Много ли са 390 000 км за 525 TDS
Модератор: Технически модератори
			25 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2

- Wenzy
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Е34 М51Д25
Браво пич тоя принцип не го знаех - жесток е   .
 .
Какво му е на ефтиния дизелов матор - моят го взех август за 5,3к на 153000 ,а в сервизната книжка пише,че 97г е има зад гърба си 210000 (явно около 57к километра са карали само на задна,за да го върнат)
 ,а в сервизната книжка пише,че 97г е има зад гърба си 210000 (явно около 57к километра са карали само на задна,за да го върнат)  

.Да чукна на дърво доволен съм,отделен въпрос е че ми прревъртя ключалката на контактния ключ,явно имам гарнитурки на ГНП за смяна ама айде ..... дано да е само това
 .Да чукна на дърво доволен съм,отделен въпрос е че ми прревъртя ключалката на контактния ключ,явно имам гарнитурки на ГНП за смяна ама айде ..... дано да е само това  

.
 .
Какво му е на ефтиния дизелов матор - моят го взех август за 5,3к на 153000
 ,а в сервизната книжка пише,че 97г е има зад гърба си 210000 (явно около 57к километра са карали само на задна,за да го върнат)

pavlin_e30 написа:....но да дадеш 7500 за Е34 мисля че таа кола трябва да е перфект отвсякъде..
за тия пари моеш си взе ланча капа и да си я блъскаш у главата,добра 34-ка треа си държи цената
Преди месец си докарах точно такава - перфектна Е34 525ТДС
 от Германия на ход. Лимузината е 1995г. със сервизна книжка от типа "Белия Звяр". Обслужих я перфектно по всеки един параграф
  от Германия на ход. Лимузината е 1995г. със сервизна книжка от типа "Белия Звяр". Обслужих я перфектно по всеки един параграф  Просто много добър автомобил.
  Просто много добър автомобил.   Ако си търсиш все още "Много яка Е34" продавам една такава. Крайна цена 8500лв. Тел. 0897956808. гр.Ямбол.
  Ако си търсиш все още "Много яка Е34" продавам една такава. Крайна цена 8500лв. Тел. 0897956808. гр.Ямбол.
п.с. "Не я продавам за да се отърва от нея
 "
 "525TDS
		- bmwfena
- БМВманиачения
- 

- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ако тел е Нокия то колата трябва да е АУДИapostolov_m написа:Благадоря на всики за мненията, но аз вече реших - явно нафтовите печки не са за мен.Намерих си много читава Е39 с М50 мотор, автоматик, кожа и с всички други шукарийки, а и цената е добра - 10к.Утре скачам смело и ще кача снимки.Но чесно казано Е34 ми е влязно много под кожата и ако някой продава читав екземляр нека драсне едно ЛС да си го взема и него
.От 2 месеца карам Ауди А4 и вече не издържам , но нали знаете - цигарите са Marlboro, телефона е Nokia, а колата е BMW!!!

Нокията и Ауди то са под общ знаменател---много пари за нищо

- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
- 

- Кара: T-34
bmwfena написа:ако тел е Нокия то колата трябва да е АУДИapostolov_m написа:Благадоря на всики за мненията, но аз вече реших - явно нафтовите печки не са за мен.Намерих си много читава Е39 с М50 мотор, автоматик, кожа и с всички други шукарийки, а и цената е добра - 10к.Утре скачам смело и ще кача снимки.Но чесно казано Е34 ми е влязно много под кожата и ако някой продава читав екземляр нека драсне едно ЛС да си го взема и него
.От 2 месеца карам Ауди А4 и вече не издържам , но нали знаете - цигарите са Marlboro, телефона е Nokia, а колата е BMW!!!

За пръв път не съм съгласен с тебе

- ///peter
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
 HX52 Holset
 MS 1 Extra - ECU
 Inovate wide band
- маречков
- ентусиаст
- 

- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
apostolov_m, ти какво направи с е34-ката, имаш ми тел., звънни най сетне да се видим, че предния път нещо не стана.

- Wenzy
- старши ентусиаст
- 

- klintan66
- старши ентусиаст
- 

- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
а аз сам с бмв с нокия  не пуша и сега усилено си търся мерцедес се 230 или 300 сребрист кожа и автомат .да си имам две . стискам едни 7к ама да видим. а за непаленето може и акумулатор. верно е късмет .преди 4 години си харесах едно 525 тдс но 1 час не можаха да го запалят . и човека от горубляне вика ами не може. а аз му викам запали го и го взимам . 7500. карам у нас викам жената ...не пали. часа вече 21 . изнамирам търговец на акумулатор. купувам и 2 години НИКАКЪВ проблем. продавам го пак 7500. и след 1 седмица пича пукнал глава---- с около 200 км/н
			Хора, които много говорят,  и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
		- Wenzy
- старши ентусиаст
- 

Баси дал ди го на хайванин.
Така много гадно - отглеждана кола,новия собственик да я съсипе
Няма ли ампераж може да си въртиш докато почне да заеква

Така много гадно - отглеждана кола,новия собственик да я съсипе
Няма ли ампераж може да си въртиш докато почне да заеква
			25 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2