Смешен,а може би сериозен въпрос (хидравлика волан)
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Ванка благодарение на теб ремонтът ми излезна без пари,даже съм и 100лв отгоре-ГЛОБА.Та по същество,отивам в сервиза където ми взеха 150лв за смяна на клапаните на хидр.помпа,смяна масло и труд
и ги питам-колко са клапаните,къде са ровили и разкачали помпата,защото колкото и да се кокорех видимо никъде нямаше разглабяно,и те изгаснаха-просто нямаха отговор на два елементарни въпроса
А иначе жената отишла да вземе колата,понеже бях извън града и те и казали:Както твоя се самняваше това излезна-клапани,масло и труд 150лв.Плаща си и си тръгва,звънка ми след това и ми казва,че колата е 6,и аз за това писах,че е така.......и по въпросите за въртенето на волана и предавките за,които ме пита и званях за да ти отговоря и тя ми каза,че е едвам забележима промяната на оборотите-както си е .С две думи старо масло и ниско ниво
това ми е бил проблема
Та бой,бой с едни колеги и съм си на парите,че и едно стотаче глоба за кръчма,че ми бяха много нервите.И вече се заричам НИКОГА при познати да ми бутат колата,понеже тези бяха на мой "приател"познати и много печени 

Обичай ближния,ближи обичания!!!
- mikluho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Vmax, Е46 330 Convertible, E21 315
arkys написа:,,,,,,, Та бой,бой с едни колеги и съм си на парите,че и едно стотаче глоба за кръчма,че ми бяха много нервите,,,,,,,
Ти си бил опасен бре

Няма да си правиш при мен колата нали? Ако може!
Иначе бой всичко оправя само грънци не , че се трошат.

Последна промяна mikluho на 05 Фев 2009, 19:47, променена общо 1 път
На ваше място аз бих описал подробно всичките си приключения, като отстраня всичко освен отношенията с хората.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.
- mikluho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Vmax, Е46 330 Convertible, E21 315
Един съвет към всички - не си сменявайте често майсторите, няма го най добрия . Просто винаги срещу вас трябва да има човек на който му имате доверие, а гаранция има и по добри ама тепърва да се доказват няма смисъл.

На ваше място аз бих описал подробно всичките си приключения, като отстраня всичко освен отношенията с хората.
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
mikluho написа:arkys написа:,,,,,,, Та бой,бой с едни колеги и съм си на парите,че и едно стотаче глоба за кръчма,че ми бяха много нервите,,,,,,,
Ти си бил опасен бре![]()
Няма да си правиш при мен колата нали? Ако може!
Иначе бой всичко оправя само грънци не , че се трошат.
Хахаха

Наистина боя е майката на науката

P.S. вътре имаше 2 BMW-та и незнам тоя ако тъй го кара първо може почне получава оргазъм и второ може и да фалира....
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2