Въздушен ф-р и датчик??
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Re: Въздушен ф-р и датчик??
и аз не съм рязъл, то няма и защо, а пусти му ламбда контрол все не остава време да го свържа, иначе си имам всичко за него, и кабел за 5 лв.
и софт 

NikiNikolov написа:и аз не съм рязъл, то няма и защо, а пусти му ламбда контрол все не остава време да го свържа, иначе си имам всичко за него, и кабел за 5 лв.и софт
сам ли си го направи

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
vinio написа:NikiNikolov написа:и аз не съм рязъл, то няма и защо, а пусти му ламбда контрол все не остава време да го свържа, иначе си имам всичко за него, и кабел за 5 лв.и софт
сам ли си го направи
Не е вярно кабела ти е по-евтин

- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
то тва с испаритела е доста добра идея от 10 към 16-19мм защото така ще задържа водата по дълго време към главата и няма вероятност да я пукне
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
тихо бре, кабел за повечето ГИ-та е най обикновен RX - TX, става с Max 232, ако ви се занимава, друг вариянт е всякакъв кабел на ком порт - 9 пина или усб за gsm, ама трябват и драйверите за него, усб-то е лесно, ама комските са някви "ПЛ" и "С" нещо си чипове. Затуй ако нямате подходящ да му резнете буксата към телефона и да го преправите за нуждите си купувате едно http://www.sirius-pcb.com/index.php?mod=catalog&show=600 и приключвате въпроса, от там на сетне, може и всякви адаптери за диагностики да си нанизвате на това животно
. Айде със "на" и здраве 

Дъно автора няма против,че тая тема се превърна за LPG газ....
да споделя какво направих с изпарителя,който в моят случай е брц ат90 е(електрически).
Мотора е 141 киловата ,а изпарителя 140кв.с дебит 28кг/ч
Тъй като си мисля,че при рязко натискане на педала сместа за момент ще беднее ,реших да му покача малко изходното налягане,като поставих още една пружина на малката мембрана на входящата камера.Изведох и щуцер за изравняване на наляганията.
Отворите към същата камера са 3мм,които ми се видяха тесни и с помощта
на кръгла пила и бормашина ,ги разпилих до 5-5.5 мм.По съвет на jiki същото се случи и с клапан газ.
магистралата е с 8мм тръба.
Дали съм направил нещо скоро ще се разбере.
Ако вземе да ми беднее сместа на високи обороти ще мисля за по силен изпарител.
да споделя какво направих с изпарителя,който в моят случай е брц ат90 е(електрически).
Мотора е 141 киловата ,а изпарителя 140кв.с дебит 28кг/ч
Тъй като си мисля,че при рязко натискане на педала сместа за момент ще беднее ,реших да му покача малко изходното налягане,като поставих още една пружина на малката мембрана на входящата камера.Изведох и щуцер за изравняване на наляганията.
Отворите към същата камера са 3мм,които ми се видяха тесни и с помощта
на кръгла пила и бормашина ,ги разпилих до 5-5.5 мм.По съвет на jiki същото се случи и с клапан газ.
магистралата е с 8мм тръба.
Дали съм направил нещо скоро ще се разбере.
Ако вземе да ми беднее сместа на високи обороти ще мисля за по силен изпарител.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Абе защо я няма на Е39 тая "хуйовина" - доста добра идея ми изглежда, аз в началото на лятото си откачвам подгрева на дросела и към края на есента го закачвам пак. Разликата е доста в жегата със и без подгрев. Ще взема да си го купя това и да го сложа и при мен - подгрева е изпълнен по същия начин както и при М50.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2