Е34 смяна на двигателя

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 28 Ное 2007, 22:58

SaSo написа:
stambo_81dg написа:
sochko написа:То намирането е лесно има в mobile.de ама не ми се искаше да продавам моята че толкова години ми служи вярно ама да те питам какво имаш предвид под почти всичко по нея защото аз не разбирам и не ми е мн ясно защо трябва да се сменят толкова неща :roll:

то има в мобиле.де ама с те акцизи незнам :roll:
двигател+инсталация+скорости+кардан+диференциал+полуоски+
генерациа+радиатор+спирачки и още кои знае кво ;)
не става да извадиш единия да сложиш другия за един дден и аиде караи ;)

И окачването.. Щото с тоя мотор ше се очисти някъде... Мката има тотално различно окачване... Накратко не си струва... По добре си купи такава...Другото което е ти хубаво имаш М20 в момента ама запитвал ли си се с цените на горивата в момента дали ше издържиш на 25разход градско... И неможеш да и сложиш газ ( можеш ама с много мъки а и ще те изнаси някой от форума ако чуе че си го направил ) щото е с дросел на всеки цилиндър.. По добре се замисли за варианта 2.5и М50В25.... Върви доста прилично ( меко казано )и гори дори по-малко от М50В20...
Сашоо кви са тиа приказки от теб :shock: :shock: :shock: не обиждай М50Б20
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 29 Ное 2007, 1:51

bmwfena написа:
SaSo написа:
stambo_81dg написа:
sochko написа:То намирането е лесно има в mobile.de ама не ми се искаше да продавам моята че толкова години ми служи вярно ама да те питам какво имаш предвид под почти всичко по нея защото аз не разбирам и не ми е мн ясно защо трябва да се сменят толкова неща :roll:

И окачването.. Щото с тоя мотор ше се очисти някъде... Мката има тотално различно окачване... Накратко не си струва... По добре си купи такава...Другото което е ти хубаво имаш М20 в момента ама запитвал ли си се с цените на горивата в момента дали ше издържиш на 25разход градско... И неможеш да и сложиш газ ( можеш ама с много мъки а и ще те изнаси някой от форума ако чуе че си го направил ) щото е с дросел на всеки цилиндър.. По добре се замисли за варианта 2.5и М50В25.... Върви доста прилично ( меко казано )и гори дори по-малко от М50В20...
Сашоо кви са тиа приказки от теб :shock: :shock: :shock: не обиждай М50Б20

Че аз не го обиждам ве... Супер си е ... Ама питай Тошко как фърча с неговата...Завист му се вика :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от sochko » 29 Ное 2007, 9:17

Чесно казано ме отказахте от такава смяна щом трябва да се сменят толкова неща то по добре направо колата.
Ама дали ще си струва че вече продадох едно Е34 сега и това заради една М5 поне кажете как се държи на пътя едно М5 сравнено с м20 че не съм се качвал на такова животно :(

П.п
И ако има някой дето е склонен да ми подари М5-цата си нека пише ;)

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 29 Ное 2007, 9:50

А бе човек ти нормален ли си :help: :help: :help:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 29 Ное 2007, 9:52

sochko написа: поне кажете как се държи на пътя едно М5 сравнено с м20

шА ОТКАчА НЯКОИ ДЕНННННННННННННННННННННННННННН :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

на колко години се бе момче :kuku:
Последна промяна stambo_81dg на 29 Ное 2007, 9:56, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Мнение от the_gate » 29 Ное 2007, 9:55

sochko написа:поне кажете как се държи на пътя едно М5 сравнено с м20 че не съм се качвал на такова животно

няма разлика ве :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: вървят еднакво ...М5 гори малко повече,а М20 върви малко повече :mhihi: :mhihi: :mhihi:
....а и трудно се наглася газовата на М5-то :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

re

Мнение от slavianko » 29 Ное 2007, 10:34

SaSo написа:
stambo_81dg написа:

Баце що си мислиш че М50 В25-тицата гори по малко :mhihi: :mhihi: Моята под 18 не ми пада а като я настъпя ги подминава 20/100 :mhihi: :mhihi: Иначе и аз не бих сложил газ на М5 ако имам такава. Тези дни чакам да ми дойде другата кола да я ползвам за работна (Хонда Сивик :mhihi: :mhihi: ) а БМВ-то го оставям само за фън и дори мисля да му махам газта. Иначе не е вярно че трудно се слага газ на М5 щото е с 6 дросела. Няма никакъв проблем просто трябва да се сложи газов инжекцион. Но си е срамота М5 на газ :mhihi: :mhihi:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Потребител
Аватар

Мнение от sochko » 29 Ное 2007, 10:55

А бе човек ти нормален ли си

шА ОТКАчА НЯКОИ ДЕНННННННННННННННННННННННННННН

на колко години се бе момче

Ами да нормален съм пък и годинки си имам ама не разбирам за това питам,а на вас ако ви е трудно да обясните не си даваите зор :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 29 Ное 2007, 11:01

sochko написа:

