Е34 смяна на двигателя
Модератор: Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Сашоо кви са тиа приказки от тебSaSo написа:stambo_81dg написа:sochko написа:То намирането е лесно има в mobile.de ама не ми се искаше да продавам моята че толкова години ми служи вярно ама да те питам какво имаш предвид под почти всичко по нея защото аз не разбирам и не ми е мн ясно защо трябва да се сменят толкова неща
то има в мобиле.де ама с те акцизи незнам![]()
двигател+инсталация+скорости+кардан+диференциал+полуоски+
генерациа+радиатор+спирачки и още кои знае кво![]()
не става да извадиш единия да сложиш другия за един дден и аиде караи
И окачването.. Щото с тоя мотор ше се очисти някъде... Мката има тотално различно окачване... Накратко не си струва... По добре си купи такава...Другото което е ти хубаво имаш М20 в момента ама запитвал ли си се с цените на горивата в момента дали ше издържиш на 25разход градско... И неможеш да и сложиш газ ( можеш ама с много мъки а и ще те изнаси някой от форума ако чуе че си го направил ) щото е с дросел на всеки цилиндър.. По добре се замисли за варианта 2.5и М50В25.... Върви доста прилично ( меко казано )и гори дори по-малко от М50В20...

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
bmwfena написа:Сашоо кви са тиа приказки от тебSaSo написа:stambo_81dg написа:sochko написа:То намирането е лесно има в mobile.de ама не ми се искаше да продавам моята че толкова години ми служи вярно ама да те питам какво имаш предвид под почти всичко по нея защото аз не разбирам и не ми е мн ясно защо трябва да се сменят толкова неща
И окачването.. Щото с тоя мотор ше се очисти някъде... Мката има тотално различно окачване... Накратко не си струва... По добре си купи такава...Другото което е ти хубаво имаш М20 в момента ама запитвал ли си се с цените на горивата в момента дали ше издържиш на 25разход градско... И неможеш да и сложиш газ ( можеш ама с много мъки а и ще те изнаси някой от форума ако чуе че си го направил ) щото е с дросел на всеки цилиндър.. По добре се замисли за варианта 2.5и М50В25.... Върви доста прилично ( меко казано )и гори дори по-малко от М50В20...![]()
![]()
не обиждай М50Б20
Че аз не го обиждам ве... Супер си е ... Ама питай Тошко как фърча с неговата...Завист му се вика

Чесно казано ме отказахте от такава смяна щом трябва да се сменят толкова неща то по добре направо колата.
Ама дали ще си струва че вече продадох едно Е34 сега и това заради една М5 поне кажете как се държи на пътя едно М5 сравнено с м20 че не съм се качвал на такова животно
П.п
И ако има някой дето е склонен да ми подари М5-цата си нека пише
Ама дали ще си струва че вече продадох едно Е34 сега и това заради една М5 поне кажете как се държи на пътя едно М5 сравнено с м20 че не съм се качвал на такова животно

П.п
И ако има някой дето е склонен да ми подари М5-цата си нека пише

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
А бе човек ти нормален ли си

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
sochko написа: поне кажете как се държи на пътя едно М5 сравнено с м20
шА ОТКАчА НЯКОИ ДЕНННННННННННННННННННННННННННН

на колко години се бе момче

Последна промяна stambo_81dg на 29 Ное 2007, 9:56, променена общо 1 път
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
sochko написа:поне кажете как се държи на пътя едно М5 сравнено с м20 че не съм се качвал на такова животно
няма разлика ве

....а и трудно се наглася газовата на М5-то

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Баце що си мислиш че М50 В25-тицата гори по малкоSaSo написа:stambo_81dg написа:sochko написа:То намирането е лесно има в mobile.de ама не ми се искаше да продавам моята че толкова години ми служи вярно ама да те питам какво имаш предвид под почти всичко по нея защото аз не разбирам и не ми е мн ясно защо трябва да се сменят толкова неща
И окачването.. Щото с тоя мотор ше се очисти някъде... Мката има тотално различно окачване... Накратко не си струва... По добре си купи такава...Другото което е ти хубаво имаш М20 в момента ама запитвал ли си се с цените на горивата в момента дали ше издържиш на 25разход градско... И неможеш да и сложиш газ ( можеш ама с много мъки а и ще те изнаси някой от форума ако чуе че си го направил ) щото е с дросел на всеки цилиндър.. По добре се замисли за варианта 2.5и М50В25.... Върви доста прилично ( меко казано )и гори дори по-малко от М50В20...

