GT Антикрило
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bmw325ci
- младши ентусиаст
-
- Кара: M50B25,M50B30,S50B30
- Мечтае да кара: M1 Procar
- Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3
Re: GT Антикрило
Ако не ме лъже паметта в някоя от хамериканските серии имаше Е34 с голямото ГТ крикло:

Те хамериканците си падат малко по блинг фактора нищо че е заводска кола
Ама в крайна сметка колата си е твоя, важното е теб да си те кефи, пък след време ако не те кефи ще си го махнеш и те така 

Те хамериканците си падат малко по блинг фактора нищо че е заводска кола

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Vanqu1sh написа:То не пречи преди да го надупчи багажника просто да го сложи и да прецени дали му допада на колегата как седи. Ако не го изкефи някой бързо ще го избави от тази мъка![]()
така и така си говорите за крила. аз да питам това от подписа ти лип от е39 ли е ?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
B момента съм с лип от E39 .Евала за коментара на колегата bmw325ci
,иначе Hater-и колкото искаш, амa вие какво направихте? говоря по принцип хората с различно мнение,без лоши намерения да не се засягат.
PS:Hа всяка иновативност е банално да се отговаря с " перфектното няма нужда от промяна" , Явно щoм има какво да се променя не е перфектно и всеки сам търси своя идеал за перфектност който е различен от стандартното и общоприетото,ще и сложа и плазмен километраж като един колега от нашия форум на който му свалям шапка за хубавата кола.Ако примерно някой не го кефи нещо то не е непременно лошо,просто-различни хора различни мнения (и степен на уважение и лудост по марката BMW).

PS:Hа всяка иновативност е банално да се отговаря с " перфектното няма нужда от промяна" , Явно щoм има какво да се променя не е перфектно и всеки сам търси своя идеал за перфектност който е различен от стандартното и общоприетото,ще и сложа и плазмен километраж като един колега от нашия форум на който му свалям шапка за хубавата кола.Ако примерно някой не го кефи нещо то не е непременно лошо,просто-различни хора различни мнения (и степен на уважение и лудост по марката BMW).
Последна промяна Beamerdriver на 28 Окт 2013, 7:38, променена общо 1 път
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Колега, имайки предвид колко хубаво и изчистено стои оригиналното Мтех крило, що ти е да си осираш колата с нещо, което грам не е за нея?

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
3ащото съм полудял по тази визия
PS: имам предвид малкото ГТ крило да не стават обърквания
, иначе и американската резачка е яка.
-Подобрява аеродинамичността.
-външния вид
-сваля разхода на гориво
-Мошността 50hp+

PS: имам предвид малкото ГТ крило да не стават обърквания

-Подобрява аеродинамичността.
-външния вид
-сваля разхода на гориво

-Мошността 50hp+

- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Според мен пробвай - и виж резултата.
Едно е снимки в мрежата друго е колата пред теб!
Може пък да се получи сполучливо!
Иначе какво значи цигания - тя колата може да е стегната и стокова отвън без ръжда и хубави джантички ама вътре като седи Милко и Айшето и се чува Джамайката да напява - пак е цигания ...
Всеки си има вкус аз заявявам най-отговорно че няма да си надупча капака никога дори да ми подарят пълен М-пакет, просто крилото е нещото което никога не ми се е вписвало във визията на един седан, но с любопитство ще чакам резултатите, дай боже и на живо да се види. Ако е хубаво на бялото - черно няма да кажа!
Едно е снимки в мрежата друго е колата пред теб!
Може пък да се получи сполучливо!
Иначе какво значи цигания - тя колата може да е стегната и стокова отвън без ръжда и хубави джантички ама вътре като седи Милко и Айшето и се чува Джамайката да напява - пак е цигания ...
Всеки си има вкус аз заявявам най-отговорно че няма да си надупча капака никога дори да ми подарят пълен М-пакет, просто крилото е нещото което никога не ми се е вписвало във визията на един седан, но с любопитство ще чакам резултатите, дай боже и на живо да се види. Ако е хубаво на бялото - черно няма да кажа!
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2