Врътките за парното?
Модератор: Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- pumukal
- Потребител
-
- Кара: е-34/90-ти набор
- Мечтае да кара: па нещо такова....ама по-як и на вид,и на мотор!!
!!!!
с е-34,съм и отзаде си духа топличко,и е супер! 

не е грешно да си поискаш-грешно е да ти откажат!!!!нека не бъдем грешници!
Re: !!!!
винаги духа топло или се регулира и от къдеpumukal написа:с е-34,съм и отзаде си духа топличко,и е супер!

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Penchev написа:Дино, ти ме разби![]()
Moже би е за осветление![]()
Георги Пенчев
Да ти кажа не е за осветление лампичка няма эпросто има платка с нещо като потинциометър на самата врътка за пускането и спирането на струята но не е вклучена никаде а и няма кабел до там

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
tsb_bg написа:dinozab написа:... за тая №4 става въпрос и в Дару тая майна струва 239.40 BGL![]()
Явно нещо трябва да командва ама що няма кабел до там
dinozab, Има варианти на Е34 с пепелник и запалка на задния край на централната колонка (No 3 и No. 5). Мисля, че тия кабели би трябвало да са за това![]()
![]()
![]()
Да това го знам колега даже буксата за запалката е там от зад на самата духалка №4 има платка на нея то виж ква цена е в Дару а за нея няма кабел а тя има букса

В този дух да ви попитам и аз. Моята Е34 няма климатик но пак си имам 2 врътки с градуси. Това че ми духа само топло ми е ясно, че са ми блокирали клапанчетата, но работата е там че топло духа само от пред на прозореца, от отворите на тонколонките отпред и в краката. Средната отгоре и по средата двете духалки, и тези на вратите ми духат винаги студено. Това нормално ли е?
ПП: Към задните седалки нищо не ми духа защото си нямам духалки, даже си нямам и пепелник, мислех си преди че трябва да ми духа от под предните седалки ама...
Поздрави.
ПП: Към задните седалки нищо не ми духа защото си нямам духалки, даже си нямам и пепелник, мислех си преди че трябва да ми духа от под предните седалки ама...

Поздрави.
- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
ozy написа:В този дух да ви попитам и аз. Моята Е34 няма климатик но пак си имам 2 врътки с градуси. Това че ми духа само топло ми е ясно, че са ми блокирали клапанчетата, но работата е там че топло духа само от пред на прозореца, от отворите на тонколонките отпред и в краката. Средната отгоре и по средата двете духалки, и тези на вратите ми духат винаги студено. Това нормално ли е?
ПП: Към задните седалки нищо не ми духа защото си нямам духалки, даже си нямам и пепелник, мислех си преди че трябва да ми духа от под предните седалки ама...![]()
Поздрави.
Напълно нормално е.....ако нямаш регулатор топло-студено на средните духалки отпред(както е и при мен)от тях духа само студено

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Пенчев,колко струва новия блок и от къде?
Дайте читав майстор за двузонов климатроник на Е34,че моя понякога работи нормално,понякога иска да ме опече
Предполагам ядове в някое/няколко от 10-те серво моторчета на клапите,а може би и лош контакт на потенциометрите,залепнали клапи,абе има нужда от основен преглед.
Дайте читав майстор за двузонов климатроник на Е34,че моя понякога работи нормално,понякога иска да ме опече

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
NeoPrint написа:Пенчев,колко струва новия блок и от къде?
От някой БМВ дилър. Май Пенчев от Дару го беше взел ако не се лъжа
и много се кефише

Тука имаше тема по въпроса, щото бяха много щастливи и двамата

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2