Двигателят прекъсва :(
Модератор: Технически модератори
			24 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2

- TheBoss
- Полковника
- 

- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
[quote="loobian]...
Ако караш по Христо Ботев, по посока Сливница... пресичаш Сливница и след това, първата пряка в ляво, караш 400 метра и ще го видиш на ъгъла. ...[/quote]
И случайно да се казва Атанас? и да работи с гумени ръкавици? Тоз го знаем от времето когато се караха коли с делко и карбуратор. 

Там разбираше доста, но кога се е преквалифицирал и кога е станал голям майстор не знам. (последно съм си карал омегата при него, преди 3-4 години, за смяна на дистрибутор, после за диагностика ходих в Булвария щото той нямал ХАпаратура).
 Там разбираше доста, но кога се е преквалифицирал и кога е станал голям майстор не знам. (последно съм си карал омегата при него, преди 3-4 години, за смяна на дистрибутор, после за диагностика ходих в Булвария щото той нямал ХАпаратура).
			Ако караш по Христо Ботев, по посока Сливница... пресичаш Сливница и след това, първата пряка в ляво, караш 400 метра и ще го видиш на ъгъла. ...[/quote]
И случайно да се казва Атанас? и да работи с гумени ръкавици? Тоз го знаем от времето когато се караха коли с делко и карбуратор.

- viper
- Crash Master
- 

- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Това за съвестния майстор е, като приказката за червената шапчица   Но, определено мога да потвърдя, че колата вече върви по-добре и има повече демараж
  Но, определено мога да потвърдя, че колата вече върви по-добре и има повече демараж  

Но, определено мога да потвърдя, че колата вече върви по-добре и има повече демараж
- bmwfena
- БМВманиачения
- 

- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- nikk4o78
- кандидат ентусиаст
- 

здравей , ти ли беше момчето което ми каза , че ми е отворено капачето на резервоара докато се качвахме с жената и децата в колата ? а пък аз те попитах що ти е толкова голям кюнеца  . живея срещу техния гараж и ги познавам Наско и Кирето , сега имат и нов помощник , но не му знам името на момчето . готини са и не лъжат , много коректни
 . живея срещу техния гараж и ги познавам Наско и Кирето , сега имат и нов помощник , но не му знам името на момчето . готини са и не лъжат , много коректни  

. живея срещу техния гараж и ги познавам Наско и Кирето , сега имат и нов помощник , но не му знам името на момчето . готини са и не лъжат , много коректни
nikk4o78 написа:здравей , ти ли беше момчето което ми каза , че ми е отворено капачето на резервоара докато се качвахме с жената и децата в колата ? а пък аз те попитах що ти е толкова голям кюнеца. живея срещу техния гараж и ги познавам Наско и Кирето , сега имат и нов помощник , но не му знам името на момчето . готини са и не лъжат , много коректни
ХАХАХАХ

Аз съм...дето те питах от къде си си купил предната долна маска
 Аз съм...дето те питах от къде си си купил предната долна маска   

Ама че работа...

24 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2