плазмен километраж Е34

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Peicho » 11 Мар 2009, 0:45

Предполагам, че има и сини пръскалки както си му е редът...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 11 Мар 2009, 9:16

И на мен ми харесва :yes: :yes: :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 11 Мар 2009, 9:44

NeoPrint написа:За мен си е гавра с чудесната кола с уникално заводско амбър осветление. Извинявам се,но на мен не ми харесва,въпреки,че си личи голямото старание и изпипаните подробности.
Просто перфектното може само да се развали :help:

всеки с вкуса си,щом го кефи пича да му е честито
за мен лично е кич,тези шарениики нещо не ми се връзват с тази кола...
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от vanko 2 » 11 Мар 2009, 9:51

Колеги ако ги видите как светят на тамно ще си промените мнението направо е уникално.Освен това няма я тази отразяващата светлина а светят само цифрите и оранжевите шарки посредата които се вразват с останалите светлини по копчетата.На мен лично ми харесва в пати повече трябва да ги снимам на тамно но с апаратче а не с телефона да придобиете представа.И между другото имам още едно табло напално в оргиналния му вид така че ако ми писне тва има решение но на дали ще го сложа повече. Любителите на тунинга ще ме разберат най-добре. 8)

Потребител
Аватар

Мнение от vanko 2 » 11 Мар 2009, 16:45

А на колегата дето е писал за сините праскалки може друго да му предложа ,да пусне снимка на неговата гледам че кара 520ка и аз на мойта и след тва да коментира а не да се изказва непотготвен

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 11 Мар 2009, 17:33

S_h_e_f_a написа:Добре е колега,браво ;) И на мен идеята ми е подобна само дето ДВД-то искам да го сложа на местото на сухалките горе на таблото :)
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10998404

Като дадеш на контакт и ще ти падне акумулатора от толкова много техника :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Peicho » 11 Мар 2009, 17:35

vanko 2 написа:А на колегата дето е писал за сините праскалки може друго да му предложа ,да пусне снимка на неговата гледам че кара 520ка и аз на мойта и след тва да коментира а не да се изказва непотготвен

Предлагам ти първо да се научиш да пишеш на правилен български език, а от мерене на пишки нужда не изпитвам.
Хайде остани си със здраве и успех!

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 11 Мар 2009, 17:47

vanko 2 написа:А на колегата дето е писал за сините праскалки може друго да му предложа ,да пусне снимка на неговата гледам че кара 520ка и аз на мойта и след тва да коментира а не да се изказва непотготвен

Kолегата Peicho притежава една от най запазените е34ки и е наблегнал на други доста по важни работи като гледам галерията, така, че няма смисъл да се изтъкваш. всеки сам си определя приоритетите, радвай се на километража, а нека другите колеги които не им допада да се въздържат от коментар щото просто става едно безмислено заяждане.

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 11 Мар 2009, 17:53

Peicho написа:

Предлагам ти първо да се научиш да пишеш на правилен български език, а като пораснеш може и да ти пусна снимка на моят автомобил.
Хайде остани си със здраве.
Споко :D
Не е лоша плазмата ,ама колега нямаше ли с оригиналната конфугурация на таблото :roll:
Тази ми стои много шарена,за някоя японка би отивала
Най-важното е ,че на тебе ти харесва,сега ти остава да опишеш интервенцията.....а и да те питам-дисплея за пробега и лампите на маслото оригиналните ли са?и има ли решение(плазмено) за тях?

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 11 Мар 2009, 18:16

Мен много ме кефи плейъра :) Pioneer-чето рулира :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Peicho » 11 Мар 2009, 22:20

SlipKnoT написа:

Kолегата Peicho притежава една от най запазените е34ки и е наблегнал на други доста по важни работи като гледам галерията, така, че няма смисъл да се изтъкваш. всеки сам си определя приоритетите, радвай се на километража, а нека другите колеги които не им допада да се въздържат от коментар щото просто става едно безмислено заяждане.

Благодаря за мнението:)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34/М50 и М60
Мечтае да кара: Е34 V12
Детайли за колата: Ооо много са...

Мнение от S_h_e_f_a » 11 Мар 2009, 22:50

Wenzy написа:
S_h_e_f_a написа:Добре е колега,браво ;) И на мен идеята ми е подобна само дето ДВД-то искам да го сложа на местото на сухалките горе на таблото :)
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10998404

Като дадеш на контакт и ще ти падне акумулатора от толкова много техника :mhihi:

Аз съм са два такаче не се притесняваи :P Доколкото таблото ще стане така че трансформанс пасти да ядът :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 11 Мар 2009, 22:50

Ето за това в тоя форум ще има само теми от сорта, на "колеги съберете ми некой лев" или "смених си цялата предница с оригинална" в тема за дебитомер наример. Човека е показал, какво е направил и какво го кефи, не е нужно да го плюете.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от arkys » 11 Мар 2009, 22:57

///peter написа:Ето за това в тоя форум ще има само теми от сорта, на "колеги съберете ми некой лев" или "смених си цялата предница с оригинална" в тема за дебитомер наример. Човека е показал, какво е направил и какво го кефи, не е нужно да го плюете.
:clap: :clap: ма много си прав
Обичай ближния,ближи обичания!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 11 Мар 2009, 23:31

Ма не ме заплашвай с хора бе мърльо. Много ми дреме на кои си ревал на рамото. Пиша на лично, защото не обичам селски прояви като твоите, там дето кво си си купил :mhihi:
А телефона да си дадеш треа си редко тъп, казах не ми се занимава, защото знам какво ще правиш, ще пращаш смсчета и ще ми клипваш, то и толко ти стига куража на теб :mhihi:

П.С. и не разбрах, защо занимаваш форума с историите си. Ще ме биеш това интересува само теб и мен. ;) Кво ревеш тука

ПредишнаСледваща

Назад към E34