съвет за ГНП

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 11 Ное 2007, 22:33

///peter написа:по-добре от заварчик на глави :mhihi:

Но не по-добре от събирач на вторични суровини от дебитомер. :mhihi: Абе всеки 1 ден на газово BMW ти съкращава живота с 3. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 11 Ное 2007, 22:53

Ей , ГАЗари оставете ни темата на мира :mhihi: .Не разсеивайте Ванката тъкмо бяхме почнали да учим тва онова... :)

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 11 Ное 2007, 22:57

Wenzy написа:Ей , ГАЗари оставете ни темата на мира :mhihi: .Не разсеивайте Ванката тъкмо бяхме почнали да учим тва онова... :)
ами то има да учитеее та чак и поколенията :mhihi: ама не ги вкарвайте и тях в тоа филм :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 11 Ное 2007, 23:12

При дизела има какво да се учи,при газта всичко е просто и ясно-един ден караш и се радваш на икономията,един ден обикаляш моргите за дебитомер. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 11 Ное 2007, 23:15

аз съм от дизелджиите :evil:
което бмв съм видял с обикновена газова е било мазало или ако не е е станало :idea:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 11 Ное 2007, 23:15

а не глава :winky:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 11 Ное 2007, 23:18

stambo_81dg написа:аз съм от дизелджиите :evil:
което бмв съм видял с обикновена газова е било мазало или ако не е е станало :idea:

Подсети ме, след няколко месеца като имаш път към София, ще ти предоставя колата, прави каквото искаш форсирай колкото искаш, ако гръмне ти я подарявам :mhihi: Е условието е да не бараш нищо по двигателя :lol: а аз няма да я водя на майстор ;) Ама ако не гръмне подаряваш твохйта 8)

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 11 Ное 2007, 23:18

zvetiko написа:При дизела има какво да се учи,при газта всичко е просто и ясно-един ден караш и се радваш на икономията,един ден обикаляш моргите за дебитомер. :mhihi:
ще стане ама ниц :mhihi: :mhihi: иначе си купих и аз дизел ама не БМВ щото не искам да влизам в филма :mhihi: :mhihi: имам и газова имам и дизелица :mhihi: маймуница :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 11 Ное 2007, 23:19

bmwfena написа:
zvetiko написа:При дизела има какво да се учи,при газта всичко е просто и ясно-един ден караш и се радваш на икономията,един ден обикаляш моргите за дебитомер. :mhihi:
ще стане ама ниц :mhihi: :mhihi: иначе си купих и аз дизел ама не БМВ щото не искам да влизам в филма :mhihi: :mhihi: имам и газова имам и дизелица :mhihi: маймуница :mhihi:

Какъв коптор взе бе :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от stambo_81dg » 11 Ное 2007, 23:19

а се оказа че те дизели не пукат толко често глава
от 524тд главата я продадох за 6 месеца а за тдс не съм продал още :shock:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 11 Ное 2007, 23:21

Сега е студено :mhihi:

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 11 Ное 2007, 23:24

///peter написа:
bmwfena написа:

Какъв коптор взе бе :mhihi:
ризачка с 5 врати :mhihi: цвят бейаз въри кат куршум и още не пуши щото турбината е ъзгън :mhihi: :mhihi: :mhihi: а сега Петьо преведи ако можеш :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от stambo_81dg » 11 Ное 2007, 23:25

///peter написа:

Подсети ме, след няколко месеца като имаш път към София, ще ти предоставя колата, прави каквото искаш форсирай колкото искаш, ако гръмне ти я подарявам :mhihi: Е условието е да не бараш нищо по двигателя :lol: а аз няма да я водя на майстор ;) Ама ако не гръмне подаряваш твохйта 8)

и аз като си зех първата е34-ка отначало незнаех ко е тва гърмене :shock: и един път паля и бум и аз :shock: и от тогава кат се почна и за няколко месеца стана на гъз бачкаше само на газна бенз нъцки
та е34-ка 530-ката зимам я с газ
2 пъти ми е гърмяла ама :shock: дебитомера крива клапа кутията ми гръмна на пар4ета :mhihi:
за 20 минути я изхвърлих от колата сложих си нови мъркучи и дебитомер щото бяха леш и до ся нямам никав дерт а и колата си върви както трябва не е удушена както на газ с разни плочки и тн.
ако ще слагам ще е инжекцион :idea: ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 11 Ное 2007, 23:26

///peter написа:Сега е студено :mhihi:

Да-а-а идва времето на заскрежените изпарители и замръзнали до пролетта дюзи-е понякога заливането с 200-300 литра вряла вода може и да спаси положението. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 11 Ное 2007, 23:27

stambo_81dg написа:
///peter написа:

и аз като си зех първата е34-ка отначало незнаех ко е тва гърмене :shock: и един път паля и бум и аз :shock: и от тогава кат се почна и за няколко месеца стана на гъз бачкаше само на газна бенз нъцки
та е34-ка 530-ката зимам я с газ
2 пъти ми е гърмяла ама :shock: дебитомера крива клапа кутията ми гръмна на пар4ета :mhihi:
за 20 минути я изхвърлих от колата сложих си нови мъркучи и дебитомер щото бяха леш и до ся нямам никав дерт а и колата си върви както трябва не е удушена както на газ с разни плочки и тн.
ако ще слагам ще е инжекцион :idea: ;)

Ще гърми щото капачката, палеца и свещите ти са много добри, реглажа на изпарителя също :roll: :roll:

ПредишнаСледваща

Назад към E34