Колеги инфо относно 525 и в мобилето
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
аз пък мойто бирниче го обух днес с предни 235 и задни 255 бабанки Ф1 и го прекарах стендче да си ми е харно добичето че предишните ги нагриза.....а относно темата за хвалбите на Е34 си е нормална тъй като за тиа КИНТИ нема такава кола--НОМЕР УНО
Shot at 2007-08-16

Shot at 2007-08-16

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Paff написа:SaSo написа:ИХ са кофти да знаеш само...А счупи ли се .... Бягай яко далече... А се чупи и по често от задното... Така че на Колегата Андонов е по добра алтернатива за тебе като кола а ако си имаш вече такава значи просто си я задръж и това е ... Бягай далече от ИХ старото 4х4 на БМВ просто не е добро...
малко си краен ми се струвамайче не си карал такова животно
Напротив карал съм .. И според мене истинското БМВ е с ЗАДНО!!! Ако има шперче... е Супер... Имам и човек в Камор ... И той го казва същото макар че е сектант като повечето тук... А и момчето ги разбира адски много така че съм склонен да му вярвам....
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
BMW M5 super написа:а междудругото твоита кола много ми хареса .
Страшна е просто .
Аз на твое място не бих я продал .
Казвам ти го честно
мерси колега и аз размислих вече не я продавам даже махнах обявата

- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
-
Абе тука някои писа че не съм карал други коли и много ме нервира
Абе еи ти знаеш ли че баща ми има Х5 от наи новите .И пак ви казвам на мен е 34 ми е мания .Какво ли не съм карал само ИХ не съм е 34 .Всичко останало е минало през мен .НА е 39 имам бая навъртяни километри.Верно асц то е добра отвътре горе долу .АМА Я ПОГЛЕДНИ Е 34 КАКЪВ ДЗВЕР Е .
За мене няма равна ако щете се смеете ако щете не
Абе еи ти знаеш ли че баща ми има Х5 от наи новите .И пак ви казвам на мен е 34 ми е мания .Какво ли не съм карал само ИХ не съм е 34 .Всичко останало е минало през мен .НА е 39 имам бая навъртяни километри.Верно асц то е добра отвътре горе долу .АМА Я ПОГЛЕДНИ Е 34 КАКЪВ ДЗВЕР Е .
За мене няма равна ако щете се смеете ако щете не
vvvvv
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2