Колеги помагаите (счупена панта - вратичка на резервоара)!!!

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Nik » 01 Мар 2009, 22:16

колеги преди около 10 дни и на мен ми се случи същото но на лукойл и от там направо в дару кар срещу 16,20лв. си купих нова оригинал
:)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 306 Hp 600 Nm

Мнение от _FIRMATA_ » 01 Мар 2009, 22:25

dizelboy написа:
_FIRMATA_ написа:И аз имах тоя проблем! Но за късмет и докараха една кола за части, та срещу 20 лв си купих цялата капачка, свалих пластмасовата панта и я преместих на мойта! Но много гадно се сваля! Поне при мен беше така!

нее така колега просто има махаш първо металната ламаринка и после буташ кра4етата и излиза като по масло зимаите си само нова лесно се сменя а старата от колата се 4упи да се ивади 3 ти път я аменям се я 4упат пове4е нема да им дам да сипват ебалсам ги

Не видях че се маха ламаринката :uups: Аз съм го направил по трудния начин явно :mhihi: Мерси колега за инфото! Друг път ще знам!
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено

Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

Изображение

Предишна

Назад към E34