ДА се ВДИГНЕ отзад ? или да падне отпред?
Модератор: Технически модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Kолега, вероятно са сменени амортисьорите ти отпред от предния собственик
Така става обикновенно след като се сложат нови амортисьори тук в България ... Те са с различна инертност от заводските и колата седи малко вирната отпред.
Мойте пружини са -20 мм отпред.Колата си седи добре, леко по-ниска отпред.Летните ми гуми са нисички и в крайна сметка всичко е О'К.
Вдигнеш ли задницата ,вдигаш центъра на тежеста и колата започва да се клатушка много неприятно
Принципно работния ход на пълнителя е поне 60 мм, едни 20 по-малко не са проблем.С по-ниската предница,при положение ,че окачването ти е безупречно,без луфтове,шумове и лашкания ще имаш по-малко "прекантарване" при внезапно спиране, удоволствие за шофиране в общия случай.Забрави да вдигаш задницата ...
Георги Пенчев

Мойте пружини са -20 мм отпред.Колата си седи добре, леко по-ниска отпред.Летните ми гуми са нисички и в крайна сметка всичко е О'К.
Вдигнеш ли задницата ,вдигаш центъра на тежеста и колата започва да се клатушка много неприятно

Принципно работния ход на пълнителя е поне 60 мм, едни 20 по-малко не са проблем.С по-ниската предница,при положение ,че окачването ти е безупречно,без луфтове,шумове и лашкания ще имаш по-малко "прекантарване" при внезапно спиране, удоволствие за шофиране в общия случай.Забрави да вдигаш задницата ...
Георги Пенчев
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
///peter написа:Предполагам, но се съмнявам да е така мазно както заводски си е измислена колата
Ей, не пропусна да се изфукаш

- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
///peter написа:bmwfena написа:тряя да е равна..Е34ката е лимузина веда не е копач та да му вдигате задницата и т.н.
Мойта е със спортен пакет от завода ве и е леко ниска отпред
Я обясни в какво се състой спортния пакет и как така вози мазно

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
за бмвфена- джантите не са добри - те са перфектни -на баланса с гуми -отлични почти без тежести-стоят .влизат .без проблем но има луфт м/у тях и главината. около 1.5 мм на усет. на старите оригинални бмв от е39 имам фтулки но за тези са дебели . искам да я покажа но не знам как става със снимките. И така ще ви хареса но ... ако леко се коригира ще е по добре . И сега малко встрани - като сменях джантите - пича ми вика - не разбирам що и тея са добри - а аз си мисля като подкараш бмв ще разбереш .
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
bmw3073@dir.bg-----тук ги дайklintan66 написа:за бмвфена- джантите не са добри - те са перфектни -на баланса с гуми -отлични почти без тежести-стоят .влизат .без проблем но има луфт м/у тях и главината. около 1.5 мм на усет. на старите оригинални бмв от е39 имам фтулки но за тези са дебели . искам да я покажа но не знам как става със снимките. И така ще ви хареса но ... ако леко се коригира ще е по добре . И сега малко встрани - като сменях джантите - пича ми вика - не разбирам що и тея са добри - а аз си мисля като подкараш бмв ще разбереш .

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
снимки
вече са в галерията ми.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
///peter написа:Е34 и спортни пружини, Вие сте за публична екзекуция
Мене и двата вида возене ме кефи ама по различно време... Мойта примерно е с екстра М спорт съспеншън сетингс и със сменени пружини Eibach federn... И вози като тройка купе със спортно окачване... Понякога като карам из софия си мечтая за нормалното окачване.... Ама като реша да вляза в завои с голяма скорост и направо еееее...Ако някой ми каже от форума че може да вземе кръговот на 4ти КМ с 100км/ч без каквито и да е системи за сигурност направо го признавам....

SaSo написа:Мене и двата вида возене ме кефи ама по различно време... Мойта примерно е с екстра М спорт съспеншън сетингс и със сменени пружини Eibach federn... И вози като тройка купе със спортно окачване... Понякога като карам из софия си мечтая за нормалното окачване.... Ама като реша да вляза в завои с голяма скорост и направо еееее...Ако някой ми каже от форума че може да вземе кръговот на 4ти КМ с 100км/ч без каквито и да е системи за сигурност направо го признавам....![]()
![]()
![]()
Заради такива изказвания/подканвания много народ може да остане без коли, пък и да не казвам какво още може да се случи... но в крайна сметка заради такива, за sonny има повече работа

ПП: Карайте разумно

ППП: Аз карам 2.0 Vanos параход с 4.44 диф.(без шпер) и имам проблем с вкарването на завоите с 10-30 km/h

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
ozy написа:SaSo написа:Мене и двата вида возене ме кефи ама по различно време... Мойта примерно е с екстра М спорт съспеншън сетингс и със сменени пружини Eibach federn... И вози като тройка купе със спортно окачване... Понякога като карам из софия си мечтая за нормалното окачване.... Ама като реша да вляза в завои с голяма скорост и направо еееее...Ако някой ми каже от форума че може да вземе кръговот на 4ти КМ с 100км/ч без каквито и да е системи за сигурност направо го признавам....![]()
![]()
![]()
Заради такива изказвания/подканвания много народ може да остане без коли, пък и да не казвам какво още може да се случи... но в крайна сметка заради такива, за sonny има повече работа![]()
ПП: Карайте разумноАко искате да си пробвате колите или шофьорските умения си има определените за целта места
ППП: Аз карам 2.0 Vanos параход с 4.44 диф.(без шпер) и имам проблем с вкарването на завоите с 10-30 km/h![]()
Като го казвам това съм го правил в 2 вечерта ве колега когато няма ни една кола наоколо... И ако стане нещо аз си нося кръста тоест ше претрепя само мене си...
И ти кога влезе във форума и кога взе да раздаваш морал наляво надясно немога да си обясня... Имаш от оня ден 4 мнения и са ми лееш морал наоколо...Стига глупости стегни се малко....
Плюс това не ги правя тия неща всеки ден веднъж съм си пробвал колата на Vmax и на устойчивост на завой зада и знам възможностите до краен предел и това е ....
Айде със здраве и да не се разсърдиш нещо..
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Breyton написа:///peter написа:bmwfena написа:тряя да е равна..Е34ката е лимузина веда не е копач та да му вдигате задницата и т.н.
Мойта е със спортен пакет от завода ве и е леко ниска отпред
Я обясни в какво се състой спортния пакет и как така вози мазно
A колегата СаСо го каза добре, вози като 3ка, е съжалявам ама аз не съм си взел 5цата за да ми вози като 3ка, сещаш ли се

Иначе ето екстрите:
226 SPORTS SUSPENSION SETTINGS
270 WIDER TYRES
А колегата с 20-ка ванус и 4.44, батко как я издържаш?
1ва, 2ра, 3та - 40км

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Аз пък откакто съм със спортното и съм много доволен. Най доброто съчетание е голям кораб като Е34-ката и спортно окачване. Хем голямо хем стабилно. Хем комфортно хем със спортен дух. Аз не бих го сменил моето окачване със нормално никога вече. 

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3