двигател
Модератор: Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
elena написа:... Само за инфо - тампон-заден мост колко струва?
...

No2 ли е този тампон, който търсиш?
Daru Car написа:Справка за част
Номенклатурен номер : 33311129760
Описание : ТАМПОН ГРЕДА ЗАДЕН МОСТ SS.33311128670
Ед.цена (с ДДС) : 74.14 BGL
Няма наличност
Или този No2?

Daru Car написа:Справка за част
Номенклатурен номер : 33329058824
Описание : ТАМПОН
Ед.цена (с ДДС) : 85.74 BGL
Няма наличност
И нали се сещаш, че цените в Дару и Камор са доста по-високи от тези в други магазини.

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Иво, аз мисля ,че е тампон номер 2 от горната схема
За тези два тампона в Дару Кар платих по около 60 лв на тампон и 60 лв за труд,като работата беше 20 минути
Колежке, щом като dani_750 изяви желание да прегледа колата, вижте се и действайте, като сигурен майстор отвсякъде ти препоръчвам ТОМ в Несебър,както Босев каза,сервизирал ми е колата миналото лято и само бих се радвал във всеки един град на България да имаше поне един такъв човек
Георги Пенчев

За тези два тампона в Дару Кар платих по около 60 лв на тампон и 60 лв за труд,като работата беше 20 минути

Колежке, щом като dani_750 изяви желание да прегледа колата, вижте се и действайте, като сигурен майстор отвсякъде ти препоръчвам ТОМ в Несебър,както Босев каза,сервизирал ми е колата миналото лято и само бих се радвал във всеки един град на България да имаше поне един такъв човек

Георги Пенчев
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Ами виж сега само да ти обясня ... Ходих веднъж ей така пробно до един сервиз тук в София да питам какво и е на предницата че тракаше яко отдясно...И ми казаха 1000 неща... че са ми прецакани...А всъщност имаше изпуснали предни амортисьори...Те казаха дори че съм имал крив шенкел... Което си е сума пари... А информацията за амортисьорите си я имах от Камор... Отидох смених ги и ми е перфектна предницата...А иначе във въпросния сервиз им бях дал да ми сменят накладките предни и задни и ми бяха обърнали датчика на накладките наобратно,което не ми е ясно как е станало... После не са затегнали една пластинка която пристяга спирачния апарат и ми тракаше отдясно все едно е каруца колата... Абе нямам думи... Затова не ходи при случайни майстори ами си отдели някви пари и отиди да ти я оправят как си трябва колата... Съвет от мене... Щото не всеки ги чатка тия коли... А тука си има хора които много се интересуват от това и си ги разбират... Така че камшиците и в Несебър пътя ше ти излезе около 45мин 1 час максимум
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
аз да споделя с моята Е34-ка като и прокапа маркуча на хидравликата, тоя към помпата, оливаше точно където влиза щеката на маслото в двигателя.
разберете от де идва това масло.

разберете от де идва това масло.
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- SaSo
- старши ентусиаст
-
Абе незнам кви майстори имате в Ямбол ама знам какви майстори има на разбиване на БМВта
Един на автомивката до Крали Марко видях как прееба радиатора на едно 318ис купе е36 ...
ама така е де...Незнам ти ше кажеш кои са майстори в Ямбол... Иначе честно казано не бих си дал колата на някой от Ямбол да ми я бара в никакъв случай... Така че успех в намирането на майстор в Ямбол...

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
elena написа:Благодаря на dani_750 за отделеното време да я погледне. ...
Браво на Дани. Ето това е работа. Гордея се с вас колеги.

- SaSo
- старши ентусиаст
-
Аз ти казах че трябва да се погледне човек който си разбира...
Браво на Дани ... Ако си ми градски може да мина другия път да си видя някои неща при тебе
А иначе колежке ти казах да не се доверяваш на всеки... Винаги така излиза...Че е няква глупост а не нещо кой знае колко сериозно...Да не забравяме че Е34 е едно от най-здравите БМВта правени някога...Трябва да си голям душманин да я строшиш толкова фатално... Така че
и си гледай кефа
и да го черпиш дани после
хихихихихи 

А иначе колежке ти казах да не се доверяваш на всеки... Винаги така излиза...Че е няква глупост а не нещо кой знае колко сериозно...Да не забравяме че Е34 е едно от най-здравите БМВта правени някога...Трябва да си голям душманин да я строшиш толкова фатално... Така че

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2