Проблем колата гасне!!!!!!
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Какво производство е?
Каква марка?
Каква марка?
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Tod написа:Какво производство е?
Каква марка?
Помпата е VDO и върви без пласмасите около нея демек само самата помпичка.Щото като проверих наистина оригиналната е скъпа 268лв. клиентска цена за мен ще е по-евтина но не смятам да давам толкова пари.Единствения проблем на тази евтината е че буксата и е различна но това лесно ще го оправя все пак е по-евтина с над 100лв.

- dinozab
-
-
Току що смених помпата и дано се оправи.Тая новата дава по-голямо налягане към два бара незнам това дали ще е проблем но калата засега е добре върви супер.Като ми намалее горивото ще пиша пак какво е станало дано е наред 

- dinozab
-
-
Май всичко вече е О.К.Щом ми светна резервата и колата продължи да се движи без проблем мисля че е супер.Явно проблема е точно от помпата

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Заключвам темата със задоволство и с недеждата за много черни дири от задните ти валяци по ваш'та околия и без пушеци по възможност
Георги Пенчев

Георги Пенчев
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2