Броня
Модератор: Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Re: Броня
Много добре изглежда !...Дали няма някой по-евтин вариант ясно е че Дару режат от кръста ..
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- CivilWarrior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 520i vanus 94г.
ами аз си купих миналата година предна броня от русе за 75 лв но нямаше лайсни,решетката заедно с мястото за номера и капачки до халогените тях ги взех от старата
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Стояне, деде, чети бе, чети:
VesoPesa написа:На е34 и е32 са различни и въздуховодите и биалетките, само за капаците на биалетките не знам, но предполагам и при тях ще има разлика.
...
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Е различни колко да са то така или иначе се реже ножа какво пречи да се поставят такива от Е32 даже и да се различават...Няма да им търся ефиктивноста за охлаждане идеяте е фасно да докара...Понже ми предстои ремонт по предната броня (ножа и капачките) се чудя дали да я боядисам в цвета на колата,сега е черана (решетката двете страници и ножа)..Нз как би било по-добре.
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
BABHOMED написа:Е различни колко да са то така или иначе се реже ножа какво пречи да се поставят такива от Е32 даже и да се различават...Няма да им търся ефиктивноста за охлаждане идеяте е фасно да докара...Понже ми предстои ремонт по предната броня (ножа и капачките) се чудя дали да я боядисам в цвета на колата,сега е черана (решетката двете страници и ножа)..Нз как би било по-добре.
А бе има си разлика със и без тях

Искам да използвам темата за да попитам:налага ми се смяна на предната броня,но тази която съм взел е без греда и трябва да прехвърля гредата от старата на новата.Пущината е закрепена обаче с 10ина щипки и 3-4 механизма,които не знам как се откопчават.Някой ако сподели опит ще съм благодарен. 

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2