Няма вече BMW :( :( :(

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Re: фи

Мнение от Penchev » 11 Фев 2007, 20:16

Мимо написа:Pencev сигурен ли си за това защото чух че Швейцария се водела към евро зоната и май и от там колите влизат със същите условия като от европейския съюз а може и само слух да е незнам :dunno:

Ма Швейцария е извън ЕВРО съюза :D Вярно,обградена е от "еврото",но те са извън !!! Колите наистина влизат с всичките простотии и плащания по стария тертип,но са най-истиснките коли :!:
Ако човек е истински голям фен на Е34 например,иска само такова да кара и е съгласен да извади повече пари,ще си купи такава кола,че няма да е на себе си дълго време :!:

Поне аз съм виждал такива е34-ки,че не можех да продумам :mhihi:
Много харесах една Alpina B10 Bi-Turbo,но нямам в момента възможност да й платя налозите за първа регистрация :roll: Иначе колата беше с два вида кожа с такива шевовепо целия салон,че лигите ми поткоха :shock: За 360-те коня да не говорим ...
Абе там са колите :!:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от His Shadow » 11 Фев 2007, 20:23

говорихме с татковия братовчед който е в швейцария онзи ден докарал Audi B4 каза че се плаща само 20% от фактурната стойност писали Б4-ката 1000 франка и му платили 200франка + 50лв няква друга такса :winky:

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: Mercedes W140 300 SE

дтгхът

Мнение от Мимо » 12 Фев 2007, 10:53

Действително от Швайцарско влизат без ддс вече вчера един колега го накарах да се обади на негов близък който много от отдавна вкарва коли от там и каза че не се плаща

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 12 Фев 2007, 22:29

И аз днес говорих с един приятел и той каза,че се плащат 20% върху фактурната стойност на колата :shock:

Много е радостна новината,но с тази нова система какво става ,ако автомобила бъде закупен от частно лице :?:

Георги Пенчев
Изображение

Предишна

Назад към E34