колко ви харчат колите?
Модератор: Технически модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
с газов инжекцион ли сиSaSo написа:Абе хора ... защо си правите изобщо сметка ... купили сте си 5ца БМВ и се чудите колко гори... Ами честно да ви кажа отговора е колкото сипеш....До сега примерно мойта не е върнала нищо....
Иначе сериозно по темата сега.... Аз карама '92 520i без Ванос....
Градско ми гори 14 на 100 газ ... Извън градско пак 14 на 100 газ.... Ама говорим за каране със около 150-190км/ч в такъв диапазон... Не го свалям на по малко това на маг. Тракия говорим.... Колата е в перфектно състояние .... Така че .... Аве хора купили сте си БМВ тая кола не се жали ..... А и 6 цилиндровите мотори са ебати "К...вите".... Колкото ги натискаш толкова повече искат като реват жестоко... Така че... Пич хващай си колата и газ до морето направи си кефа и толкова ....

имам точен отговор за моята
моята харчи точно:
градско
17-19 литра ГАЗ
извън градско:
13-14 литра ГАЗ
градско иам многго пилене на гуми и си настъпвам
извън градско 140 - 180 без да иа изнсилвам щото като иа карам с над 200 не искам да ви казвам 20 газ щото може да е повече.
градско
17-19 литра ГАЗ
извън градско:
13-14 литра ГАЗ
градско иам многго пилене на гуми и си настъпвам
извън градско 140 - 180 без да иа изнсилвам щото като иа карам с над 200 не искам да ви казвам 20 газ щото може да е повече.
аз мойто м50 още го заси4ам в градски условия какво ще покаже имайки в предвид 4е го карам доста пенсионерски . като светна резервата му налях то4но 33л бензин , до момента съм минал 250км и се надявамда мине още малко , имайки впредвид 4е все пак я карам в пловдив и то предимно ве4ер когато няма голямо движение, така 4е стискайте палци дано мине още 20-30км, стрелката седи когато колата е в покой седи малко над 20 като тръгна в движение седи то4но върху 20
мене ми е такова крачето че :))
мене ми е такова крачето че
)
сяква кола прави 20 на 100 разход ужас предавам се ...

сяква кола прави 20 на 100 разход ужас предавам се ...
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
сега в жегите я засякох отново - комбиниран разход все на ръчка с пуснат постоянно климатроник 14/100 газ, което си е много добре според мен 

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
JANI написа:с газов инжекцион ли сиSaSo написа:Абе хора ... защо си правите изобщо сметка ... купили сте си 5ца БМВ и се чудите колко гори... Ами честно да ви кажа отговора е колкото сипеш....До сега примерно мойта не е върнала нищо....
Иначе сериозно по темата сега.... Аз карама '92 520i без Ванос....
Градско ми гори 14 на 100 газ ... Извън градско пак 14 на 100 газ.... Ама говорим за каране със около 150-190км/ч в такъв диапазон... Не го свалям на по малко това на маг. Тракия говорим.... Колата е в перфектно състояние .... Така че .... Аве хора купили сте си БМВ тая кола не се жали ..... А и 6 цилиндровите мотори са ебати "К...вите".... Колкото ги натискаш толкова повече искат като реват жестоко... Така че... Пич хващай си колата и газ до морето направи си кефа и толкова ....
Не с нормална газова уредба съм....
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
stanchev написа:сега в жегите я засякох отново - комбиниран разход все на ръчка с пуснат постоянно климатроник 14/100 газ, което си е много добре според мен
Станчев, я кажи с какъв изпарител си, имаш ли комп. на уредбата и някви други шукарийки?
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
маречков написа:stanchev написа:сега в жегите я засякох отново - комбиниран разход все на ръчка с пуснат постоянно климатроник 14/100 газ, което си е много добре според мен
Станчев, я кажи с какъв изпарител си, имаш ли комп. на уредбата и някви други шукарийки?
BRC изпарител, има някакви шукарийки, защото работи като на бензин - както карам на скорост, пускам по инерция (изключвам от скорост) оборотите заковават на 1000мин-1 и са така докато не спра напълно, след което заковават на 800мин-1, сигурно има някакъв контролер

- маречков
- ентусиаст
-
Питам, щото напоследък като заредя на ОМВ ми дава 17/100 градско и гърмя като на световно
, иначе от една друга бензиностанция като зарядя 15/100 пада. Та се чудя какво става м.м. му стара, щот нали беше "ОМВ, че колата да върви" ама нещо понаакаха май работата.
А миналата седмица като се връщах от Царево спрях и заредих на Созопол, а познайте
18/100, направо побеснях да ги псувам тея от газстанцията. И остави разхода, той беше следствие, ами и колата не вървеше като хората.

А миналата седмица като се връщах от Царево спрях и заредих на Созопол, а познайте

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- маречков
- ентусиаст
-
stanchev написа:аз от ЕКО газта съм най-доволен.
То и аз зареждах там, ама по едно време я бяха развалили и се ориентирах към ОМВ, но ще взема да я пробвам тея дни пак, пък знаеш ли?
Благодаря!
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Пробвайте на лукойла там газта е хубава. И аз сам забелязал тоя феномен кат зареда на ОМВ гърма много, ма па хората много се стряскат
(включително и аз
)

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3