Сонда
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
аммм и този вариант е мноо вазможен
ко има мноо мрасотии
моята бе6е 4иста има6е само едни телове забу4ени в цедката.
ми незнам мноо вероятно е 6тото при половин резервояр да ти засму4е въздух малко не ми се вярва.то помпи момпи си4ко 4те е вав нафта.аз сам имал слу4аи пар4е гуми4ка бе6е заседнало в една бензинова помпа и запу6ило притока на бензин.
моята пали мноо барзо като и свар6и нафтата.
то и аз се 4удя дали еи ся да не подхва6там моита 4е квото хубаво време е.
тарсих да си зема филтар горивен ама ни6то не работи днес
да видя дали от него не ми праи мизерии от оплатнението ко се е втвардило и да сму4е ваздух от него незнам.
ко има мноо мрасотии
моята бе6е 4иста има6е само едни телове забу4ени в цедката.
ми незнам мноо вероятно е 6тото при половин резервояр да ти засму4е въздух малко не ми се вярва.то помпи момпи си4ко 4те е вав нафта.аз сам имал слу4аи пар4е гуми4ка бе6е заседнало в една бензинова помпа и запу6ило притока на бензин.
моята пали мноо барзо като и свар6и нафтата.
то и аз се 4удя дали еи ся да не подхва6там моита 4е квото хубаво време е.
тарсих да си зема филтар горивен ама ни6то не работи днес
да видя дали от него не ми праи мизерии от оплатнението ко се е втвардило и да сму4е ваздух от него незнам.
Извадих цедката и беше яко замърсена изчистих я перфектно. По мое мнение при положение че цедката е мръсна то се опитва да смуче нафта от там кадето помпата се връзва за пласт масата която държи помпата там само се надява и ми се струва че най-вероятно от там става номера защото след като я почистих зглобих, запалих и о богове всичко е наред не гасне не прекъсва пали от половин оборот ... за сега всичко изглежда добре. А вчера дори не искаше да пали .. сега ще видя дали ще иска да работи и с под 20 литра и дано няма проблеми но да не се заричам но днес всичко е наред минах едни 15 20 км безавариино

BMW never stop's ....
Любо Тодоров
Любо Тодоров
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Е аз явно съм приключил с този проблем стрелката ми е на червеното чакам всеки момент да ми светне лампата за резерва... но да попитам след като подам на контакт лампата за резерва светва винаги (мисля че чеква дали работи) и като запаля гасне но сега като ми падна под 20литра (понеже до сега не ми се е случвало заради по-горе описаният проблем) свето още около 10 сек. това някакво подсещане ли е че ми намалява горивото или не някакъв проблем?
BMW never stop's ....
Любо Тодоров
Любо Тодоров
- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2