амортесьори цена
Модератор: Технически модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
мойте като изпуснаха и неможех да я вкарам в пътя ако има неравности и дупки най вече
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Какво ще кажете за Каяба - некви японски били уж. Модела им е ЕКСЕЛ, газово-маслени турнах от пред, много ларж е сега, но остават носачите - и 4-те броя.
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
NikiNikolov написа:Какво ще кажете за Каяба - некви японски били уж. Модела им е ЕКСЕЛ, газово-маслени турнах от пред, много ларж е сега, но остават носачите - и 4-те броя.
Здрасти, Каяба е добра марка и аз съм мислил за аморт. с тази марка но незнам какво качество са в BG, май ги внася фирма Косер...
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
зд
колега моето окачване не е спортно а и имам база за сравнение за возията на мойта и на други е34 а и ми замръзват
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Да, фирма Косер ги внася, двата за 290 лв. Много мазна возия стана, ама пусти носачи, чукат ли чукат и сее яко 

- Methodius
- Митоди яде мисо
-
NikiNikolov написа:Да, фирма Косер ги внася, двата за 290 лв. Много мазна возия стана, ама пусти носачи, чукат ли чукат и сее яко
При разлика 30-40лв. от Sachs, никога не бих предпочел тези ..

Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
- Кара: 306 Hp 600 Nm
Някакви отзиви за MONROE REFLEX? И да попитам тук, зада не пускам нова тема! Мнения за различните марки носачи! Цени? Евентуални места от където да се закупят? Знам че оритгинала е най- добър, но засега няма възможности за такива!
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
_FIRMATA_ написа:Някакви отзиви за MONROE REFLEX? И да попитам тук, зада не пускам нова тема! Мнения за различните марки носачи! Цени? Евентуални места от където да се закупят? Знам че оритгинала е най- добър, но засега няма възможности за такива!
Здрасти, вземай Лемфиордер това е най доброто след оригинала

ако имаш приятел в магазин за части можеш да вземеш и части от други марки но те си знаят лай...та

Не винаги името на фирмата значи качество и то най вече в BG.
Успех
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
NikiNikolov написа:Толкова имах, толкова дадох тогава, това е резултата.
Ники мисля че избора ти е добър

А Каяба си е световен лидер в производството на аморт.

Никой нищо не казва за тези оранжеви аморт. на КОНИ, хайде колеги

Дават ги за всекидневно

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
_FIRMATA_ написа:Някакви отзиви за MONROE REFLEX? И да попитам тук, зада не пускам нова тема! Мнения за различните марки носачи! Цени? Евентуални места от където да се закупят? Знам че оритгинала е най- добър, но засега няма възможности за такива!
е30 ката карах с такива,не ми харесват.от евтините варианти пробвай с алко-газови двойно действащи,ще останеш доволен.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Малко със закъснение: Монрое не ми ги препоръчваха абсолютно никъде - около 80 лв/бр. масло, АЛКО- когато ми трябваха, нямаше внос - ИСПАНСКИ, газ-масло, само газ и бла-бла, добри са. ЗАКС и БИЛНЩАЙН, около 200 лв./бр. - нямах достатъчно финанси. И накрая намерих Каяба-рай-самурай - газ-масло. Но всичко зависи от партидната доставка както казва колегата Петър.
- mitko525tds
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34 525TDS///E38 728IA
- Мечтае да кара: E34 M5
аз съм с билщайн и съм много доволен колеги двата ги взех за 310лв.малко се минах но не съжалявам,а колкото до носачите смених долните с феби-билщайн и вече 15000км.безпроблемни няма троп няма лоп той white power-a знае 

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Аз отпред съм с някви NK ( немски са уж, ама такива успях да намеря само за М съспеншън навремето )... А отзад съм с Билщайн В8 ... Честно казано и от предните и от задните съм доста доволен... NKто имат 3 години гаранция и е доволно ако изкарат толкова... А билщайна са мисля с 1 година ...Но не съм сигурен може и повече да беше....
1. Предните - 170лв. ( преди 2 години някъде )
2. Задните - 230лв ( миналото лято )
1. Предните - 170лв. ( преди 2 години някъде )
2. Задните - 230лв ( миналото лято )
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3