Смешен,а може би сериозен въпрос (хидравлика волан)

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от arkys » 05 Фев 2009, 17:15

Ванка благодарение на теб ремонтът ми излезна без пари,даже съм и 100лв отгоре-ГЛОБА.Та по същество,отивам в сервиза където ми взеха 150лв за смяна на клапаните на хидр.помпа,смяна масло и труд :shock: и ги питам-колко са клапаните,къде са ровили и разкачали помпата,защото колкото и да се кокорех видимо никъде нямаше разглабяно,и те изгаснаха-просто нямаха отговор на два елементарни въпроса :!: :!: :!: А иначе жената отишла да вземе колата,понеже бях извън града и те и казали:Както твоя се самняваше това излезна-клапани,масло и труд 150лв.Плаща си и си тръгва,звънка ми след това и ми казва,че колата е 6,и аз за това писах,че е така.......и по въпросите за въртенето на волана и предавките за,които ме пита и званях за да ти отговоря и тя ми каза,че е едвам забележима промяната на оборотите-както си е .С две думи старо масло и ниско ниво :confused: това ми е бил проблема :!: :!: :!: Та бой,бой с едни колеги и съм си на парите,че и едно стотаче глоба за кръчма,че ми бяха много нервите.И вече се заричам НИКОГА при познати да ми бутат колата,понеже тези бяха на мой "приател"познати и много печени :1:
Обичай ближния,ближи обичания!!!

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 05 Фев 2009, 19:25

Колега съжалявам,че са те метнали в сервиза и ако те притеснявам с моите въпроси,но не мога да свържа гасненето на мотора при навиване на волана, с маслото в хидравликата, без да се пипа ГНП :roll:
Изображение
by ''kompleksa''

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Vmax, Е46 330 Convertible, E21 315

Мнение от mikluho » 05 Фев 2009, 19:39

arkys написа:,,,,,,, Та бой,бой с едни колеги и съм си на парите,че и едно стотаче глоба за кръчма,че ми бяха много нервите,,,,,,,

Ти си бил опасен бре :shock:

Няма да си правиш при мен колата нали? Ако може!

Иначе бой всичко оправя само грънци не , че се трошат. :D
Последна промяна mikluho на 05 Фев 2009, 19:47, променена общо 1 път
На ваше място аз бих описал подробно всичките си приключения, като отстраня всичко освен отношенията с хората.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Vmax, Е46 330 Convertible, E21 315

Мнение от mikluho » 05 Фев 2009, 19:46

Един съвет към всички - не си сменявайте често майсторите, няма го най добрия . Просто винаги срещу вас трябва да има човек на който му имате доверие, а гаранция има и по добри ама тепърва да се доказват няма смисъл.
:D
На ваше място аз бих описал подробно всичките си приключения, като отстраня всичко освен отношенията с хората.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 05 Фев 2009, 20:49

mikluho написа:
arkys написа:,,,,,,, Та бой,бой с едни колеги и съм си на парите,че и едно стотаче глоба за кръчма,че ми бяха много нервите,,,,,,,

Ти си бил опасен бре :shock:

Няма да си правиш при мен колата нали? Ако може!

Иначе бой всичко оправя само грънци не , че се трошат. :D

Хахаха :ok:

Наистина боя е майката на науката :!: Преди 2 месеца си правех цялата кола с това американското фолио, оня ми се обажда беше тъмно и вика готово :!: Вземам колата и се прибирам на другия ден като я видях направо лошо ми стана, цялата да един ху..йй не става, хайде при батката дръж това дърво :D хубаво че се беше заключил във двора че и малък тоя двор че дет бяга и аз след него...та 260 лв. реси + полвинта от цената да се почерпя... :bchug:

P.S. вътре имаше 2 BMW-та и незнам тоя ако тъй го кара първо може почне получава оргазъм и второ може и да фалира....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от arkys » 05 Фев 2009, 21:55

ivan. написа:Колега съжалявам,че са те метнали в сервиза и ако те притеснявам с моите въпроси,но не мога да свържа гасненето на мотора при навиване на волана, с маслото в хидравликата, без да се пипа ГНП :roll:
:dunno:
Обичай ближния,ближи обичания!!!

Предишна

Назад към E34