М-кови брони за Е34 ...
Модератор: Технически модератори
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Re: М-кови брони за Е34 ...
Манчев73 написа:slavianko написа:Предпочитам да карам с реплики които вършат същата работа и да спестя пари колкото да направя два уикенда на пистата на Плевен примерно с карането, яденето и пиенето и да скъсам 20 чивта гумиJIKI_RACER написа:Карайте без брони , бахти гадните брони са тия Мковите
...Jiki мерси още веднъж за помощта колега
Мноо са гадни тия М брони , не знам що ти бяха изобщо ??

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
отвратителни....са! лошото е, че съм бел кът лебед и с тез бели М-ки,наистина не ме задоволява визията....твоята синята мноу ме кефи....
още ме държи...хиля са като идиот....слизам в гаража......

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
Манчев73 написа:отвратителни....са! лошото е, че съм бел кът лебед и с тез бели М-ки,наистина не ме задоволява визията....твоята синята мноу ме кефи....още ме държи...хиля са като идиот....слизам в гаража......
Намажи ги сини бре

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Е ние определено не сме на едно мнение. Аз пък ти завиждам на бялотоМанчев73 написа:отвратителни....са! лошото е, че съм бел кът лебед и с тез бели М-ки,наистина не ме задоволява визията....твоята синята мноу ме кефи....още ме държи...хиля са като идиот....слизам в гаража......
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
да ти кажа истината:мислех да сложа цветовете на М...светло,тъмно синю...не намерих Ермалък....но ми се видя позорско...предпочитам да ме забелязват под капака...нещо такова,но на бронята:

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Колега не трябваше да я пускаш тая снимка. Честно ти казвам направо ти завиждам на белият цвятМанчев73 написа:да ти кажа истината:мислех да сложа цветовете на М...светло,тъмно синю...не намерих Ермалък....но ми се видя позорско...предпочитам да ме забелязват под капака...нещо такова,но на бронята:

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
Идеална е , са я боядисай, аз ще ти дам лепенка отдоле 

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
JIKI_RACER написа:Идеална е , са я боядисай, аз ще ти дам лепенка отдоле
Мисля да я облепям с карбоново фолио,праговете и задната броня също.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
браво братле. Тия шницеровите на Е34-ката много по ме кефят от М-ковите
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
slavianko написа:браво братле. Тия шницеровите на Е34-ката много по ме кефят от М-ковите

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Колата е черна.
Мисля да я правя с фолио,защото е на пяна и кит в момента,но преди това мисля да си направя стъклопластова отливка,да си имам калъп
Друго което замислям е,да удължа тези решетки,които са под номера и,вместо капаците,които стоят до халогените,да има решетки,като тази под номера.
Като цяло замисъла ми е,махагоновите елементи от интериора да ги направя с карбоново фолио,което с епокрива с прозрачно фолио и се придава дълбочина,като на лакиран детайл.
Предната,задната брони,праговете и предния капак също с карбон,за да си спестя боядисването,защото задната броня и праговете са сини,а предния капак има забележки.
Мисля да я правя с фолио,защото е на пяна и кит в момента,но преди това мисля да си направя стъклопластова отливка,да си имам калъп

Друго което замислям е,да удължа тези решетки,които са под номера и,вместо капаците,които стоят до халогените,да има решетки,като тази под номера.
Като цяло замисъла ми е,махагоновите елементи от интериора да ги направя с карбоново фолио,което с епокрива с прозрачно фолио и се придава дълбочина,като на лакиран детайл.
Предната,задната брони,праговете и предния капак също с карбон,за да си спестя боядисването,защото задната броня и праговете са сини,а предния капак има забележки.
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
аз кат имам всичко М половината седи в мазето
Требва си некой ламарини да се сложат и сменят иначе ужас.Давам ви един съвет полезен,М-ковите прагове ги лепете защото ръждата на праговете ми е само там където са дупките за щипките.И предните калници ми ги няма в долната част,защото там където се хваща М-ковия праг се трупа вода и мизерия и става смърт

ТДС - Турбо Див Селянин
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
Bavarishe написа:аз кат имам всичко М половината седи в мазетоТребва си некой ламарини да се сложат и сменят иначе ужас.Давам ви един съвет полезен,М-ковите прагове ги лепете защото ръждата на праговете ми е само там където са дупките за щипките.И предните калници ми ги няма в долната част,защото там където се хваща М-ковия праг се трупа вода и мизерия и става смърт
Питай ме да ти разкажа

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
дам така ще стане.Търсих цяло купе ма всичко дет гледах е по-зле от мойта.Даже направо не вярвам,че мойта е зле кат се има предвид,че е била 20 години в Австрия.Другия месец ще я правя,че ми писна.За 2 месеца каране 1200 лева ин да клуб майстори и части,а повечето неща си ги правя сам.Обаче кат я покарам и забравям всичко
ТДС - Турбо Див Селянин
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4