Буравестниците срещу Кратунковците

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 16 Ное 2007, 9:56

Хахаха а пък ти се молиш за вряла вода зимата като е - температурата с тубата с вряла вода заливаш изпарителя,а ако си забравил да включиш боилера на 4-тири предната ве4ер си поръ4ваш такси.Бързо и лесно -без да замръзва по път,без да му се молиш да тръгне на бенц щото ти се е запекъл инжектора :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от His Shadow » 16 Ное 2007, 10:03

тая година на морето с едно френдче ( кара опел ) то не бяха гърмежи то не беше кюфкане :mhihi: кутията на филтъра се разкачи самичка :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 16 Ное 2007, 10:07

bmwfena написа:
dinozab написа:
bmwfena написа:ей най после ще се отпуснем на воляяяя :mhihi: :mhihi: :mhihi: господа според мен дизела си е предимноза тракторите...по алтернативен е :mhihi: :mhihi: :mhihi: Динооо--ако си беше купил газова горелка като мен щеше да питаш тва онова щотооо повтарям рядко ще ти се налага :mhihi: :mhihi: как карате с тва око постоянно наблюдаващо температурата ве :mhihi: :mhihi: и последно да цитирам думите на колега от форума..НАЙ ДОБРИЯ ТДС Е ПРОДАДЕНИЯ ДОРИ НА ЧАСТИ :!: :!: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Мерси за вниманието :yes:.....обичайте ТДСса ама по по малко щото ..... :mhihi: :mhihi:

Ей аз за газ неща е да чуя бомба зад мен неща :mhihi: :mhihi: :mhihi: направо серете върху марката.Аре оти не си купите по едно 518g то поне е фабрично с газ :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ебати грешката на природата.
Фенчо га са напииим бре :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Диноооо кажи ми ти коя е разликата между ТДСса и парния локомотив...те са 2 само..че едното се движи по релси и гори въглища а другото се движи по асфалта и гори нафта :mhihi: :mhihi: и имат едно което ги свързва доживотно че са големи производители на пара -едното през комина другото през разширителния съд..а за врялата вода нема да говорим там е изобилие :mhihi: :mhihi: :mhihi: ......а ве дее е Петьо ве..че ме налазиха опушените :mhihi: :mhihi:

Вряла вода другият път и парен локомутив ако върви така

Изображение

Ай кай ми нещо :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от His Shadow » 16 Ное 2007, 10:10

на 3500rpm :shock: :shock: :shock: къф е тоя TDS ве :shock: :shock: :shock: и разхода 13 на 100 :shock: :shock: :shock:

Аватар

Мнение от dinozab » 16 Ное 2007, 10:14

mla86 написа:на 3500rpm :shock: :shock: :shock: къф е тоя TDS ве :shock: :shock: :shock: и разхода 13 на 100 :shock: :shock: :shock:

Моя на автопилот :mhihi: :mhihi: :mhihi:и тоя разход не го гледай на борда моментния го показва виноги с 1.5-2 ногоре ;)

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 16 Ное 2007, 10:33

dinozab написа:
mla86 написа:на 3500rpm :shock: :shock: :shock: къф е тоя TDS ве :shock: :shock: :shock: и разхода 13 на 100 :shock: :shock: :shock:

Моя на автопилот :mhihi: :mhihi: :mhihi:и тоя разход не го гледай на борда моментния го показва виноги с 1.5-2 ногоре ;)
Дино я я свали от крика и тогава снимай :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ще те нападам скоро свари ли ракията..ако е с много захар пий си я аз имам една без захар...ще те почерпя от нея да видиш кво е---като пийнеш и почваш да си мислиш за газови уредби :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: и ще забравиш ТДСса
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 16 Ное 2007, 10:42

Дани кво е това бе човеко как ги постигаш тия резултати.С малко обороти ,разход и тва онова,тва за АБС ли е дето свети ли ръ4ната :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 16 Ное 2007, 10:48

Ебах го Петьо ме изпреварил... Хахаххах ..

