках да кажа че понякога на пръв поглед сложни проблеми имат просто решение. а човек се улиса и дълбае в грешна посока.

старши ентусиаст
Аватар

e

Мнение от klintan66 » 18 Дек 2007, 1:00

eй---чакай бе ---исках да кажа че съм доволен --че ми обръщат внимание --без да гледат че карам 13 г кола . Именно Митето --пич е --имам му телефона и съм му звънкал в извън работно време само за консултации. но е факт че не можаха да го оправят за цели два дни --сменяхме лосчета компютри -но не тръгна. Пари не взеха . от това уваженито ми към него не намаля и Данката е добър . Между другото съм им клиент от около 10 г . имат и недоволни клиенти. но да ти кажа за мен вече е важно и отношението не само майсторлъка. аз лично съм ги препоръчал на всичките си познати каращи бмв .. а и отстъпчица ползвам... лелеле . Та исках да кажа че понякога на пръв поглед сложни проблеми имат просто решение. а човек се улиса и дълбае в грешна посока.

старши ентусиаст
Аватар

е

Мнение от klintan66 » 18 Дек 2007, 1:05

Фенче аз покрай моята одисея разбрах че на 1 и 2 степен захранването е през бушона а на 3 е директна .нещо като авариен режим . пък и лично го преживях

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Re: е

Мнение от bmwfena » 18 Дек 2007, 9:19

klintan66 написа:Фенче аз покрай моята одисея разбрах че на 1 и 2 степен захранването е през бушона а на 3 е директна .нещо като авариен режим . пък и лично го преживях
оооо щом е така в близките дни ако ида до гаража да я видя :mhihi: :mhihi: ще го вида аз този бушон :shock: :shock:
Изображение

Предишна

Назад към E34