Нагревател на огледалото
Модератор: Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Penchev написа:Не трябва да греят постоянноАз трябва да си проверя колата,но се съмнявам ,защото тази опция - подгряване на ключалка-дюзи за чистачките-огледала спадат в т.нар. зимен пакет ,за който първите собственици са заплатили не малка сума
И най-често я има по автомобили внос от Германия,Швейцария,Австрия ...
Които от вас имат климатици нека кажат инмате ли възможност за регулиране на топло - студено отзад от дюзите (пак казвам автомобилите оборудвани със зимен пакет)![]()
![]()
Георги Пенчев
Значи моето е с този зимен пакет ама нямам за легулиране отзад за топло и студено.Направи ми впечатление когато свалях въпросните дюзи да ги оплатнявам че отзад на връката която отваря и затваря дюзата има платка и закачен кабел.Нямам си и идея за какво може да бъде това чудо.А между другото в петък съм на майстор да ми слага аларма и той ми каза че ще провери да ли това греене на огледалата е нормално или не и ще пиша за резултата.
С риск да се изкажа "неподготвен", но някаде (в БМВ сервиз) ми бяха обяснявали че с бутона пускаш подгряване само на задното стъкло. Огледалата и пръскалките са автоматични, спрямо външната темература. Подгряването на ключалката се активира при изтеглена и задържана дръжка на шофьорската врата.
Може и да греша....
Може и да греша....
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
и аз мисля в сьбота да трьгна от кабелите на огледалото и да видя кое е копелето дето ги вклучва. после ще пиша дали имам резултат.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Sve написа: Подгряването на ключалката се активира при изтеглена и задържана дръжка на шофьорската врата.
Да,като едновременно с това трябва да светват лапите в купето при все,че не е отключена колата

Георги Пенчев
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
При мен се оказа че огледалата се включват автоматично без копче.Моят майстор ми каза че над 25гр.ще спрат да греят така поне си спомнял но по веригата като проследи огледалата се ми отделно от задните реотани и всичко е О.К.Значи като се стопли още малко времето ако ви греят огледалата още тогава търсете евентуален проблем.
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
и аз стигнах до тоя извод,обаче ги свьрзах кьм релето за задния реотан и сега се вклучват заено с него. невиждам смисал да греят когато не е необходимо, а и излишна консумация,
не че сьм на електромер ама
не че сьм на електромер ама

- plamenppppp
- кандидат ентусиаст
-
Ето сега , като дойдоха жегите се оказва че колегата , дето каза тезата със автоматичното и постояно греене ако външната температура е над 20-25 градуса С , е бил прав . Аз не направих никаква интервенция , и тия дни при 25-30 градуса С , се оказа че не грее.
Та маи верно е така под тия градуси си грее постояно!!!

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2