525М ТЕХНИК КЪДЕ Е СЕГА
Модератор: Технически модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Баце такова нещо в Русе нямамаречков написа:Тука Славянко е на ход, той ги държи под око 525 - ците, а и е от Русе, така че питай него.

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- crazy_d
- младши ентусиаст
-
- Кара: e34
- Мечтае да кара: BMWта
- Детайли за колата: хубавелка
Ей и аз като bmwfena,ще трябва да ходя до Варна да търся собственика на старата си 5ца,че нещо и той забравил да и плати данаците! 

- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
Re: re
slavianko написа:Баце такова нещо в Русе нямамаречков написа:Тука Славянко е на ход, той ги държи под око 525 - ците, а и е от Русе, така че питай него.
![]()
Нямаше как да не съм го видял до сега. Или е вече в такова окаяно състояние че да не му обърна внимание
![]()
Все пак ако го мерна ще цъкна тука
Имаше една ама преди години беше с подобни ббс ки като твоите и след това с борбет колата беше уникална но на циганин но който знаеше как да я кара черна с кожа и м тех.и крило на задния капак можеби е била тя
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
sin_fen написа:той и да си плаща данъците ти ако не я отпишеш от общината си те ще ти се натрупват.все още кат и нап намат връзка по между си.
Нали,за да я отпише от данъчното му трябва договор за покупко-продажба,а той варналията явно кара с пълномощно

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Re: re
Гаранция е била някоя 520-ка М20 щото винтилираните 525-тиците в Русе не са много и ги знам наизустnesko написа:slavianko написа:Баце такова нещо в Русе нямамаречков написа:Тука Славянко е на ход, той ги държи под око 525 - ците, а и е от Русе, така че питай него.
![]()
Нямаше как да не съм го видял до сега. Или е вече в такова окаяно състояние че да не му обърна внимание
![]()
Все пак ако го мерна ще цъкна тука
Имаше една ама преди години беше с подобни ббс ки като твоите и след това с борбет колата беше уникална но на циганин но който знаеше как да я кара черна с кожа и м тех.и крило на задния капак можеби е била тя

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
о
100 процента беше 525 къртеше здраво павета. и още ме е яд че я дадох. имаше рев като на сто лъва. беше ми първата петица . купих я скъпо 17000 к и застраховки и джанти . пазех я много. и наистина сам стоял в нея в гаража с музика и цигарка ...е така за кеф. карал сам я с 260 4-5 пъти. за проба.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
Re: о
Не споря че твоята е била наистина 525-ца просто не съм виждал тук такова животно тук в Русе, каквото ти го описваш. А нашият град не е малък но е доста клюкарски и няма скрито покрито. Иначе не знам как си я карал с 260. На моята сега ограничитела и е на 7000 и на 255 го удрямklintan66 написа:100 процента беше 525 къртеше здраво павета. и още ме е яд че я дадох. имаше рев като на сто лъва. беше ми първата петица . купих я скъпо 17000 к и застраховки и джанти . пазех я много. и наистина сам стоял в нея в гаража с музика и цигарка ...е така за кеф. карал сам я с 260 4-5 пъти. за проба.

Wenzy написа:sin_fen написа:той и да си плаща данъците ти ако не я отпишеш от общината си те ще ти се натрупват.все още кат и нап намат връзка по между си.
Нали,за да я отпише от данъчното му трябва договор за покупко-продажба,а той варналията явно кара с пълномощно
той и с пълномощно може да си я прехвърли на свое има.да отиде в кат и да провери.ако има късмет може да мине само с 4лв и молба че колата е снета от отчет за град софия.след това с този документ отива в данъчното и ще се оправи.миналата година го ядах такав и това е най-евтиния и лесен на4ин.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
sin_fen написа:Wenzy написа:sin_fen написа:той и да си плаща данъците ти ако не я отпишеш от общината си те ще ти се натрупват.все още кат и нап намат връзка по между си.
той и с пълномощно може да си я прехвърли на свое има.да отиде в кат и да провери.ако има късмет може да мине само с 4лв и молба че колата е снета от отчет за град софия.след това с този документ отива в данъчното и ще се оправи.миналата година го ядах такав и това е най-евтиния и лесен на4ин.
Благодаря за инфото незнаех

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
за времето когато ти говоря аз много не разбирах какво купувам и продавача ме заведе в дару кар . а там човек от персонала изказа сажаление че я продава което аз счетох за техен договорен трик . казаха ми че е 238 коня. и на тва много не вярвах .но след едно от посещениятя ми в наискар пловдив (тази кола се обслужваше само там )се осмелих да попитам има ли такав мотор. какво гледаха не знам но твърдо казаха да. спомням си също че нямяше ограничител. и твърдо 260.slavianko написа:Не споря че твоята е била наистина 525-ца просто не съм виждал тук такова животно тук в Русе, каквото ти го описваш. А нашият град не е малък но е доста клюкарски и няма скрито покрито. Иначе не знам как си я карал с 260. На моята сега ограничитела и е на 7000 и на 255 го удрямklintan66 написа:100 процента беше 525 къртеше здраво павета. и още ме е яд че я дадох. имаше рев като на сто лъва. беше ми първата петица . купих я скъпо 17000 к и застраховки и джанти . пазех я много. и наистина сам стоял в нея в гаража с музика и цигарка ...е така за кеф. карал сам я с 260 4-5 пъти. за проба.![]()
и хем не съм съвсем сток

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
klintan66 написа:за времето когато ти говоря аз много не разбирах какво купувам и продавача ме заведе в дару кар . а там човек от персонала изказа сажаление че я продава което аз счетох за техен договорен трик . казаха ми че е 238 коня. и на тва много не вярвах .но след едно от посещениятя ми в наискар пловдив (тази кола се обслужваше само там )се осмелих да попитам има ли такав мотор. какво гледаха не знам но твърдо казаха да. спомням си също че нямяше ограничител. и твърдо 260.slavianko написа:Не споря че твоята е била наистина 525-ца просто не съм виждал тук такова животно тук в Русе, каквото ти го описваш. А нашият град не е малък но е доста клюкарски и няма скрито покрито. Иначе не знам как си я карал с 260. На моята сега ограничитела и е на 7000 и на 255 го удрямklintan66 написа:100 процента беше 525 къртеше здраво павета. и още ме е яд че я дадох. имаше рев като на сто лъва. беше ми първата петица . купих я скъпо 17000 к и застраховки и джанти . пазех я много. и наистина сам стоял в нея в гаража с музика и цигарка ...е така за кеф. карал сам я с 260 4-5 пъти. за проба.![]()
и хем не съм съвсем сток
А да не забравяме че колата беше тогава едва 4.5 годишна и все още на малко километри .около 70 к
ако е била м50б25 може да е тя на харабия по пътя за софия сам се возил в тази петица с 250-260м/ч и вареше много зверски в жк.дружба беше тази кола и нямаше ограничител.

36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3