покупка на 535и
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Уфффф тия Е30 ... Не разбра ли че повечето от тях са си изживяли квото имат ве.... Е34 е лукса
и манията ... и Е34 се врътка дооостааа по лесно от Е30 повярвай ми ...

- Jikata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 540ia
благодаеря ви на всички за коментарите,сега остава само да стане работата,и като стане(дано стане) ще се похваля.мерси още веднаж
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Колега, пожелавам ти успех, дано се сдобиеш с хубава и мощна баварка. Ще си позволя още малко офтопик да вкарам - това, че Е34 се врътка по-лесно от Е34 не го приемам!!! Най-елементарен поглед из интернет показва колко малко клипчета има с дрифт на Е34 и колко мнооооооооого има с дрифт на Е30! Е34 си е кораб и макар много да ми допада като кола, Е30-ката за мен си е по-гот, просто повече ме кефи, технологично е далеч зад Е34, както и факта, че има малко останали читави екземпляри. И не знам кое какво си е изживяло, но докато мога да изляза навън и да и запаля гумите и да се почувтсвам страхотно, а дай боже и да ми върши работи като кола за по-дълъг път - друго не ми требва! Много ще се радвам на събора някой да ми демонстрира как се врътка Е34 или как се дрифти контролирано по завои на пистата! Това го казвам съвсем приятелски, не съм добре запознат с Е34, просто така ми се струва, ще пием по бира и ще поговорим като фенове, ОК? 

BMW only!
- Crossblade
- кандидат ентусиаст
-
amd написа:....Е34 си е кораб и макар много да ми допада като кола, Е30-ката за мен си е по-гот, просто повече ме кефи...
Ами кефи си се, за какво сереш в темата за Е34? Не е "Е34 или Е30" така че остави Е34-ката на баща си да сипва по 10 лева и да мери разхода

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Ок, прав си за темата, не трябваше да се намесвам. Ама не намесвай и моя тема, нещо против ли имаш, че съм сипал 10 лева, а?
Ще сипя и 50 стотинки ако искам, толко съм имал тогава, толко съм сметнал за добре. Питах за разхода, що тебе като ти гори (примерно) 20/100 ще си караш без да ти дреме на кура така ли? Мен ми се стори логично да потърся проблема в неизправност на някоя от системите на колата, щото не беше нормален тоя разход. Дали съм я засекъл колко харчи с 50 стотинки или 100 лева няма никакво значение, така съм решил! Престанете да търсите под вола теле и да ме цитирате от другите ми теми! Можеше просто да кажеш "ей тъпак не пиши в темата за Е34 относно Е30" и толкоз.

BMW only!
- Crossblade
- кандидат ентусиаст
-
amd написа:Ок, прав си за темата, не трябваше да се намесвам. Ама не намесвай и моя тема, нещо против ли имаш, че съм сипал 10 лева, а?Ще сипя и 50 стотинки ако искам, толко съм имал тогава, толко съм сметнал за добре. Питах за разхода, що тебе като ти гори (примерно) 20/100 ще си караш без да ти дреме на кура така ли? Мен ми се стори логично да потърся проблема в неизправност на някоя от системите на колата, щото не беше нормален тоя разход. Дали съм я засекъл колко харчи с 50 стотинки или 100 лева няма никакво значение, така съм решил! Престанете да търсите под вола теле и да ме цитирате от другите ми теми! Можеше просто да кажеш "ей тъпак не пиши в темата за Е34 относно Е30" и толкоз.
"ей тъпак не пиши в темата за Е34 относно Е30"
В другата ти тема ясно ти казах какъв е единствения начин да засечеш точно - пълен резервоар - каране ХХ километра - допълване до пълен (пълен = const

Ставаш любимец на форума с твоите изказвания

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2