хидравлика на волана ?
Модератор: Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Stanchev написа:тежкия волан също става и от кофти гуми.
смени си АТФ-а или ЦХФ (зависи с какво си) напомпи си гумите според нормите и си карай
Гуми на 50-60 процента налягане 2.1 , маслата в хидравликата и в спирачната система са нови . Усещането е като във всяка е34-ка .
Но ми се иска да е по-леко ,защото дъщеря ми също кара и я виждам как се затруднява на място .
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Bogdan_Nikolov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 525 tds 94
- Мечтае да кара: M5
колеги кви са тея глезотии не може кола с гуми 16 255 да се върти толков лесно волана сложе ти си 13 165 като на голф и волана ще се върти сами4ък
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
Bogdan_Nikolov написа:колеги кви са тея глезотии не може кола с гуми 16 255 да се върти толков лесно волана сложе ти си 13 165 като на голф и волана ще се върти сами4ък
със 235/45/17 съм,и волана се върти супер лесно,имам и голф3,доста по тежък му е волана за сведение

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Като бивш собственик на два Мерцедеса 123 мога с чиста съвест да кажа, че да волана на Мерка се върти супер леко, но и усещането на шофьора за пътя е неимоверно опосредствено и може да се каже направо си липсва.
При БМВ слава богу нещата са доста по-добре направени и е постигнат чудесен баланс м/у комфорт и контакт с пътя. Аз лично досега карам втора Е34-ка все нивоматни, но за съжаление все без сервотроник и искрено се наслаждавам на великолепното усещане за границата на сцепление на предните гуми.
Моля не сравнявайте с БМВ разни талиги дето и идея си нямат от завиване!
За по-претенциозните да се оглеждат за сервотроник макар, че на мен ми се струва малко излишна екстра.
При БМВ слава богу нещата са доста по-добре направени и е постигнат чудесен баланс м/у комфорт и контакт с пътя. Аз лично досега карам втора Е34-ка все нивоматни, но за съжаление все без сервотроник и искрено се наслаждавам на великолепното усещане за границата на сцепление на предните гуми.
Моля не сравнявайте с БМВ разни талиги дето и идея си нямат от завиване!
За по-претенциозните да се оглеждат за сервотроник макар, че на мен ми се струва малко излишна екстра.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
оо сервотроника е супер, аз го имах в комбинация с нивомат и мтех отпред.. градско е като 123-ка, при 200 се надървя яко 

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2