Предница, работата е зле
Модератор: Технически модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Azereus
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd e46
- Мечтае да кара: 645i cabrio
Благодаря на всички за бързите отговори, интересува ме откъде мога да се сдобия по-евтинко с части, къде да си правя колата и къде се рециклират части. И още средната щанга мога ли да сменя с втора ръка?
В ръка чаша държеше, чашата пълна и равна с люта бяла ракия и още върла магия! 

- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
predel написа:Друго, което искамда споделя, че седнах с моливчето и сметнах.... хммм за смяна на всички "неща" по ходовата на колицата са някъде към 850 - 900 лв. без дисковете и накладките, а дискове и накладки за моята кола излязоха 500 лв заедно с ремонтния комплект за ръчната ( 4 броя дискове брембо, 12 броя накладки и ремонтен комплект за ръчна спирачка на главоотрезващата цена от 60 лв).
ами сложи агренажа+хамортисиорите и някой други подробности и цифрата идва до моята

Между другото миналата седмица в края си смених цялата предница, задница + 4 диска и накладки и т.н. та имам доста читави неща които една част заминаха на същия ден по други коли но все още има разни неща. Частите са между 10-20 хил. км. оригинал или лемфиордер
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Azereus написа:Благодаря на всички за бързите отговори, интересува ме откъде мога да се сдобия по-евтинко с части, къде да си правя колата и къде се рециклират части. И още средната щанга мога ли да сменя с втора ръка?
Обадисе на Митко от Варна, готин пичага работи в добра фирма и ще ти предложи добри цени.
- Azereus
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd e46
- Мечтае да кара: 645i cabrio
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
колега-идваш до Хасково.Имам един ТДС с непокътната предница-300лв ми даваш и ти я давам цялото окачване-амортисьори пружини-а ве всичко
Предницата му е като топка доколкото си спомням.Верига ангренажна втора ръка-неразтегната получаваш подарък.Мисля че е ОФЕРТА
решаваш оттук нататък кво да правиш

- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Ако ми позволите да се изкажа за рециклирането - рециклирах си средната щанга за 50лв с демонтажа, монтажа и работата, смениха ми тампоните на горните криви носачи за 60лв с демонтажа, вадене/слагане на новите и монтажа, и за 15лв. ми рециклираха и 2-та вътрешни накрайника. Това са при майстор от Перник - той ми каза, че и шарнирите са ми рециклирани, ама това не е правено в БГ доколкото зна - къде са рециклирани нз - в Италия може би?! Цялата манипулация отне 5-6 часа. При желание ще те свържа с човека, даже ще те заведа ако трябва. Човекът си записа дата, рег номер, километри - явно дава и гаранция, ама не попитах колко - каза само: има ли проблем - идваш!
Дисковете за моята кола са 300лв от Ауто Плюс - Zimmermann и 130-150лв накладките на Textar - пълен комплект за 4-те колела. Относно работата - до 50-тина лв мисля ще се събереш ако няма други проблеми...
Дисковете за моята кола са 300лв от Ауто Плюс - Zimmermann и 130-150лв накладките на Textar - пълен комплект за 4-те колела. Относно работата - до 50-тина лв мисля ще се събереш ако няма други проблеми...
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Wenzy написа:Мога да ти осигуря четирите носача за 350лв. и отделно за куриер .....
Много добра цена. На мен 4 носача (2 лемфьордер+ 2 SWAG) + 2 тампона за тях + 2 биалетки = 680лв. Смятай каква разлика в цената.
Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Незнам .... италиански са.
Казвам Ви цената ориентировъчно. Аз преди 6 месеца си сложих такива - презпи, занасянки, дупки, ледени коловози ...... никакъв проблем нямам засега. Карам си ги
Казвам Ви цената ориентировъчно. Аз преди 6 месеца си сложих такива - презпи, занасянки, дупки, ледени коловози ...... никакъв проблем нямам засега. Карам си ги

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Wenzy написа:Незнам .... италиански са.
Ако някой се интерисува мога да попитам тия дни.
- skylord
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
Postman написа:Wenzy, каква марка са тези носачи за 350 лв?
да и мен това ме интересува, че след тази дупчеста зима имам един горен и един долен

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3