Диоди на плафоните

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Мнение от jullydjs » 29 Яну 2009, 22:25

ivan. написа:За осветлението в купето съм ЗА,но и заводското е повече от задоволително.
Като стана въпрос за фарове и стопове.......тея кристалните нещо не се връзват с тая кола-поне на мене не ми харесват.Бех се запалил с тези ''ангелски очи'',незнам защо но и те отпаднаха в моите представи,за цял фар да ,,ама за коли с два отделни фара-НЕ,,

Ааааа очи на геле в е34 никога, това е като га сложиш на стара баба мноо къса пола: абе каде е това дето се смееше ;)

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 29 Яну 2009, 22:32

jullydjs написа:
ivan. написа:За осветлението в купето съм ЗА,но и заводското е повече от задоволително.
Като стана въпрос за фарове и стопове.......тея кристалните нещо не се връзват с тая кола-поне на мене не ми харесват.Бех се запалил с тези ''ангелски очи'',незнам защо но и те отпаднаха в моите представи,за цял фар да ,,ама за коли с два отделни фара-НЕ,,

Ааааа очи на геле в е34 никога, това е като га сложиш на стара баба мноо къса пола: абе каде е това дето се смееше ;)
:kuku:
Изображение
by ''kompleksa''

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 29 Яну 2009, 23:43

Здрасти, по отношение на фарове, стопове и мигачи и аз съм против и не ми допадат тея миндили дето ги продават. На ксенона наистина ходи много габарита да е диод иначе съм твърдо за оригинала :yes:

http://picbg.net/u/31064/20507/258153.jpg

http://picbg.net/u/31064/20507/258140.jpg

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 30 Яну 2009, 1:04

горе долу ....на живо е по добре, ам не моя да снимам...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Golf killer
Аватар

Мнение от E34Power » 30 Яну 2009, 1:26

аз ще си затрая ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38-ца

Мнение от golov_bg » 30 Яну 2009, 1:27

въпрос на личен вкус
Dirty Hands are a Sign of Clean Money

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 30 Яну 2009, 1:32

E34Power написа:аз ще си затрая ;)

не бе , кажи си :D , казах , че не мога да снимам..
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 30 Яну 2009, 8:25

_65536_kb_sec_ написа:...Като "тунинг" мога само да допълня че бих си взел фарове без усмивката както на някой американски БМВ-та.
Някак ви много по изчистен става дизайна

моите бяха такива "едно време" - без "усмивката" Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e30is
Мечтае да кара: M5 e39

Мнение от ivo_889 » 30 Яну 2009, 8:53

"JIKI_RACER"
кажи от каде да си взема такива за задните светлини

кандидат ентусиаст
Аватар

Здравейте.

Мнение от Joro2004 » 30 Яну 2009, 12:39

Здравейте. Много съм съгласен, че оригиналните части са повече от качествени, но трябва да се съгласим, че това са части създадени с технология от преди 20+ години. И развитието на тази технология довежда до нови неща. Е, не всички можем да използваме, но точно крушките не са от тях. Така, че аз съм ЗА. Намалена консумация на ток, отделяне на по-малко топлина, все неща които автомобилните производители отдавна искат да ограничат. И диодите са добро решение. Аз искам и осветлението на таблото да сменя, така че казвайте откъде се купуват показаните крушки. Които ги няма, ще си ги направим.
Лесно е да се жертваш за приятел, но е трудно да намериш приятел, за когото да се жертваш!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Vmax, Е46 330 Convertible, E21 315

Мнение от mikluho » 30 Яну 2009, 12:44

Придържайте се към оригинала бре хора :idea:
Аз едни ши.......ани стопове ИНПРО си забодох и като я видя отзад направо киселини ми излизат. А за 34-ка с ксенони , диоди , ангелски очи и секакви там боклуци не искам и да чувам.
На ваше място аз бих описал подробно всичките си приключения, като отстраня всичко освен отношенията с хората.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 30 Яну 2009, 12:48

mikluho написа:Придържайте се към оригинала бре хора :idea:
Аз едни ши.......ани стопове ИНПРО си забодох и като я видя отзад направо киселини ми излизат. А за 34-ка с ксенони , диоди , ангелски очи и секакви там боклуци не искам и да чувам.

Аааа , ти мани ти , на нов фар на е34 с ксенонче вътре си е друга работа , компромис само с OSRAM NIGHTBREAKER,на дълги и халогени.
И ксенон 4300 само , всичко друго е син камък и купроцин ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 30 Яну 2009, 13:02

JIKI_RACER написа:
mikluho написа:Придържайте се към оригинала бре хора :idea:

Аааа , ти мани ти , на нов фар на е34 с ксенонче вътре си е друга работа , компромис само с OSRAM NIGHTBREAKER,на дълги и халогени.
И ксенон 4300 само , всичко друго е син камък и купроцин ;)

Здрасти, кажи ми моляте какви са тези OSRAM NIGHTBREAKER. Аз сега на дълги и халогени съм с Хела - бяла светят добре но дават разлика от ксенона, тези как са? Мисля да сложа ксенон и на халогените но ми се струва трудна работата...

Предварително благодаря

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 30 Яну 2009, 13:45

Ами има ги навсякъде , H1 за нас е по 11-13 лева бройката , зависи откъде ги купуваш . Водят се +100% , и следдователно 2 пъти по къс живот .Светят много , аз съм доволен много , ще пробвам скоро и на дългите ксенон , ама 4300 , на къси на дълги , тоя 6000 ме нервира...

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 30 Яну 2009, 14:15

Може да се различават нюансно дългите с нормалните крушки от късите с ксенона ми ,но аз лично няма да си сложа ксенон на дългите.Дразни ме мудната им реакция най-вече ...
Много съм доволен от дългите фарове ,светят просто страхотно ,важно е да са перфектно регулирани.

Аз подкрепям Митко mikluho за придържането към оригинала :idea:
Гледам сега внимателно снимките на диодите в плафона отпред и съм сигурен ,че никога не могат да отдадат светлина така както отдават оригиналните крушки (под отдаване имам впредвид не силата на светлинния сноп във фокуса на диода а общото разсейване)...

Е34 особенно с опционалния светлинен пакет е толкова осветен автомобил ,че просто нямам какво повече аз лично да искам.Моите са общо 11 крушки в купето ,докато не претапицирах целия салон със все тавана с антрацит алкантара и си бях със заводските дамаски вътре ставаше ден :) Сега хем имам нужната светлина ,хем не свети салона така ,че като минават хората и да гледат сергията :lol:

Георги Пенчев
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E34