ДОБАВКА за почистване на дюзи?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 06 Фев 2009, 0:01

Din написа:
Peter Angelov написа:
jullydjs написа:До колкото знам се предлага по всички оторизирани бмв магазини, дару, камор, ауто+, вари, и др, и има значение за дизел и бензин, струва 12лв.

Ок. Това ясно но няма ли някой да каже начин на приложение и евентуално ефекта...

Благодаря

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... E%EB%E8%F2
дано ти помогне :idea:

:yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 06 Фев 2009, 10:55

а има ли някакви изисквания за употребата и смисал при какъф режим е хубаво да се кара на место на високи обороти и тн
ИзображениеИзображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Мнение от jullydjs » 06 Фев 2009, 13:20

dizelboy написа:а има ли някакви изисквания за употребата и смисал при какъф режим е хубаво да се кара на место на високи обороти и тн

Предпоръчително е да се кара на високи обороти, но най добър ефект има от извън градското каране, аз го ползвам веднъж в годината, 2 флакона на пълен резервуар, и газ кам морето :twisted:и е34ката върви на бургия :twisted:

ПсихопатVANIO
ПсихопатVANIO
Аватар
Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
Мечтае да кара: BMW E24

Мнение от MadVanio » 06 Фев 2009, 13:45

И аз днес си поръчах две тубенца да си имам :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528iA

Мнение от IAV » 06 Фев 2009, 14:12

Пичове за Бензиновите мотори се препоръчва Desolite има си описание за употреба на ангкииски-една опаковка за около 20 литра!

А що се отнася за дизелите добавката е друга и се процедира по друг начин!Добавката се казва Diesel flushing и при М51 мотора се вади маркуча след горивния филтър и за обратната нафта и се слагат в един съд като фуния от където се подава директно горивото към помпата, докато го изгори напълно при работа на място като от време на време се подава и макло газз!Ефекта при дизела е покъртителен по този начин се почитва помпата и дюзите!

Успех!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 06 Фев 2009, 20:04

IAV
МнениеПуснато на: 06 Фев 2009, 14:12 Заглавие:
Пичове за Бензиновите мотори се препоръчва Desolite има си описание за употреба на ангкииски-една опаковка за около 20 литра!

А що се отнася за дизелите добавката е друга и се процедира по друг начин!Добавката се казва Diesel flushing и при М51 мотора се вади маркуча след горивния филтър и за обратната нафта и се слагат в един съд като фуния от където се подава директно горивото към помпата, докато го изгори напълно при работа на място като от време на време се подава и макло газз!Ефекта при дизела е покъртителен по този начин се почитва помпата и дюзите!

Успех!

Може да ви уредим с такива екстри, не са много скъпи. Ама приставките към шибаните флакони - мале, мале $$$$. Но винаги може да се по-българи.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 06 Фев 2009, 20:37

Здрасти, добре де не ставали за дизела да се сложи в горивото и така :roll: Егати ще махам незнам си колко неща и всичко ще стане манджа с грозде...това чудо в сервиз на BMW дали се прави...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 06 Фев 2009, 20:43

то всичко е прекрасно ама автора няма ли да оправи правописната грешка в заглавието ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46
Мечтае да кара: М6

Мнение от morkodan » 06 Фев 2009, 20:55

Днес купих дензолита от дару за 16.80лв смесих съдаржанието с около 45-50л БЕНЗИН минал съм 390км и чесно казано има положителен резултат.Преди това неработеше равномерно и беше много мудна особено до 2500 оборота, като я закарах да я прочетат в "ФОРМУЛАТА" в Пловдив ми казаха че са запушени дюзи.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 06 Фев 2009, 23:04

За дизелите се сваля маркуча от филтъра и смуче от флакона докато изгори всичко на място. Колегата е описал как става, друг начин няма, не се смесва с горивото, Американска му работа колега, но пък върши работа. Ще питам от понеделник на там, каква пара и време на доставка на тия глезотии.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 07 Фев 2009, 19:45

NikiNikolov написа:За дизелите се сваля маркуча от филтъра и смуче от флакона докато изгори всичко на място. Колегата е описал как става, друг начин няма, не се смесва с горивото, Американска му работа колега, но пък върши работа. Ще питам от понеделник на там, каква пара и време на доставка на тия глезотии.

Здрасти Ники, това за мен ли се отнася...
Ако нещо има да помагам казвай, грижи няма :yes:

Хейй някой днес да се жени :bgflag: :bchug: :have one:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от twake » 02 Мар 2009, 9:48

Колеги, по Лукоил няма ли я тази добавка?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kowalski » 05 Мар 2009, 11:26

квато и добавка да се сложи пак е добре... гледайте само в шел да не зареждате и в измислени бензиностанции..... като оная срещу кристиян нейко в захарна фабрика - мошеници! (Стую знае)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 05 Мар 2009, 11:44

е като за зор-заман тая в шикер маала става.
ама иначе само от там да се пълни е зле.
аз мисля че наистина може да стане нещо на мотора ако се кара само с бензин от там.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

-

Мнение от White 1913 Power » 05 Мар 2009, 16:55

аз пък зареждам само шел това е истината

ПредишнаСледваща

Назад към E34