Ходова част на БМВ 7серия 3000сс 188конски сили 1992г.
Модератор: Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- №0123456789
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525tds
- Мечтае да кара: Винаги BMW
sniper74 написа:а сега и аз се обръщам към теб сериозно, сменил съм шес коли от който последните пет са пета серия е34, повечето от този форум са като мен даже някой са сменили и повече та ти приятел
първо- смени речника си
второ-дръж се въспитано с хората, особенно непознати
трето- преди да даваш съвети виж дали не казваш някоя глупос
знам малък си но тук спазвай добрият тон никой от както съм в този форум не е обидил друг и повечето не се познаваме но се отнасяме с уважение така че бади и ти така

Re: Ходова част на БМВ 7серия 3000сс 188конски сили 1992г.
johnny_cage1986 написа:Какво място за темата съм объркал бе бате нали тука сте писали за 7серия на бмв. Да ви обясня малко че Явно не знаете. 7-мата серия на БМВ е създадена преди 5-та серия. На базата на 7-ма серия инжинерите създават 5-та серия на БМВ. А 5-та серия на БМВ е същата по дизайн и мотори като 7-ма серия само дето е с малко по къса база. 3000 кубика
мотор на 7-ма серия е същия 3000 кубика мотор при 5-та серия на БМВ.
Да ти кажа какво представлява БМВ 7-ма серия защото си писал че аз незнам какво представлява този модел.
Ход на буталото 89х80мм
конски сили 188-при 5800 оборота
скорусна котия 5степенна ръчна
максимален въртящ момен- 260 нютон метра при 4000 оборота
Тегло на колата 1600кг
Килограм на конска сила- 8,51кг
максимална скорост 222км
Ускорение от 0до100км -9,3секунди
Разпределение на центъра на тежеста 52/48
Разход на гориво 7,6л/9,4л/16,3л
Еи Стилко къде да вървя в сервиз. Да пълня гушите на сервизаджиите
и да ми разбутат колата. В сервиза отиват само ботови които знаят само да чупят кули а не да ги пазят и карат. Ти знаеш ли аз до сега колко коли съм имал и все с баща ми ги правя и на сервиз съм ходил 2-пъти и много лошо впечатление ми направиха сервизаджиите.
А другия колега дето се майтапи със старото ми ауди 100 с 4200 кубиков мотор 280конски сили и 400нютон метра,което оускорява от 0 до 100 за 6,2секунди и вдига 250км,просто да не гу лигави аудито защото то ще надбяга повечето БМВ-та в този форум. Голяма бегачка е и то по-голяма от вашите.
Понеже вие се пишите тука на големи специалисти и разбиратели на коли и за това реших да се допитам до ваз защото до сега не съм ремонтирвал БМВ и исках да разбера дали тези неща за които съм ви питал са така или има някакви особенности,защото всяка кола си е сама за себеси. А аз оставам със впечатление че вие тука сте едва ли не някъкви си газарчета дето се гаврят с хората, коментиращи във форума някакви глупости за изгъзици и пофтаджийски работи с БМВ-та; Апък като ви се счупи колата бягате в сервизите да си решавате проблемите. И то май си е така, какво да се очудвам те повечето БМВ-та се карат от богаташки пешлемета и вообще не се занимават да си правят колите а направо ги хвърлят в сервиза да ги подмятат сервизаджиите на ляво и на дясно. И все пак ако сте готини колеги бихте ли ми отговорили на въпросите.
Добре че модераторите ти я преместиха, че както я беше цопнал в под форум Е90/Е60/Е65... или за теб вековете не са от значение

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Ходова част на БМВ 7серия 3000сс 188конски сили 1992г.
stilko написа:... или за теб вековете не са от значение![]()
колега не обиждай на възраст колите

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2