От какво освен дискове
Модератор: Технически модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Волана не играе, а купето се тресе. Ходих при майсторите дето си ходя при тях, дигнаха колата и казаха че трябва да се сменят дисковете, пък на мен ми се видя че не са толкова тънки, дебели са около 8 мм.Казаха че са за смяна и толкоз, не казаха че са криви. сега отивам да ми сменят същите хора едни накрайници и ще ви кажа какъв е резултата, казаха че и те са заминали

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- Kristopher
-
-
Смениха ги, земаха ми парите,пак си тропа и тресе при спиране/за тропането не съм писал до сега, но има и такъв проблем/

- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
А може да е просто от гумите-пробвай
При мен ефектът беше страшен, след като ги смених
(поне за тресенето)

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Абе пич отиди на стенд, да ти прегледат хората предното окачване, да ти балансират гумите, при криви дискове ще играе на спиране!!!
Не харчи пари за дивотий!!!
Ако са ти много(парите) събери приятели и се на..празнувайте!

Не харчи пари за дивотий!!!
Ако са ти много(парите) събери приятели и се на..празнувайте!

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Аз м/у другото сложих дискове-Паджит+накладки и съм много доволен,нито тресе,нито свири
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- Kristopher
-
-
Смених дисковете и накладките и пак тресе по същия начин
.Джантите ги смених със съвсем други,които са идеални
.Има един носач дето ми казаха че е тръгнал но имало още живот в него, но пък когато се спускам по павирана улица или изобщо по дупки с натиснати спирачки,с малка скорост и нещо хлопа.Да не би пък да е от него,не знам как се казва но е дълъг и е извит? Или пък е от задните дискове нещо
.А за хропането на спирачки,май хлопа и когато не съм на спирачки, но но съвсем малко.А и да попитам като смених дисковете и феродото ми се струва че е по-тегава,от какво ли е?

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Kristopher написа:Смених дисковете и накладките и пак тресе по същия начин.Джантите ги смених със съвсем други,които са идеални
.Има един носач дето ми казаха че е тръгнал но имало още живот в него, но пък когато се спускам по павирана улица или изобщо по дупки с натиснати спирачки,с малка скорост и нещо хлопа.Да не би пък да е от него,не знам как се казва но е дълъг и е извит? Или пък е от задните дискове нещо
.А за хропането на спирачки,май хлопа и когато не съм на спирачки, но но съвсем малко.А и да попитам като смених дисковете и феродото ми се струва че е по-тегава,от какво ли е?
наща потропваше като беше заминал единия амортисйор

ТДС - Турбо Див Селянин
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
plamenppppp написа:опитай следното : някаде на прав участък , изпържи я яко със 150 -200 , и набий 3 или още по добре 2 -ра скорост ако е възможно - рязко и ако е тоя тампон ти се е закъсал - се къса съвсем .
Е това ако го направи и да е била здрава колата вече няма да е, Пламене не давай съвети как да се претрепа некой, ще вземе да те послуша

May the BMW force be with you!
- Kristopher
-
-
Всичките амортесиори са здрави,проверил съм ги

- Kristopher
-
-
Значи вече съм сменил предни дискове с ново феродо, накрайници, носачи и пак си тресе по същия начин
.Последния майстор ми каза че предницата е като нова
. И ония ден свалиха да ми престъргат задните дискове да видят дали е заради тях. Бая са поотънели и са за смяна, но да пробваме. Сложиха ги и пак тресе по същия начин
.Джантите са си от е34, утре ще ходя да балансират гумите ама въобще не ми се вярва да е от това.
.И като не е на скорост тресе, волана и педала не мърдат 

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Дай инфо!!!
Само при спиране ли ти тресе? Във волана или в педала? Ако я засилиш от 160км/ч и леко натиснеш спирачка, акаво се случва? Има ли разлика дали натискаш спирачката леко или силно? Затихва ли вибрацията с намаляването на скоростта? При набиране (леко и плавно), ако пуснеш волана (на 50 км/ч примерно) и преминеш през тези 80км/ч, та до 100-110км/ч, вибрация има ли? И досега не си написал дали джантите ти са оригинални (на БМВ)!!!
Дай малко повече инфо?
Виж също така тази >> ТЕМА <<
Вярвам, че ще намериш доста интересно инфо
Дай малко повече инфо?
Виж също така тази >> ТЕМА <<

- Kristopher
-
-
Джантите са си оригинални, тресе само при спиране и тресе само купето.При намаляване на скоростта намалява и тресенето. Мисля че съм написал всичко, все пак прочетете и какво съм написал и в по-горните постове.

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Възможно е да е от тампон на носач, който не се вижда че е тръгнал да се къса, с е просто напукан. И моята беше като нова отпред, но все нещо ми чукаше от ляво... Чак след 3 огледа (първият и третият извършени в ДаруКар) намериха такъв "тръгнал" тампон на преден ляв крив носач!
ЗАтова като пишеш че предницата ти е като, напиши защо смяташ така:
1. Защото е много стегната
2. Защото си сменил всичко?
Така че дай нещо по-детайлно...
ПП. Четох ти всички постове, но те не носят много инфо...

1. Защото е много стегната
2. Защото си сменил всичко?
Така че дай нещо по-детайлно...
ПП. Четох ти всички постове, но те не носят много инфо...
Kristopher написа:Джантите са си оригинални, тресе само при спиране и тресе само купето.При намаляване на скоростта намалява и тресенето. Мисля че съм написал всичко, все пак прочетете и какво съм написал и в по-горните постове.
Гумите смени ли?Те са много вероятна причина.Моята Е34-ка тресеше
така,но като смених гумите се оправи.
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3