нещо ми се сбъгяса колата днес
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
mla86 написа:да имам предвит че има ///М буквичка и до колкото ми обясни един майстор дето съм редовно при него та той ми каза че педала на газта е електронен без жило значи толкова е лек че можеш с кутрето на раката да го натискаш а някой да даде малко инфо тва М какво значи имам ли някви преимущеста
M идва от магическото (както каза колегата) М Power, спортната генерация автомобили произвеждани от БМВ Мотор Техник (ако не ме лъже паметта ) дъщерна фирма на BMW Group.
Базирани на стандартни 3-ки или 5-ци изцяло спортни автомобили с невероятни характеристики, доколкото ми е известно са най-добрите атмосферни двигатели, новата М5 твърдят че има много по добри съотношение кс/кг от последните модели Порше.
Горе долу това е без претенция за изчерпателност!
Това че имаш залепена буквичка М означава едиствено че някой преди теб си я е купил и я лепнал нищо повече, никога досега не е използван дизелов агрегат за разработка на М power модел(баси ако се окаже че греша ще се гръмна)
524тд си е 524тд със или без М буквичка а за педала на газта колегите мисля че отговориха!
May the BMW force be with you!
- His Shadow
- младши ентусиаст
-
ами добре аз незнам дали тва М си е от завода или германеца го е лепил иначе мойто е на багажника отзад иначе колата е 89год на 30 януари е купена а как мога да разбера дали е въртян километража щото е от първи собственик апак я взехме на 163000 апак малко ме съмнява тоа германец да е въртял по 16000 на година иначе оня ден чукнахме 223000 вече 60000км без никав дерт само еден накрайник за 8лв и едни предни амортесори
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
mla86 написа:ами добре аз незнам дали тва М си е от завода или германеца го е лепил иначе мойто е на багажника отзад иначе колата е 89год на 30 януари е купена а как мога да разбера дали е въртян километража щото е от първи собственик апак я взехме на 163000 апак малко ме съмнява тоа германец да е въртял по 16000 на година иначе оня ден чукнахме 223000 вече 60000км без никав дерт само еден накрайник за 8лв и едни предни амортесори
връщан е 100 % няма как да рабереш бате колата е на не по малко от 250 хиляди до тебе сметни сам по 20 хил да година а знаеш 4е тез коли си ги карат хората яко в грмания и 4е 500 километра за нищо ги немат (аз дето ходя само на ба4кане и 2 пъти до морето правя на 16 хил на година ,та кво остава за тях дето има и хора бият по 100 кил до ба4кане е питаи василен тои ще ти каже каке хавата тои е бил там поне )така4е караиси и сас здраве

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2