Врътките за парното?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 25 Ное 2007, 11:57

dinozab написа:... за тая №4 става въпрос и в Дару тая майна струва 239.40 BGL :shock:
Явно нещо трябва да командва ама що няма кабел до там :roll:

dinozab, Има варианти на Е34 с пепелник и запалка на задния край на централната колонка (No 3 и No. 5). Мисля, че тия кабели би трябвало да са за това :?: :?: :?:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 25 Ное 2007, 12:27

моята гизданка е с пепелник и запалка който ги няма... :(

Потребител
Аватар
Кара: е-34/90-ти набор
Мечтае да кара: па нещо такова....ама по-як и на вид,и на мотор!!

!!!!

Мнение от pumukal » 25 Ное 2007, 14:44

с е-34,съм и отзаде си духа топличко,и е супер! :D
не е грешно да си поискаш-грешно е да ти откажат!!!!нека не бъдем грешници!

Аватар
Кара: E34

Re: !!!!

Мнение от ivan. » 25 Ное 2007, 14:51

pumukal написа:с е-34,съм и отзаде си духа топличко,и е супер! :D
винаги духа топло или се регулира и от къде :?:

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 26 Ное 2007, 10:33

Penchev написа:Дино, ти ме разби :shock:
Moже би е за осветление :roll:

Георги Пенчев

Да ти кажа не е за осветление лампичка няма эпросто има платка с нещо като потинциометър на самата врътка за пускането и спирането на струята но не е вклучена никаде а и няма кабел до там :roll:

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 26 Ное 2007, 10:35

tsb_bg написа:
dinozab написа:... за тая №4 става въпрос и в Дару тая майна струва 239.40 BGL :shock:
Явно нещо трябва да командва ама що няма кабел до там :roll:

dinozab, Има варианти на Е34 с пепелник и запалка на задния край на централната колонка (No 3 и No. 5). Мисля, че тия кабели би трябвало да са за това :?: :?: :?:

Изображение

Да това го знам колега даже буксата за запалката е там от зад на самата духалка №4 има платка на нея то виж ква цена е в Дару а за нея няма кабел а тя има букса :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ozy » 27 Ное 2007, 2:41

В този дух да ви попитам и аз. Моята Е34 няма климатик но пак си имам 2 врътки с градуси. Това че ми духа само топло ми е ясно, че са ми блокирали клапанчетата, но работата е там че топло духа само от пред на прозореца, от отворите на тонколонките отпред и в краката. Средната отгоре и по средата двете духалки, и тези на вратите ми духат винаги студено. Това нормално ли е?

ПП: Към задните седалки нищо не ми духа защото си нямам духалки, даже си нямам и пепелник, мислех си преди че трябва да ми духа от под предните седалки ама... :confused:

Поздрави.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: T-34

Мнение от rdvr_burgas » 27 Ное 2007, 9:50

ozy написа:В този дух да ви попитам и аз. Моята Е34 няма климатик но пак си имам 2 врътки с градуси. Това че ми духа само топло ми е ясно, че са ми блокирали клапанчетата, но работата е там че топло духа само от пред на прозореца, от отворите на тонколонките отпред и в краката. Средната отгоре и по средата двете духалки, и тези на вратите ми духат винаги студено. Това нормално ли е?

ПП: Към задните седалки нищо не ми духа защото си нямам духалки, даже си нямам и пепелник, мислех си преди че трябва да ми духа от под предните седалки ама... :confused:

Поздрави.

Напълно нормално е.....ако нямаш регулатор топло-студено на средните духалки отпред(както е и при мен)от тях духа само студено :winky:

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 27 Ное 2007, 17:32

Пенчев,колко струва новия блок и от къде?
Дайте читав майстор за двузонов климатроник на Е34,че моя понякога работи нормално,понякога иска да ме опече :confused: Предполагам ядове в някое/няколко от 10-те серво моторчета на клапите,а може би и лош контакт на потенциометрите,залепнали клапи,абе има нужда от основен преглед.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 27 Ное 2007, 17:51

NeoPrint написа:Пенчев,колко струва новия блок и от къде?

От някой БМВ дилър. Май Пенчев от Дару го беше взел ако не се лъжа
и много се кефише :mhihi: :mhihi: :mhihi: Даже всъщност май малкия ЛУД го беше зел :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Тука имаше тема по въпроса, щото бяха много щастливи и двамата :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Предишна

Назад към E34