Ами да нормален съм пък и годинки си имам ама не разбирам за това питам,а на вас ако ви е трудно да обясните не си даваите зор :idea:

като не разбираш караи си м20 па ако искаш малко повече повер земи си някво б25
каде си тръгнал да съпоставяш м5 с е34 мотор м20
разликата е от земята до небето
а като питаш -разполагаш ли с 10-20 хилки
за мотор или цяла кола :?:
не ти обясняваме защото въпросите ти не заслужават
просто са смешни ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

ре

Мнение от slavianko » 29 Ное 2007, 11:10

sochko написа:

Не се притеснявай баце ;) Просто си нов още тук и не знаеш как стоят нещата. Не е лошо преди да пуснеш тема тук да вземеш да прочетеш из форума. Има доста интересни неща и съм сигурен че ако го беше направил щеше да намериш много почече отговори отколкото сега. Въпроса ти е наистина тъп и затова колегите реагират така, просто им е писнало от подобни въпроси щото всеки ден излизат по няколко такива ;) Аз съм регистриран тук от началото на 2004г и честно да ти кажа първите две години само четях и чак тогава започнах да се включвам отвреме навреме в диалога. Тук сме като едно голямо семейство. Имай търпение и чети и ти ще станеш един от нас.
Без лоши чувства ;)
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Потребител
Аватар

Мнение от sochko » 29 Ное 2007, 11:26

Аз лоши чуства нямам,просто имах въпрос и го задодох това дали е тъп вие си решавате,но все пак човек не може да разбира от всичко и другото което е тези които ги дразни темата и въпросите могат просто да не четат не съм ги задължавал просто поисках мнение от някои които разбира :(

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 29 Ное 2007, 11:34

sochko написа:Аз лоши чуства нямам,просто имах въпрос и го задодох това дали е тъп вие си решавате,но все пак човек не може да разбира от всичко и другото което е тези които ги дразни темата и въпросите могат просто да не четат не съм ги задължавал просто поисках мнение от някои които разбира :(

С две думи цялата работа излиза все едно да си купиш 3-4 БМВ-та като твоята.За другото не се притеснявай,само малко си подбирай въпросите.
Аз затва не питам,ако не ми е дори съвсем малко ясно,че да не карам младежите да се заливат от смях :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от sochko » 29 Ное 2007, 12:17

Еми нека се смеят нямам нищо против това и не виждам защо да не съпоставям нещо което имам и съм карал със нещо което искам да купя все пак става въпос за тези два модела няма да сравнявам с магарешки каручки,а щом питам за такива неща значи наистина не разбирам :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 29 Ное 2007, 12:42

sochko написа:Еми нека се смеят нямам нищо против това и не виждам защо да не съпоставям нещо което имам и съм карал със нещо което искам да купя все пак става въпос за тези два модела няма да сравнявам с магарешки каручки,а щом питам за такива неща значи наистина не разбирам :help:

И да се сърдиш и да не се много малко хора могат да ти обяснят каква е разликата...Не заради нещо друго защото малко хора от тук са карали М5 Е34... Най-простия и логичен отговор който можеш и сам да си го дадеш е от небето до земята... Това е разликата... Все пак говорим за една тотално различна кола... Окачване,двигател,диф,скорости,седалки и интериор, дори леко в таблото ... Поведението на пътя е много стегнато и много стабилно... Това е отговора ти... Но ако ти е проблем да си купиш цяла по-добре не си купувай...Ако се счупи няма да можеш да я оправиш поради простата причина че се оправя предимно в официален сервиз...Няма части за нея кой знае колко разпространени...Една кола не е само да наливаш и да караш мисля че го знаеш това...
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от sochko » 29 Ное 2007, 14:03

SaSo написа:
sochko написа:Еми нека се смеят нямам нищо против това и не виждам защо да не съпоставям нещо което имам и съм карал със нещо което искам да купя все пак става въпос за тези два модела няма да сравнявам с магарешки каручки,а щом питам за такива неща значи наистина не разбирам :help:

И да се сърдиш и да не се много малко хора могат да ти обяснят каква е разликата...Не заради нещо друго защото малко хора от тук са карали М5 Е34... Най-простия и логичен отговор който можеш и сам да си го дадеш е от небето до земята... Това е разликата... Все пак говорим за една тотално различна кола... Окачване,двигател,диф,скорости,седалки и интериор, дори леко в таблото ... Поведението на пътя е много стегнато и много стабилно... Това е отговора ти... Но ако ти е проблем да си купиш цяла по-добре не си купувай...Ако се счупи няма да можеш да я оправиш поради простата причина че се оправя предимно в официален сервиз...Няма части за нея кой знае колко разпространени...Една кола не е само да наливаш и да караш мисля че го знаеш това...

Да зная защото доста неща съм сменил по моята и си вадя извод че ще е по добре да си карам карам нея.
Благодаря на всички за мненията найстина много ми помогнахте :)

ПредишнаСледваща

Назад към E34