струва ми се че моето Е34 М50 гори много
Модератор: Технически модератори
56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Стрелката на нивомера се оправя само и единствено с редовно пълнене на резервоара, като се съчетава с редовно каране
Смени си консумативите, провери свещи, кабели, и тогава смятаи разхода, пълен/пълен р-р 

- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
apostolov_m написа:Май започвам да се замислям за газова уредба.Какво ще кажете да влизам ли в приключения с газта или не?
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Дай да се видим с тебе а.
Драсни едно л.с. да се разберем нещо.
не се хаби нямаш нужда от газова иди да я прегледат колицата , на мен мойта м50-ка в пловдив лято със спокойно каране ми е падала на 11 зимата преди да я продам със същото спокойно каране 13-14 , това е горе-долу норм разход на газ наистина няма да си доволен то ако беше толкова далавера всички щяха да отделят по 4-500лв и да карат без пари.освен ако не си замислил вариант с газов инжекцион за 1700лв
най вероятно сонда , нещо неизправна бобина на някой цилиндър но трябва да идеш на стенд да я видят, аа виж марку4ите след дебитомера много 4есто се пукат и сму4е въздух и всичко свършва ,защото дебитомера из4ислява едно а то сму4е още след него и се подърква огледай хубаво даже свали дебитомера марежата ако е нещо наклепана из4исти я с някъв спрей внимателно 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
apostolov_m написа:Снощи откачих и реших да я засека на извънградско.Направи ми разход около 10/100, но не съм карал по-вече от 140.Ако е ламбда сонда както предполагате възможно ли е на градско да гори толкова много а на извънградско да си гори нормално?.Май започвам да се замислям за газова уредба.Какво ще кажете да влизам ли в приключения с газта или не?
Приятелю газта си е газ

- His Shadow
- младши ентусиаст
-
абе вий ко искатебе карате 2 кила 6-так
аз с моя хуйзел дето го карам на 1км разтояние се е студена и в града ми дава 15-17 на 100
обаче вчера си бяхме на село навъртях и 197км само извънградско при скорост 90-110 пълен пълен... 10литра и 200 грама
колата си е наред студа и късите разтояния я морят
аз съм навит да ми гори 20 на 100 ама да карам 150 хайванина пък аз джъткам 88 магарета и пак 15 

- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
mla86 написа:абе вий ко искатебе карате 2 кила 6-таказ с моя хуйзел дето го карам на 1км разтояние се е студена и в града ми дава 15-17 на 100
обаче вчера си бяхме на село навъртях и 197км само извънградско при скорост 90-110 пълен пълен... 10литра и 200 грама
колата си е наред студа и късите разтояния я морят
аз съм навит да ми гори 20 на 100 ама да карам 150 хайванина пък аз джъткам 88 магарета и пак 15
200gr.

- Kocil
- младши ентусиаст
-
Уф...ми като падне под 20 литра горивото,почва да мери как си знае...напълни го с 30-40 литра и му засечи километрите,докато стрелката падне до 20...аз спрях да се плаша на стрелката и жълтата лампа...откак минах един път на жълта лампа за седмица 130 км в София...
нормално каране - трябва да отива към 11-12,при юркане - до 15-16 може да отфърчи... 

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
от както и сложих чипа гърменето стана веднъж месечно НООО газта никога няма да я махна 10 на 100 извън градско я сметнете за какво иде реч
а и да не забравя извън града никога не ми е гърмяла така че всеки да си прави сметка за мен газта си е икономия и това е

а и да не забравя извън града никога не ми е гърмяла така че всеки да си прави сметка за мен газта си е икономия и това е
- bmwfena
- БМВманиачения
-
t_andonov написа:от както и сложих чипа гърменето стана веднъж месечно НООО газта никога няма да я махна 10 на 100 извън градско я сметнете за какво иде реч![]()
NO COMENT

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Вместо газ да слагате купите си дизел бре като ви иде нанагорно да карате на бензин
Сега на колегата да кажа че старото М50В20 в напълно изрядно състояние ми е даволо разход забележете
от 7.8 до 22.5/100км.
Тая кола верно арчи колкото и сипеш

- bmwfena
- БМВманиачения
-
dinozab написа:Вместо газ да слагате купите си дизел бре като ви иде нанагорно да карате на бензинСега на колегата да кажа че старото М50В20 в напълно изрядно състояние ми е даволо разход забележете
от 7.8 до 22.5/100км.
![]()
![]()
за разхода си прав ама с тия дизели напълнихте форума с теми

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
bmwfena написа:dinozab написа:Вместо газ да слагате купите си дизел бре като ви иде нанагорно да карате на бензинСега на колегата да кажа че старото М50В20 в напълно изрядно състояние ми е даволо разход забележете
от 7.8 до 22.5/100км.
![]()
![]()
за разхода си прав ама с тия дизели напълнихте форума с теми![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако земе да ги броим май за бензинките с АГУ-та май ша дойдат повече

Не нищо лично не се впрягайте под дизел нямах предвид ТДС да взимате

- bmwfena
- БМВманиачения
-
dinozab написа:bmwfena написа:dinozab написа:Вместо газ да слагате купите си дизел бре като ви иде нанагорно да карате на бензинСега на колегата да кажа че старото М50В20 в напълно изрядно състояние ми е даволо разход забележете
от 7.8 до 22.5/100км.
![]()
![]()
за разхода си прав ама с тия дизели напълнихте форума с теми![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако земе да ги броим май за бензинките с АГУ-та май ша дойдат повече![]()
Не нищо лично не се впрягайте под дизел нямах предвид ТДС да взимате
все пак си мисля че бензиновото си е по удачно а че ти си обичаш тдс-чето съм го забелязал

56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4