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
sochko написа:А бе човек ти нормален ли сишА ОТКАчА НЯКОИ ДЕНННННННННННННННННННННННННННН
Ами да нормален съм пък и годинки си имам ама не разбирам за това питам,а на вас ако ви е трудно да обясните не си даваите зор
като не разбираш караи си м20 па ако искаш малко повече повер земи си някво б25
каде си тръгнал да съпоставяш м5 с е34 мотор м20
разликата е от земята до небето
а като питаш -разполагаш ли с 10-20 хилки
за мотор или цяла кола

не ти обясняваме защото въпросите ти не заслужават
просто са смешни

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Не се притеснявай бацеsochko написа:А бе човек ти нормален ли сишА ОТКАчА НЯКОИ ДЕНННННННННННННННННННННННННННН
Ами да нормален съм пък и годинки си имам ама не разбирам за това питам,а на вас ако ви е трудно да обясните не си даваите зор

Без лоши чувства

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
sochko написа:Аз лоши чуства нямам,просто имах въпрос и го задодох това дали е тъп вие си решавате,но все пак човек не може да разбира от всичко и другото което е тези които ги дразни темата и въпросите могат просто да не четат не съм ги задължавал просто поисках мнение от някои които разбира
С две думи цялата работа излиза все едно да си купиш 3-4 БМВ-та като твоята.За другото не се притеснявай,само малко си подбирай въпросите.
Аз затва не питам,ако не ми е дори съвсем малко ясно,че да не карам младежите да се заливат от смях

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
sochko написа:Еми нека се смеят нямам нищо против това и не виждам защо да не съпоставям нещо което имам и съм карал със нещо което искам да купя все пак става въпос за тези два модела няма да сравнявам с магарешки каручки,а щом питам за такива неща значи наистина не разбирам
И да се сърдиш и да не се много малко хора могат да ти обяснят каква е разликата...Не заради нещо друго защото малко хора от тук са карали М5 Е34... Най-простия и логичен отговор който можеш и сам да си го дадеш е от небето до земята... Това е разликата... Все пак говорим за една тотално различна кола... Окачване,двигател,диф,скорости,седалки и интериор, дори леко в таблото ... Поведението на пътя е много стегнато и много стабилно... Това е отговора ти... Но ако ти е проблем да си купиш цяла по-добре не си купувай...Ако се счупи няма да можеш да я оправиш поради простата причина че се оправя предимно в официален сервиз...Няма части за нея кой знае колко разпространени...Една кола не е само да наливаш и да караш мисля че го знаеш това...
SaSo написа:sochko написа:Еми нека се смеят нямам нищо против това и не виждам защо да не съпоставям нещо което имам и съм карал със нещо което искам да купя все пак става въпос за тези два модела няма да сравнявам с магарешки каручки,а щом питам за такива неща значи наистина не разбирам
И да се сърдиш и да не се много малко хора могат да ти обяснят каква е разликата...Не заради нещо друго защото малко хора от тук са карали М5 Е34... Най-простия и логичен отговор който можеш и сам да си го дадеш е от небето до земята... Това е разликата... Все пак говорим за една тотално различна кола... Окачване,двигател,диф,скорости,седалки и интериор, дори леко в таблото ... Поведението на пътя е много стегнато и много стабилно... Това е отговора ти... Но ако ти е проблем да си купиш цяла по-добре не си купувай...Ако се счупи няма да можеш да я оправиш поради простата причина че се оправя предимно в официален сервиз...Няма части за нея кой знае колко разпространени...Една кола не е само да наливаш и да караш мисля че го знаеш това...
Да зная защото доста неща съм сменил по моята и си вадя извод че ще е по добре да си карам карам нея.
Благодаря на всички за мненията найстина много ми помогнахте

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3