Фииуууууууууууууууууууууууууу
Модератор: Технически модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
bmwfena написа:ми радвай се брато--нали колата не спираktv написа:Това фииуууууууууууу спряКво става тука бе?!
![]()
на моя лаптоп спряха да работят изведнъж 4ри бутона и таман да го закарам на майстор и днес взе че проработиха--тъй че
![]()
![]()
И те искат да запразняват вече

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: Фииуууууууууууууууууууууууууу
А колко ти е разхода викаш ако не е тайнаktv написа::!: Ей така прави моята, като давам газ. Все едно, че някой се опитва да свирне, ама не може. Колкото повече газ давам, толкова повече свисти и не мога да разбера от къде. Иначе си върви нормално, ама тоя звук ме притеснява. И нещо разхода ми идва в повече за тоя сезон.![]()
![]()
![]()
Помагайтееееееееееееее!!!!!!!!!!!!!

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Верно, че карам колата до работа и от работа само в синия сектор, от където ми идва разхода, ама чак толкова. А пък от виското да иде новия, по- голям разход, малко ме съмнява. Е, въпроса остава отворен, само дето свиренето вече го няма и причината не е ясна. Ще видя тоя път разхода.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
re
Дано и той се самооправиktv написа:Верно, че карам колата до работа и от работа само в синия сектор, от където ми идва разхода, ама чак толкова. А пък от виското да иде новия, по- голям разход, малко ме съмнява. Е, въпроса остава отворен, само дето свиренето вече го няма и причината не е ясна. Ще видя тоя път разхода.

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Ако я караш колата само в синьото е нормално да ти даде 28/100. Аз предишната вектра 1.6 моно като я карах за по 2 км ми даваше 20/100
. Бях пощурял ходих на диагностика и хората дигнаха рамене и ми казаха че колата ми е ок и да не се притеснявам, и да не я карам само студена. А от виското няма как да ти даде по-висок разход. (ако е било то де) Иди на 1 майстор който прави по-често бмв-та да ти погледне колата щото тука само гадаеме. Имаше 1 тема в продава за сервиз в люлин. Майстора се казва Ники и има Е34 520 и ще ти помогне 100% ако имаш проблем. Ако й няма нищо на колата си
и да не ти пука.

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- slavianko
- старши ентусиаст
-
ре
Баце ти в ред ли си??? Кви ги говориш??? Кое му е нормалното на тоз разход. И аз карам М50 В25 и предимно на къси разтояния, да не говорим че в Русе зиматa като не стане -20* значи не е зима. Що при мен най много да ми направи 18-20л/100 ама 28..... айде не казвай че било нормално.Zubcho написа:Ако я караш колата само в синьото е нормално да ти даде 28/100. Аз предишната вектра 1.6 моно като я карах за по 2 км ми даваше 20/100. Бях пощурял ходих на диагностика и хората дигнаха рамене и ми казаха че колата ми е ок и да не се притеснявам, и да не я карам само студена. А от виското няма как да ти даде по-висок разход. (ако е било то де) Иди на 1 майстор който прави по-често бмв-та да ти погледне колата щото тука само гадаеме. Имаше 1 тема в продава за сервиз в люлин. Майстора се казва Ники и има Е34 520 и ще ти помогне 100% ако имаш проблем. Ако й няма нищо на колата си
и да не ти пука.
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Re: ре
slavianko написа:Баце ти в ред ли си??? Кви ги говориш??? Кое му е нормалното на тоз разход. И аз карам М50 В25 и предимно на къси разтояния, да не говорим че в Русе зиматa като не стане -20* значи не е зима. Що при мен най много да ми направи 18-20л/100 ама 28..... айде не казвай че било нормално.
Да, обаче ти си с инжекцион, а колегата ако е с обикновенна горе долу влиза в рамка, макар че 28/100

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- slavianko
- старши ентусиаст
-
ре
Абе хора кви ги говорите??? квато и уредба да е не е нормално. Че той да вземе тогава да не я кара 2-3месеца и с тоз разход тъкмо ще събере за новата 5-ца///peter написа:С обикновенна газова е толкова, особено ако не му загрява добре изпарителя

Re: ре
slavianko написа:Абе хора кви ги говорите??? квато и уредба да е не е нормално. Че той да вземе тогава да не я кара 2-3месеца и с тоз разход тъкмо ще събере за новата 5-ца///peter написа:С обикновенна газова е толкова, особено ако не му загрява добре изпарителя![]()

Aз добре, че немога да я засека моята, че иначе щеше лошо да ми стане.

39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3