Нагревател на задното стъкло.
Модератор: Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
И сега да сложа обещаните снимки.
1. Това е комфорт модулът, който се намира под задната седалка, зад шофьора. При мен има една рапидка, но може и да са повече, ако има накачени повече неща. Причината е, че самият капак има едни пластинки дето притискат отделните модули(как само са го измислили "гномите").
2. Като махнете капака ще видите това. Може да се ориентирате по картинката на капака кой бушон къде е. В случая нашият е средния. Бушонът е 30А и е зелен на цвят(когато купувате искайте по цвят, защото днес нито един продавач не знаеше цветовете и амперажите, цената е 30-50 стотинки за брой), но за снимката съм сложил жълт за да се различават.
Ето и още една снимка по-отблизо.

1. Това е комфорт модулът, който се намира под задната седалка, зад шофьора. При мен има една рапидка, но може и да са повече, ако има накачени повече неща. Причината е, че самият капак има едни пластинки дето притискат отделните модули(как само са го измислили "гномите").
2. Като махнете капака ще видите това. Може да се ориентирате по картинката на капака кой бушон къде е. В случая нашият е средния. Бушонът е 30А и е зелен на цвят(когато купувате искайте по цвят, защото днес нито един продавач не знаеше цветовете и амперажите, цената е 30-50 стотинки за брой), но за снимката съм сложил жълт за да се различават.
Ето и още една снимка по-отблизо.

Добреееее.
Това вече е друго. Специални благодарности на Шефа! Утре ще разчеркосам всичко. 

Лесно е да се жертваш за приятел, но е трудно да намериш приятел, за когото да се жертваш!
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Пичове,има такъв лак за реотаните.Мисля,че беше на "LOCTITE" и го гледах за около 25 лева.На картинките изглежда ,че се работи лесно ,но не съм пробвал.Обяснявам горе-долу къде го гледах,че беше преди 1 месец.Значи като караш по бул."Черни връх" в посока към околовръстното,завиваш по ул."Сребърна" надясно(демек към Южния парк).Веднага след кръстовището има един блок с много магазини.Там има магазин и сервиз на BOSH,ще видите табелките.Та в този блок в някой от магазините откъм страната на "Черни връх" го гледах.
във почти всеки магазин за автоаксесоари има малки флакончета със сребърна паста за възстановяване на реотани ,цената е от 5-20 левчета в зависимост от мерака на магазинера,във флакончето има и малка четчица с която се нанася въпросната паста на изгорялото или скъсано място ;след като изчакаш една цигара време да изсъхне можеш да нагряваш на воля ,издържа около година време и пак същото упражнение докато смениш стъклото или колата,второто не го препоръчвам,ако съм бил полезен с инфото,ще се радвам 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
в CONRAD сребърен лак за възстановяване на платки - 12лв.
и да почерпите
и да почерпите

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
sith написа:Permatex имат такова лепило специално за реотанчета на стъклото, продават го по разни авто-мании и подобни магазинчета.
За възстановяване на пътечките на ел. платки се използват специални токопроводящи лепила, който също стават!
мммдааа пробвал съм го и става идеално

1 намирате прекъснатото място на реотана с мултицет или пробна лампа.
2 лепите хартиено тиксо птгоре и отдолу на мястото на прекъсването,като между двете лепенки тиксо се намира лентичката на самия реотан.
3 лака си има четяица, раздрусаите хубаво шишенцето и наквацаите на-богато.
4 оставете да изсъхне хубаво,отлепете внимателно тиксото и се кефете

- Shider
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: touring 318tds
NAPSTERS написа:мммдааа пробвал съм го и става идеално![]()
1. намирате прекъснатото място на реотана с мултицет или пробна лампа.
Добре де, веригата не се ли затваря от другите, здрави реотани

Мултицета пищи постоянно, така че гледаш внимателно и мажеш при най-малко съмнение.
Аз даже за по-сигурно, след като проверих, че всичко е ОК си сложих фолио - да не се драскат повече

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
Shider написа:NAPSTERS написа:мммдааа пробвал съм го и става идеално![]()
1. намирате прекъснатото място на реотана с мултицет или пробна лампа.
Добре де, веригата не се ли затваря от другите, здрави реотани![]()
Мултицета пищи постоянно, така че гледаш внимателно и мажеш при най-малко съмнение.
Аз даже за по-сигурно, след като проверих, че всичко е ОК си сложих фолио - да не се драскат повече
мериш напрежение при включено положение, а не верига

- Shider
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: touring 318tds
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2