струва ли си
Модератор: Технически модератори
72 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
slavianko сагласен съм не споря че няма разлика карал съм и по големи мотори но има разлика расхода в това неможе да ме обеди никои 

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
М20 Б20 на гас и М50 Б25 на гас (колата на бмвфена и моята)извънградско каране еднакъв разход
разлика има само в града
М50 там е по лаком

М50 там е по лаком
- nikol78
-
-
съгласен съм със теб така е по принцип моито м20 б20 го карам на бензин защото жуля само градско но като тръгна на дълго го карам на газ щото е по тънко спор няма

клата си ми е супер,просто имам изгодно предложение а и ми се иска да има клима, затова си пускам тази кушия.иначе за динамиката ми се иска една идея нагоре.също карам на газ и нямам никакви грижи,а доколкото знам маи М50 маи е капризен в това отношение,нека колегите с М50 и газ кажат.. имам още 2-3 дена да реша 

az карах м50 б20 до скоро и наистина това прекрасен мотор , но трябва да си направиш следната проста сметка или 2000лв за г. инжекцион или трябва да си напълно наясно с факта 4е под 12 л бензин градско няма да паднеш , и то с пенсионерско каране мойта затова си замина и минах с една идея по надолу и с 4 год по-нагоре
и сега съм с м51б25 който е приказка -дано не се 4упи , и разхода е пове4е от поносим ,и на вси4кото отгоре нафта по1.20 колкото щеш

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
колега аз съм на газ вече една година почти. Не съм имал никакво проблеми до сега. Освен този че като и свърши газта трябва пак да се доливаdani_750 написа:клата си ми е супер,просто имам изгодно предложение а и ми се иска да има клима, затова си пускам тази кушия.иначе за динамиката ми се иска една идея нагоре.също карам на газ и нямам никакви грижи,а доколкото знам маи М50 маи е капризен в това отношение,нека колегите с М50 и газ кажат.. имам още 2-3 дена да реша

Но нали прочете какво ти каза колегата. 2000лв ако искаш на газ. Иначе ако мислиш с обикновенна уредба..... Просто не я купувай и си карай старата.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- t_andonov
- ентусиаст
-
М50 с обикновена газова поне два пъти месечно ще стряскаш хората по улиците поне при мен е така
като гръмне яко се снишават и оглеждат

- nikol78
-
-
Да ама малко хора си го признават като теб колега евала.t_andonov написа:М50 с обикновена газова поне два пъти месечно ще стряскаш хората по улиците поне при мен е така![]()
![]()
![]()
![]()
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
аааа и мен ме стряшкаше
колега Славянко говорим за М50В20 не съм си помислил да сравнявам М50В25 сМ20В20 по динамика нямат нищо общо това е вярно
а сега един въпрос М50В25 съм карал още през 94г-служебно ти от коя година си карал такова

М50 520 си е добра машина,но не се понася с обикновенната газова уредба.Често ще чуваш как мотора се сърди.Доста е лют в такива моменти.А може и да се разболее лошо.Помисли си добре.А иначе бензин градско поне при мене е 14 - 15 на сто.Мисля си вече какъв ли е живота с едно ПОЛО 1.3,ама ми се струва малко садо-мазо.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
имах и Поло-95г и бая ми хапкаше горивото особенно градско 10ка задължително
каква ми е файдата малка талига -голям разход НЕ ИСКАМ-МЕРСИ по добре да си карам газовата тупалка
сега имам зимно Рено 5 и той похарчва ама на газ се Ядва--усещам разликата

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Колега сестра ми живее в Германия от около 16-17 години. Аз също много време съм живял там и повярвай ми имал съм възможност да карам Е34 още когато беше нов модел. Но мисля не това е важното.bmwfena написа:аааа и мен ме стряшкаше![]()
колега Славянко говорим за М50В20 не съм си помислил да сравнявам М50В25 сМ20В20 по динамика нямат нищо общо това е вярно
а сега един въпрос М50В25 съм карал още през 94г-служебно ти от коя година си карал такова
![]()
![]()

Относно WV Polo жената имаше до миналата година такова. Наистина е много здрав автомобил обаче то това гори почти колкото читаво 520

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
slavianko написа:Колега сестра ми живее в Германия от около 16-17 години. Аз също много време съм живял там и повярвай ми имал съм възможност да карам Е34 още когато беше нов модел. Но мисля не това е важното.bmwfena написа:аааа и мен ме стряшкаше![]()
![]()
![]()
A M50 B20 не съм карал наистина и не мога да кажа как е.
Относно WV Polo жената имаше до миналата година такова. Наистина е много здрав автомобил обаче то това гори почти колкото читаво 520![]()
![]()
И се оттървахме от него. Само дето сега ше се избием за БМВ- то
разбрахме се колега-всичко е под контрол---извода е БМВ и само БМВ всичко друго е яйце ама без жълтък

- t_andonov
- ентусиаст
-
nikol78 написа:Да ама малко хора си го признават като теб колега евала.t_andonov написа:М50 с обикновена газова поне два пъти месечно ще стряскаш хората по улиците поне при мен е така![]()
![]()
![]()
![]()
не е важно че гърми по важно е да се носим с 200 почти без пари

- bmwfena
- БМВманиачения
-
72 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5