сбъдната мечта
Модератор: Технически модератори
63 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Браво ,красавицата е извънземна
Много е хубава и запазена и със здраве да си я ползваш,на събора тази година да дойдеш и да участваш в конкурса Е34 за най-запазен автомобил в оригинален вид
Много здраве
Георги Пенчев

Много е хубава и запазена и със здраве да си я ползваш,на събора тази година да дойдеш и да участваш в конкурса Е34 за най-запазен автомобил в оригинален вид

Много здраве

Георги Пенчев
- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
Честито колега много красива и запазена е!Много да те слуша и само приятни емоций да ти доставя
Весели празници
Весели празници
- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
хубава е
хубава е
много е важно да я е пазил предишния ... а като гледам инструментите изглежда педантичен да е бил
)
аз моята я стегнах с много пари и има още нещ който изкачат от типа дранещи вече ... дръжката на задна дясна врата ми заяжда и етц ...
затова рабрах колко е важно да я е пазил предишния собственик
много е важно да я е пазил предишния ... а като гледам инструментите изглежда педантичен да е бил

аз моята я стегнах с много пари и има още нещ който изкачат от типа дранещи вече ... дръжката на задна дясна врата ми заяжда и етц ...
затова рабрах колко е важно да я е пазил предишния собственик
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
JANI написа:само мотора и скоростите да са ок друго нищо не ме интересува , в4ера ходих в бмв сервиза в пловдив щото като минавам от Р НА Д се полу4ава нещо като лек удар и ми казаха 4е е старо маслото , живот и здраве след празниците 275 лв е вси4ко с бмв лонг лаиф масло и филтри,гарнитури отивам да го сменят
честито и безаварийно и то мен, въпреки че не съм с е34

за маслото само да спомена, гледай да не ти 'сипят колкото събира' а колкото е предписано, че после кофти гърмят разни радиатори

- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
Маслото по принцип не е лонг лаиф,сигурен ли си,че може да се сипе такова масло.По добре ако не си сигурен не сипвай за да не стане по лошо.Пак и много евтино ми се вижда за смяна с такова масло,аз като си взех колата и аз го смених и сумата беше подобна.А доколкото знам лонг лаифа е доста по-скъп.
63 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5