Angel Eyes... Направи си сам...
Модератор: Технически модератори
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Аz имам оба4е едно вапрос4е. Теzи плексигласови пра4ици не се ли раzтапят и деформират от температурата на фара??? И как се zакрепят вутре в него? Другото ве4е ми стана ясно.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Във фара няма такава температура а и кръговете са отдалечени от самата крушка.А закрепването става с няколко капки силикон към стъклото на фара.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Благодаря zа моменталният отговор. И аz така предполагах но zа всеки слу4ай исках да 4уя и друго мнениеBreyton написа:Във фара няма такава температура а и кръговете са отдалечени от самата крушка.А закрепването става с няколко капки силикон към стъклото на фара.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- hammy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 525d touring, е53 Х5 3.0d
Колеги и моята Баварка прогледна от едната страна сега съм свалил фаровете и от другата страна сложих бели светодиоди и стои много добре 

.
братлета откъде и колко ви струваха материалите.. и хаиде някои пут да се видим някъде евентуално и да ги направим заедно с тези които ве4е са готови и знаят то4но как става..
но наи ве4е откъде взехте материалите и кви пари..?
но наи ве4е откъде взехте материалите и кви пари..?
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

Части за Е34 - тел.0899 828 626
- hammy
- кандидат ентусиаст
-
Плексигласовите пръчки (плътни,цилиндрични и прозрачни) си ги купих от ,,Практикер"- Пловдив 2 бр. с дължина по 1м и диаметър 9мм цената им беше 5лв без някакви стотинки.
Диодите и съпротивленията и те са стотинки мисля че 8 броя светодиоди (високояркостни- бели) със съответните съпротивлвния излизаха 2 лв.
За залепване на стъклата използвам лепило за стъкло (двукомпонентно) на ,,Бизон" то е около 10 лв.
Диодите и съпротивленията и те са стотинки мисля че 8 броя светодиоди (високояркостни- бели) със съответните съпротивлвния излизаха 2 лв.
За залепване на стъклата използвам лепило за стъкло (двукомпонентно) на ,,Бизон" то е около 10 лв.
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
hammy написа:Плексигласовите пръчки (плътни,цилиндрични и прозрачни) си ги купих от ,,Практикер"- Пловдив 2 бр. с дължина по 1м и диаметър 9мм цената им беше 5лв без някакви стотинки.
Диодите и съпротивленията откаде ги купи

- hammy
- кандидат ентусиаст
-
Значи съпротивленията и диодите ги купих от Пловдив от Кузмов продават ги и във всички магазини за електронни елементи има ги и в Квазера на Сточна гара .
Та съпротивленията се наричат още резистори и за всеки светодиод се купува по едно съпротивление. Аз си взех съпротивлвния на 740 ома.
Ако не се сложат съпротивления към диодите те ще изгорят.
Погледни тези линкове: http://sp2k.h12.ru/angel_eyes.htm
и тук http://www.streetracing.by/tuning/angel.html
Та съпротивленията се наричат още резистори и за всеки светодиод се купува по едно съпротивление. Аз си взех съпротивлвния на 740 ома.
Ако не се сложат съпротивления към диодите те ще изгорят.
Погледни тези линкове: http://sp2k.h12.ru/angel_eyes.htm
и тук http://www.streetracing.by/tuning/angel.html