задни коиловери за е34

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Re: задни коиловери за е34

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 10 Сеп 2013, 15:16

зъбе , с тия 500 лева един амортисор ли ще купиш с пружина или как ? Б8 с пружини 2 броя ще трябват повече от 500 лева, а да купиш само задни такива е като да си купиш нова лява маратонка .
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 10 Сеп 2013, 15:39

cave troll написа:17" 9J ЕТ44
гума 255/40/17
Няма ли да ти опират на 30-ката? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 11 Сеп 2013, 5:19

http://www.europerformance.co.uk/pages/ ... category=1

Я вижте тука колко струва истински Билщайн.

За тия пари нищо хубаво не може да се вземе. Аз като съм се ровил за койл-ове за е34 никъде не съм видял да се продават предни/задни, всичко е комплект, и под 1500лв. са само дървета. В интерес на истината и един хубав кит пружини + амортисьори пак излиза към толкова ;) А аз друго се чудя - каква е идеята да се сложат койлове само отзад :dunno: Какво е окачването отпред? Това са некви безумия от гледна точка на поведение и изобщо... Накрая ще стане една добре изглеждаща кола, с пълна невъзможност нито да вози приятно, нито да седи подобаващо. Даже и за дискотеки няма да става.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 11 Сеп 2013, 8:38

ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:зъбе , с тия 500 лева един амортисор ли ще купиш с пружина или как ? Б8 с пружини 2 броя ще трябват повече от 500 лева, а да купиш само задни такива е като да си купиш нова лява маратонка .

Ей заядливото, писах че само амортисьорите са 500лв задните и 200лв. пружини.

Последно когато проверих за предни кони спорт бяха 485лв. може би и задните ще са толкова.

Билшайн мисля бяха по-скъпи, но това само Postman може да сподели. Той беше сложил на комбито задни такива.

Аз не съм си купувал и като гледам няма изгледи да си взема скоро.

Тряаа се видим и малко да раздуем темата на по бира :D Иначе във форума бол хора които могат да кажат цена. Не знам защо се ослушват. Може би чакат да ги попипат лично. :)
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

Предишна

Назад към E34