плазмен километраж Е34
Модератор: Технически модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
NeoPrint написа:За мен си е гавра с чудесната кола с уникално заводско амбър осветление. Извинявам се,но на мен не ми харесва,въпреки,че си личи голямото старание и изпипаните подробности.
Просто перфектното може само да се развали
всеки с вкуса си,щом го кефи пича да му е честито
за мен лично е кич,тези шарениики нещо не ми се връзват с тази кола...

Колеги ако ги видите как светят на тамно ще си промените мнението направо е уникално.Освен това няма я тази отразяващата светлина а светят само цифрите и оранжевите шарки посредата които се вразват с останалите светлини по копчетата.На мен лично ми харесва в пати повече трябва да ги снимам на тамно но с апаратче а не с телефона да придобиете представа.И между другото имам още едно табло напално в оргиналния му вид така че ако ми писне тва има решение но на дали ще го сложа повече. Любителите на тунинга ще ме разберат най-добре. 

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
S_h_e_f_a написа:Добре е колега,бравоИ на мен идеята ми е подобна само дето ДВД-то искам да го сложа на местото на сухалките горе на таблото
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10998404
Като дадеш на контакт и ще ти падне акумулатора от толкова много техника

vanko 2 написа:А на колегата дето е писал за сините праскалки може друго да му предложа ,да пусне снимка на неговата гледам че кара 520ка и аз на мойта и след тва да коментира а не да се изказва непотготвен
Предлагам ти първо да се научиш да пишеш на правилен български език, а от мерене на пишки нужда не изпитвам.
Хайде остани си със здраве и успех!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough"
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
vanko 2 написа:А на колегата дето е писал за сините праскалки може друго да му предложа ,да пусне снимка на неговата гледам че кара 520ка и аз на мойта и след тва да коментира а не да се изказва непотготвен
Kолегата Peicho притежава една от най запазените е34ки и е наблегнал на други доста по важни работи като гледам галерията, така, че няма смисъл да се изтъкваш. всеки сам си определя приоритетите, радвай се на километража, а нека другите колеги които не им допада да се въздържат от коментар щото просто става едно безмислено заяждане.
СпокоPeicho написа:vanko 2 написа:А на колегата дето е писал за сините праскалки може друго да му предложа ,да пусне снимка на неговата гледам че кара 520ка и аз на мойта и след тва да коментира а не да се изказва непотготвен
Предлагам ти първо да се научиш да пишеш на правилен български език, а като пораснеш може и да ти пусна снимка на моят автомобил.
Хайде остани си със здраве.

Не е лоша плазмата ,ама колега нямаше ли с оригиналната конфугурация на таблото

Тази ми стои много шарена,за някоя японка би отивала
Най-важното е ,че на тебе ти харесва,сега ти остава да опишеш интервенцията.....а и да те питам-дисплея за пробега и лампите на маслото оригиналните ли са?и има ли решение(плазмено) за тях?
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
SlipKnoT написа:vanko 2 написа:А на колегата дето е писал за сините праскалки може друго да му предложа ,да пусне снимка на неговата гледам че кара 520ка и аз на мойта и след тва да коментира а не да се изказва непотготвен
Kолегата Peicho притежава една от най запазените е34ки и е наблегнал на други доста по важни работи като гледам галерията, така, че няма смисъл да се изтъкваш. всеки сам си определя приоритетите, радвай се на километража, а нека другите колеги които не им допада да се въздържат от коментар щото просто става едно безмислено заяждане.
Благодаря за мнението:)
"If everything seems under control, you're just not going fast enough"
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
Wenzy написа:S_h_e_f_a написа:Добре е колега,бравоИ на мен идеята ми е подобна само дето ДВД-то искам да го сложа на местото на сухалките горе на таблото
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10998404
Като дадеш на контакт и ще ти падне акумулатора от толкова много техника
Аз съм са два такаче не се притесняваи

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Ето за това в тоя форум ще има само теми от сорта, на "колеги съберете ми некой лев" или "смених си цялата предница с оригинална" в тема за дебитомер наример. Човека е показал, какво е направил и какво го кефи, не е нужно да го плюете.
///peter написа:Ето за това в тоя форум ще има само теми от сорта, на "колеги съберете ми некой лев" или "смених си цялата предница с оригинална" в тема за дебитомер наример. Човека е показал, какво е направил и какво го кефи, не е нужно да го плюете.

Обичай ближния,ближи обичания!!!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Ма не ме заплашвай с хора бе мърльо. Много ми дреме на кои си ревал на рамото. Пиша на лично, защото не обичам селски прояви като твоите, там дето кво си си купил
А телефона да си дадеш треа си редко тъп, казах не ми се занимава, защото знам какво ще правиш, ще пращаш смсчета и ще ми клипваш, то и толко ти стига куража на теб
П.С. и не разбрах, защо занимаваш форума с историите си. Ще ме биеш това интересува само теб и мен.
Кво ревеш тука

А телефона да си дадеш треа си редко тъп, казах не ми се занимава, защото знам какво ще правиш, ще пращаш смсчета и ще ми клипваш, то и толко ти стига куража на теб

П.С. и не разбрах, защо занимаваш форума с историите си. Ще ме биеш това интересува само теб и мен.

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3