ШШшшшш Диноооо земи верно я свали от крика... Ше тръгне напред маторя ве...То така не греее ама фен кажи му като го свали от крика и земе оня ми ти ТДС да ускорява де отива водата а ??? :mhihi: :mhihi:

Айдееееееееее ставаме повече ГАЗарите, верно та налазили бая опушени да знайш фен.. Да не земеш да я хванеш тая болест :mhihi: :mhihi:

Дино :mhihi: :mhihi: ПГРто тая година добра реколта ли е ве... Да мина му зема на фена кат отивам към Аскюю...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

ре

Мнение от slavianko » 16 Ное 2007, 10:49

dino добре че си я снимал сега докато е на средата щото няма дълго да стои там :mhihi: :mhihi: Имал съм ТДС-и знам как е :mhihi: :mhihi:
А между другото що не ме питате мене как съм с газта а ??? С газовото инжекциьонче вече година и половина и към 40к километра и още нищо не съм бутал. Никога не гърми не трещи и върви почти както с бензина :mhihi: :mhihi: А кажете ми нещо са. А с ТДС-а за една година глава, помпа, верига и през всеки месец сменям филтри щото нафтата в БГ е прекрасна. НЕ МЕРСИИИИИ
Последна промяна slavianko на 16 Ное 2007, 10:51, променена общо 1 път
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SaSo » 16 Ное 2007, 10:50

Абе то нямаше теми за нас ( нали са ни здрави каруците ) ... И затова от скука ви акахме на опушените темите :mhihi: :mhihi:

Пфуууу пуста му скука...
Изображение

Аватар

Мнение от dinozab » 16 Ное 2007, 10:51

bmwfena написа:
dinozab написа:

Дино я я свали от крика и тогава снимай :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ще те нападам скоро свари ли ракията..ако е с много захар пий си я аз имам една без захар...ще те почерпя от нея да видиш кво е---като пийнеш и почваш да си мислиш за газови уредби :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: и ще забравиш ТДСса

Оооо рикикито е без захар а ма боли главата че как.А тя ако е на крик не мо и стигне километража бре ора :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Re: ре

Мнение от SaSo » 16 Ное 2007, 10:51

slavianko написа:dino добре че си я снимал сега докато е на средата щото няма дълго да стои там :mhihi: :mhihi: Имал съм ТДС-и знам как е :mhihi: :mhihi:
А между другото що не ме питате мене как съм с газта а ??? С газовото инжекциьонче вече година и половина и към 40к километра и още нищо не съм бутал. Никога не гърми не трещи и върви почти както с бензина :mhihi: :mhihi: А кажете ми нещо са

Ми мойта 30К :) Ама с обикновенна... Същата работа... Фърфи та се къса... Няма ядове... Естествено инжекциончето си е инжекционче...Ама другото си е поне ТЪНКЪНЪ и отначало :mhihi: :mhihi:
Изображение

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 16 Ное 2007, 10:55

Не се заяждайте с наш Дино ве :winky: :winky: добре че е той иначе много болка щеше да има в живота на колегите ни с черния пушек :mhihi: :mhihi: :mhihi: Сашо аз викам да нападнем Дино и да му дадем да си направи едно завойче с твойта да види кво е газ и какъв си е кефа ..освен цената естествено па нека го накара да гръмне :mhihi: :mhihi: щото мойта е автоматик и сега съм я скопил че извънграда оня ден ми даде 9.0 газ на 100км....ай сега дизелжии помечтайте си за такъв разход ...Дино къде се скри :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525 TDSA '95
Мечтае да кара: X6 M

Мнение от E34PSH » 16 Ное 2007, 10:59

Бате нема такъв ТДС, и аз карам ама такова чудо нема 220км./ч.*3.500 об.*13лт./100к.км. и чип да му туриш ... гредата е голяма ... па ако освободиш и ръчната - излита :mhihi: !
Е така се "комплексират" колегите и после става лудница по сервизите и диагностика ..." не ми върви ТДС-а, повече от 205 не вдига, а на колегата 220 !!!! ... :lol: ;)
Последна промяна E34PSH на 16 Ное 2007, 11:03, променена общо 1 път

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 16 Ное 2007, 10:59

dinozab написа:
bmwfena написа:
dinozab написа:

Оооо рикикито е без захар а ма боли главата че как.А тя ако е на крик не мо и стигне километража бре ора :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последно си помисли...давай да ти зимаме една газовица и да си пиеш спокойно ракиицата ---и нема да се стряшкаш насън от натапанени мъркучи и стрелки в десно :mhihi: :mhihi: :mhihi: време е да се осъзнаеш ...аз съм с девиза ПО ДОБРЕ НОВ ДЕБИТОМЕР ОТКОЛКОТО НОВА ГЛАВА :mhihi: :mhihi: аууу как боли :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E34