Не няма такава каръщина!!! (скъсан аксесоарен ремък)
Модератор: Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Pesho_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 34 TDS '94 Е 46 320 Д
- Мечтае да кара: M5
Сменяни ролки и ремаци преди около 2000 км!!!Все още я търся тази дивотииика!Ако някои има да свирка!
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Добре колеги , щом става с чорапогащник, на следващата сбирка на е34 ще дойда с 10 броя , и давам моята е34-ка за експеримент в "името на науката ".
Давам 20 лв на този който успее да го задържи на мястото на ремъка за 5 мин при работещ двигател. Допълнително ще нося 2 бутилки от "нещо марково " за всички ако загубя .
Давам 20 лв на този който успее да го задържи на мястото на ремъка за 5 мин при работещ двигател. Допълнително ще нося 2 бутилки от "нещо марково " за всички ако загубя .
- Pesho_1
- младши ентусиаст
-
- Pesho_1
- младши ентусиаст
-
Незнам.Мисля 4е има хора на които съветите могат да бъдат полезни, а и може да се допълва вместо да се пуска нова тема от друг колега със същите симптоми!!!Поне аз мисля така!!!Вече както е редно да се постъпи така да е !!!
Поздрави!
Поздрави!
- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
- Мечтае да кара: E90 335d
Pesho_1 понеже миналата седмица ми се наложи да сменя всички тези части от схемата мога да те подготвя запарите които ще ти коства ремонта, а именно 1,2,3,4,5,7,11,13,15=325лв+50лв за труд. Всичко е направено с нови части. Първо бях тръгнал да сменям само ремъка, но като отидох да вземам колата (понеже имам познат в сервиза, в който я оставих) ми казаха че ролките и другите части които са на схемата са за смяна. На номер 1 от схемата го наричаха "кантар" , той бил разбит и същевременно се разбивал и демфера.
- Pesho_1
- младши ентусиаст
-
Така да обобщя!Колега аз ролките и амортисиор4ето ги смених преди около 2000км,Но ето 4е пак стана белята.Значи никога не си КУПУВАЙТЕ РОЛКИ от ЕВРО 07!!!НИКОГА И ЗА НИЩО!!!
Техните са направени да изкарат ходене до столицата и обратно и да се сменят.Днеска ми идва обтегача(вилка,кантар) и утре мощно почва да се работи по колата!Ролките и амортисиорчето са чисто нови на фирма Ruwille взети от фирма Коссер като ми гарантират за качество на ролките и амортисиорчето!!!
Поздрави на всички и ще пиша пак след монтиране на възлите и излизане от сервиза!
Техните са направени да изкарат ходене до столицата и обратно и да се сменят.Днеска ми идва обтегача(вилка,кантар) и утре мощно почва да се работи по колата!Ролките и амортисиорчето са чисто нови на фирма Ruwille взети от фирма Коссер като ми гарантират за качество на ролките и амортисиорчето!!!
Поздрави на всички и ще пиша пак след монтиране на възлите и излизане от сервиза!
- nikavashnika
- кандидат ентусиаст
-
/офф
Е, аз пък миналата седмица си спуках предното стъкло. Собственоръчно. Сменях дясната чистачка и изпуснах рамото в/у стъклото
Така е като съм с две леви ръце и меки китки
/офф
Е, аз пък миналата седмица си спуках предното стъкло. Собственоръчно. Сменях дясната чистачка и изпуснах рамото в/у стъклото

/офф
- Pesho_1
- младши ентусиаст
-
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
- Pesho_1
- младши ентусиаст
-
Явно има бая колеги който са мераклииида видят тази тема изтрита,така че моля г-н Пенчев или Postman да я заключат или изтрият.
Мерси!
Мерси!
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2