прекъсване при ниски обороти на м52
Модератор: Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Stanchev написа:sachs написа:Stanchev написа:sachs написа:проблема е в дюзите.имат нужда от чистене на ултразвук.каквото и друго да смениш колата няма да се оправи.
верно? човека кара на газ....
не разбрах на газ или бензин го има прекъсването.но ако са кабели и свещи на газ ше сцепи да гърми,а не прекъсва в ниските
браво, М52 и кабели![]()
при мен на М50 беха свършили свещи (разбирай карани над 50,000км) и 6 (шест) сцепени лули, ама сцепени как си требе с липси на парчета, един път не ми гръмна, а само прекъсваше![]()
ма ти щом имаш сервиз и си майстор трябва да ги знаеш тия работи
за кабелите нямах впредвид точно неговия модел а по принцип за сички коли.
а иначе с газ изобщо не се занимавам.а до сега не съм виждал при сцепена лула да не гърми,особено при палене.може и да си прав не споря.общо взето газ и бмв са несъвместими работи според мен.
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Stanchev написа:браво, М52 и кабели![]()
при мен на М50 беха свършили свещи (разбирай карани над 50,000км) и 6 (шест) сцепени лули, ама сцепени как си требе с липси на парчета, един път не ми гръмна, а само прекъсваше![]()
То аз докат се наведа и той охлюва избяга в храстите

А гърменето идва от нерегулирана смес, а не толко от тоци.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
sachs написа:Stanchev написа:sachs написа:Stanchev написа:sachs написа:проблема е в дюзите.имат нужда от чистене на ултразвук.каквото и друго да смениш колата няма да се оправи.
не разбрах на газ или бензин го има прекъсването.но ако са кабели и свещи на газ ше сцепи да гърми,а не прекъсва в ниските
браво, М52 и кабели![]()
а иначе с газ изобщо не се занимавам.а до сега не съм виждал при сцепена лула да не гърми,особено при палене.може и да си прав не споря.общо взето газ и бмв са несъвместими работи според мен.
според мен си е толкова съвместима кола, колкото един опел, мерцедес, нисан и така нататък.

Stanchev написа:sachs написа:Stanchev написа:sachs написа:Stanchev написа:sachs написа:проблема е в дюзите.имат нужда от чистене на ултразвук.каквото и друго да смениш колата няма да се оправи.
браво, М52 и кабели![]()
според мен си е толкова съвместима кола, колкото един опел, мерцедес, нисан и така нататък.
аз имам мнение само за бмв.други коли не правя.
а за гърменето може и от бедна смес да се получава,но от бедния ми опит с газовите до сега винаги е било от ток
a
kolata prekyswa i na benzin.но само когато е в движение ,на място работи и не прекъсва и няма как да видя дали има искрене на бобините, аа и не гърми ,просто забива на около 2000об.Мисля че е от свещи защото не съм сигорен колко са истинки,купени са от бг.
д
Оправих си колата,проблема беше в новите свещи ШАМПИОН с 2 полюса купени в бг.поставих старите и летя със колата ,летя със колата и тн. Не си вземайте свещи като мойте че 5 месеца и ядове сега.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Краси много се радвам ,че си оправил нещата
Свещи оригинални или може да са други но много скъпи и да са за модела
Някой в София има ли здрава бобина с лула ,само за проба
Георги Пенчев

Свещи оригинални или може да са други но много скъпи и да са за модела

Някой в София има ли здрава бобина с лула ,само за проба

Георги Пенчев
g
свещите бяха за моя мотор,ана на менте. БЛАГОДАРЯ за помоща,Сега тръгвам за Русе и ще се видя с маниаците там,че мойта жена има изпит в свищов и ще се разходя в русе.
- gego_n
- младши ентусиаст
-
- Кара: бавно
- Детайли за колата: нищо особено
Re: д
krasi_bmw написа:Оправих си колата,проблема беше в новите свещи ШАМПИОН с 2 полюса купени в бг.поставих старите и летя със колата ,летя със колата и тн. Не си вземайте свещи като мойте че 5 месеца и ядове сега.
Краси , с такъв Шампион карах е34-та до откат и не съм имал ядове !
Не знам на какво си попаднал

Какви сложи БОШ ли ?

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2