Кора за двигателя
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
the_gate написа:като го направиш калъпа не ме забравяйBreyton написа:Кората става на м50.Вчера мерих една такава на моята кола.Сега и свалям калъпа на кората и скоро смятам да направя няколко бройки.
Кората се закрепва за двете греди на купето и предния мост.
изкаше да каже нени забравяи

- Fakiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е32 740IL E34 525i
- Мечтае да кара: E24 M635CSI(M6) , E34M5 , 850CSI (M8)
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Колеги днес сложих кората. Пасна идеялно все едно не е от дизел.
Захваща се само за купето и няма значение от каква кола е стига купето да е Е34
Не знам дали ще добиете представа така но направих и няколко снимки но нещо не се получи да ги кача тук. Ако някой иска да ги види да ми пише или ако знае как да ги качи тук ще му ги пратя

Не знам дали ще добиете представа така но направих и няколко снимки но нещо не се получи да ги кача тук. Ако някой иска да ги види да ми пише или ако знае как да ги качи тук ще му ги пратя
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: re
Колега искаше снимки да ти пратя като я сложа. Дай някъкав адрес да ти пратя малкоdizelboy написа:slavianko написа:Колеги тези дни ще я сложа тази кора и ще направя снимки още докато е на подемника. Бих могъл да взема и мерки някаквиdizelboy написа:Breyton написа:Кората става на м50.Вчера мерих една такава на моята кола.Сега и свалям калъпа на кората и скоро смятам да направя няколко бройки.
Кората се закрепва за двете греди на купето и предния мост.
4удесно идея за калъпа даваи смело можеш ли да пуснеш снимка на кората да видя колко е голяма покрива ли хубаво мотора от долу или само 4асти4но
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2