Съвет за 524 ТД
Модератор: Технически модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Еми вземи го от талона му номера на двигателя и провери VIN-a.
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
524 ТД няма 92 това е сигурно. До 91 са. След 91 отзад ще пише ТДСLoz написа:Добре де ... последно как да разберем коя година еПише TD отзад само, незнам дали трябва да има повече ама оня казва, че е 92' 2,4 TD 6-цилиндров. Номера на двг пише ли го някъде
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Това какво пише отзад не е гаранция какъв е модела на колата.Тия лепенки са по 7лв.
и М5 може да пише.В талона ако пише че е 92г. то значи че тогава е първата регистрация на МПС-то а не дата на производство.То колата може и една година да е седяла докато я купи някой ако не е била по поръчка.Така че единствено по номера на рамата може да се види кога е произведена.

...
Абе братлета ,аз в момента съм с 524тд.Имаме я от 16 години.Чисто нова беше тогава.На 450к километра е сега ама има проблем с двигателя.Всъщност не знам дали е точно от двигателя.Между 1200 и 1800 оборота ако и давам малко газ прихълцва много здраво.Иначе ако я настъпя повечко през тоя период си върви нормално(е,тя ги качва за 1-2 сек де)...Да не би да е от някой датчик да подава грешна информация на компютъра или не знам...Моля ви ако някой знае от какво може да е да ми помогне с каквото и да е.Мерси предварително 

- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
...
Имаш предвид навтовата помпа ли?Малеее,ако е от т'ва претърпявам голяма загуба.Не ми са дават 500-600 лв.,че може и повече за помпа сега...Мерси за все пак за съвета
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
аз знам кои продава в града 4итава помпа за 150 лв
ама мисля аз да я зема да я туря на моита бангия
знам каде има и една 4упена за 4асти
ама мисля аз да я зема да я туря на моита бангия
знам каде има и една 4упена за 4асти
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
pastata написа:Ко?За 150 лв?Сигурно ше е няква чупена.Ама ше я закарам на някой сервиз(още не знам на кой) да ми кажат дали найстина е от помпата и тогава ше му мисля...
не е 4упена ве
ама и моита е бри4ната и мисля да я зема
пак знам една дет е 4упена и стаа за 4асти сиг за 100 кинта 6а я дадат.
И двете са електронни.
В симеоновград има един маистор дет ги разбира мноо
моита му я занесох изсипана в една торба
и ми я сабра бях ре6ил да се прая на маистор

как е номера на твоето да не е 9898?
..
Да,същото.
))Как позна?Само то в града изглежда най-зле,нали?:)До преди 3-4 годинки не прайше почти никви проблеми ама напоследък взе много да са обажда.Пък м/у другото тоя проблем с двигателя отдавна го има.Каде ли не съм я карал в Д-град и Хасково и никой не знае от къде е.Баси и работата.Направо не знам вече ко да прая.Беше преебан оборотомера и го закарахме в Пловдив.Опраиха оборотомера ама почна така грозно да прихълцва...Абе,извода е да не ти са налага да си караш колата на майстор че майката си е...Ше ти опраят едно нещо и ше ти преебат още 100...Абе кажете си номерата на колите кат са засечем някой път да са обадя,че виждам че града е малък и са знайме повечето:)))

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
Re: ..
pastata написа:Да,същото.))Как позна?Само то в града изглежда най-зле,нали?:)До преди 3-4 годинки не прайше почти никви проблеми ама напоследък взе много да са обажда.Пък м/у другото тоя проблем с двигателя отдавна го има.Каде ли не съм я карал в Д-град и Хасково и никой не знае от къде е.Баси и работата.Направо не знам вече ко да прая.Беше преебан оборотомера и го закарахме в Пловдив.Опраиха оборотомера ама почна така грозно да прихълцва...Абе,извода е да не ти са налага да си караш колата на майстор че майката си е...Ше ти опраят едно нещо и ше ти преебат още 100...Абе кажете си номерата на колите кат са засечем някой път да са обадя,че виждам че града е малък и са знайме повечето:)))

ам ако след като са ти барали да не е има един дат4ик на маховика да е бри4нат не6то
а за колата се сетих 6тото каза 4е от мноо време я имате
а знам само та 5-ца закот бе6е о6те сас старите номера
Х9898ТилиС БЕ6Е нали?
ам мопита е та на снимката
Х1941АМ
Да бе мама му стара.И аз си мисля че е от някъв датчик.Ами случайно да знаеш къде и кой може да го оправи?:)...Пък иначе преди беше с Х9090 С,пък ся е с Х9898 АР...То нашта я кара в момента тая кола де.Тя затва е на такова дереже...Тоя датчик дали ше е скъп и лесно ли са сменя?Иначе ако та видя из града ше ти са обадя задължително:)))
- His Shadow
- младши ентусиаст
-
Re: ..
pastata написа:Да,същото.))Как позна?Само то в града изглежда най-зле,нали?:)До преди 3-4 годинки не прайше почти никви проблеми ама напоследък взе много да са обажда.Пък м/у другото тоя проблем с двигателя отдавна го има.Каде ли не съм я карал в Д-град и Хасково и никой не знае от къде е.Баси и работата.Направо не знам вече ко да прая.Беше преебан оборотомера и го закарахме в Пловдив.Опраиха оборотомера ама почна така грозно да прихълцва...Абе,извода е да не ти са налага да си караш колата на майстор че майката си е...Ше ти опраят едно нещо и ше ти преебат още 100...Абе кажете си номерата на колите кат са засечем някой път да са обадя,че виждам че града е малък и са знайме повечето:)))
Ела в автото в хасково при майстора Шишков тоз пич е златен мноо ги чатка тия дизелаци

34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3